Bildirim
VİSUAL STUDİO 2008 DE 'FATAL' Uyarısı .. YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uyarı ile ilgili birşey diyemeyeceğim ama CodeBlocks'u kullanabilirsin. -
Arkadaşim kurulumda sıkıntı olabilir kaldırıp tekrar kurmanı öneririm. visual basic çok kolay bir dil bence onu kullan. ama daha professionel bir dil istersen sana c sharp ı öneririm mesela windows xp bu dil ile yazılmıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: hmedya
Arkadaşim kurulumda sıkıntı olabilir kaldırıp tekrar kurmanı öneririm. visual basic çok kolay bir dil bence onu kullan. ama daha professionel bir dil istersen sana c sharp ı öneririm mesela windows xp bu dil ile yazılmıştır.
Windows Xp C# ile yazılmış öyle mi? Dalga mı geçiyosun anlamadım valla.
kadirsayginer istersen projeyi gönder deneyeyim VS 2008'de. -
quote:
Orijinalden alıntı: amone
quote:
Arkadaşim kurulumda sıkıntı olabilir kaldırıp tekrar kurmanı öneririm. visual basic çok kolay bir dil bence onu kullan. ama daha professionel bir dil istersen sana c sharp ı öneririm mesela windows xp bu dil ile yazılmıştır.
çüş bu kadar da saçmalanmaz ki
C++ dersimize giren hocamız çoğu işletim sisteminin c ile yazıldığını söylemişti ve buna itibar ediyorum
Ayrıca ben googleladım ;
XP ve diğer önceki sürümleri C, C++ ve assembly ile yazılmıştır deniliyor. Tabi bu hayati kısımları için diğer görselleriyle (gui) ilgili ve üzerine geliştirilmiş kısımlar hakkında pek bir bilgi yok.
Google da "which programming language xp windows used written in" keywordleriyle aratırsan bulabilirsin.
-
quote:
ben buna gülerim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X