Arkadaslar merhaba; visual studio .net ile ilgili kitap alıcam ben ama , hangi kitabın iyi olduğunu bilmiyorum.tavsiye edebileceğiniz br kitap var mı? Alfa yayınlarının Asp.Net kitabını aldım ama işime yaramadı açıkcası ( bi tane daha alıcam :( ) gridview , datagrid ,insert , delete ,edit .. yani veri tabanı ile ilgili işlemleri konu alan bi kitap istiyorum.bildiginiz güzel bi kitap varsa yazabilir misiniz? şimdiden tesekkurler!
adım adım ado.net tek gecerim! ama elinde cok kaynak olmalı mantıgını en iyi anlatan birde zafer demirkol asp.net c# yada vb ini al derim.
bugun zafer demirkol'un asp.net 2 kitabını aldım ama,kitapta önceden hazırlanmış olan "aspnet2kitap_sqlveritabani" ve "aspnet2_ornek_veritabani.mdf" dosyaları ile işlemler yapılıyor.ben bu dosyaları nasıl oluşturabilirim bir fikri olan var mı ? bir de SQLDataSource ile veri tabanına bağlanılacak.Bu kontrolü sayfanın üzerine sürükleyip bıraktıktan sonra görev penceresinden "configure database" 'i secip oluşturulan veri tabanının adını girmemiz isteniyor."Add Conection" başlıklı bi pencere çıkması gerekiyor ama ben o pencereyi elde edemedim bi turlu.Nasıl oldugunu bilen var mı acaba? simdiden tesekkur ederim..ii günler