Bildirim
Vitamin takviyesi
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben şansa inanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pharmton demek istemişler
Ben pharmaton kullandım ama tavsiye etmem şöyleki. Bu kere alırken hayal ettiğini enerji gelmiyor sadece enerjinin normal tutuyor. Birde bıraktıktan sonra 3 4 gün ölü gibi oluyorsunuz bagimlilik
forumun doktorları eczanecileri konuya toplanmış yine -
Supradyn all day
Alıcan bi avuç cevizini kuru üzümünü,bi kaşık bal tamamsın
quote:
Orijinalden alıntı: theGodDelusion
Supradyn all day
Supradyn iyi mi hocam ise yarar mı pharmaton dan ucuz sanırım fiyati etkileri ne dinc mi tutuyor
Hapı yutan, hapı yutar... -
Alın bir bemiks-c 4.5 tl üstüne de Gingko Biloba alın zıpkın gibi olursunuz 5 gün içinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: zidaneee
Alıcan bi avuç cevizini kuru üzümünü,bi kaşık bal tamamsın
O takviyelerden sonra çalışmayan uzuv kalmaz
Pharmaton kullanıyorum bana enerji veriyor enerjiden gözlerim yanıyor kalp atış hızımı arttırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Elal-Ahmedov
Pharmaton kullanıyorum bana enerji veriyor enerjiden gözlerim yanıyor kalp atış hızımı arttırıyor
Bende sendeki kadar buyuk etkisi olmadi ama artik eve gelince ders calisacak kadar enerjim oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X