Şimdi Ara

vitanın çıkmasına 3 ay kala PSP 3004 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 320 liraya sıfır garantili 2 oyunlu kılıflı 8gb hafıza kartlı bilmem ne baya caf caflı bir sisteme 320 liraya almak istiyorum ama sizce vita çıkınca satılır mı ?

• Alınır. Satmaz'sın zaten Vita daha gelecek kırılacak falan filan
  • sizce sonra satılır mı önemli olan o :)
  • up up up up
  • Bence alma.Ben 6 ay önce aldım.3 ay içinde bütün kült efsane oyunlarını bitirdim.Sonra yapacak bişey bulamayınca sattım.Ama sen sıkıldıktan sonra satmak isteyince aldığının çok daha altına satmak zorunda kalırsın.Çünkü Psp devri kapandı artık.Oyunda çıkmıyor zaten.
  • Alinir no problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

evet 320 liraya sıfır garantili 2 oyunlu kılıflı 8gb hafıza kartlı bilmem ne baya caf caflı bir sisteme 320 liraya almak istiyorum ama sizce vita çıkınca satılır mı ?

Vita'yı bu kadar çok sorun etmeyin . Türkiyeye gelmedi daha ki gelsede çok pasif olacak konsol parası elinde olanlar bile alırken tereddüd edecek ki kırılmadığı için oyunlarıda bi o kadar pahalı olacak . Bana sorarsan al .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi düşünün vitanın fiyatı en ucuz 600 en pahalı 900 civarı olucak bence az kişi alıcaktır psplere duyulan ilgi azalmaz bence satılır
  • türkiyede konsola 750 lira verip 150 liraya kimse oyun almaz psp alabilirsin
  • vita çıksa bile alınması için rahat bi senesi var arkadaşların dediği gibi kırılacak korsan oyunları çıkacak vb
  • Amacın oyun oynamaksa 3000 alma, biraz daha bekle E-1000 al. çok daha ucuza gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.