Şimdi Ara

Vites Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dalgınlıktan vitesin geçmediğini fark etmedim. Hyundai accent aracımı geri vitese tam takmadan geri gelirken 15-50 (tahmini süre) saniye arasında sürtünme sesi duydum.

Araca zarar vermiş olabilir miyim? Canım çok sıkıldı oturup ağlayacaktım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi

Aracım eğimli bir yüzeyde bulunuyordu. Dönüş yapmak için geri vitese taktım daha doğrusu taktığımı zannettim. Hafif gaz vererek geriye geldim. Ama araç eğimli yüzey nedeni ile geri geliyordu.

Aracımın vitesinden sürtünme sesini duyuyordum ama ne yaptığımın farkına varmam biraz uzun sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: molnet

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi

Aracım eğimli bir yüzeyde bulunuyordu. Dönüş yapmak için geri vitese taktım daha doğrusu taktığımı zannettim. Hafif gaz vererek geriye geldim. Ama araç eğimli yüzey nedeni ile geri geliyordu.

Aracımın vitesinden sürtünme sesini duyuyordum ama ne yaptığımın farkına varmam biraz uzun sürdü.

Bence araba vitese geçmemiş,sen geri giderken geçirmeye çalışmışsın.Ondan geçmediği için ses yapmış.

• ben de şirket aracı Linea'da yapmıştım aynısını

kafama bile takmadım, ne oturup ağlaması
  • molnet kullanıcısına yanıt
    Şanzımanda bulunan sekromeç adı verilen yardımcı dişlilerden gelir o ses, vitese tam oturmadığında veya debriyaja tam basılmadığında çıkar bilhassa. Yalnız korkulacak bir durum değil, alışkanlık haline gelmediği sürece arada bir olması kayda değer bir zarar vermez.
  • ben olsam arabayı satar yenisini alırdım.

şaka şaka takmayin kafanıza. arabayı güzelce bi yıkatın affetsin sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuş çıkarken vites değişimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınızdan sonra rahatladım.

Herkese çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.