Bildirim
Vites Değişimi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi -
quote:
Orijinalden alıntı: Baytar.
Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi
Aracım eğimli bir yüzeyde bulunuyordu. Dönüş yapmak için geri vitese taktım daha doğrusu taktığımı zannettim. Hafif gaz vererek geriye geldim. Ama araç eğimli yüzey nedeni ile geri geliyordu.
Aracımın vitesinden sürtünme sesini duyuyordum ama ne yaptığımın farkına varmam biraz uzun sürdü. -
quote:
Orijinalden alıntı: molnet
quote:
Orijinalden alıntı: Baytar.
Bu tarz hatalar uzun süreli yapılımda kalıcı hasar bırakır.Çok azda olsa bi etkisi vardır ama oturup ağlanacak kadar olduğunu sanmıyorum.Geri vitese tam geçmeden nasıl geri gitti onuda anlamadım gerçi
Aracım eğimli bir yüzeyde bulunuyordu. Dönüş yapmak için geri vitese taktım daha doğrusu taktığımı zannettim. Hafif gaz vererek geriye geldim. Ama araç eğimli yüzey nedeni ile geri geliyordu.
Aracımın vitesinden sürtünme sesini duyuyordum ama ne yaptığımın farkına varmam biraz uzun sürdü.
Bence araba vitese geçmemiş,sen geri giderken geçirmeye çalışmışsın.Ondan geçmediği için ses yapmış.
-
ben de şirket aracı Linea'da yapmıştım aynısını
kafama bile takmadım, ne oturup ağlaması -
Şanzımanda bulunan sekromeç adı verilen yardımcı dişlilerden gelir o ses, vitese tam oturmadığında veya debriyaja tam basılmadığında çıkar bilhassa. Yalnız korkulacak bir durum değil, alışkanlık haline gelmediği sürece arada bir olması kayda değer bir zarar vermez. -
ben olsam arabayı satar yenisini alırdım.
şaka şaka takmayin kafanıza. arabayı güzelce bi yıkatın affetsin sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplarınızdan sonra rahatladım.
Herkese çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X