Şimdi Ara

Vitor Pereira > Dick + Aykut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanıtlandı son 2 sene ile. Vitor kalsa en azından daha umutlu olurduk.

Ayrıca adam çok gereksiz linç yiyip, destek verilmedi. Mesela tek kale oynadığımız maçlarda puan verince adama sövüldü vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2si cop. Digeri de alzheimer.

• Aynen bence Fenerbahçe vitoru çok arar daha.

• Vitor kötü hoca değildi sadece arkasında durulmadı.

Adam İvan Bebek yüzünden Braga'ya elenmeseydi şuan hala onun ekmeğini yiyor olabilirdi. Saha içinde yasanan olaylar , taraftarın sabırsızlıgı , Emenike olayları falan bir anda düsman olundu.

Şahsi fikrim Fenerbahçe için fena olmayan bir hocaydı.Adamı RVP uğruna harcadınız şimdi RVP'nin halini görüyoruz.

Tekrar söylüyorum efsane değildi ama Dick ve Aykut'dan daha çok korku salıyordu.
  • Körün badem gözleri.
  • İsmail kartal>pereira

Pereiranın tek artı yönü Portekizce biliyor olmasıydı

• 1. Rvp adamın başını yedi.
    2. Ozan alındı adama sorulmadan.
    3. Hazırlık maçlarında çift forvet oynarken transfer sezonunun sonlarında Sow satıldı.

Süper bir adam değildi ama haksızlık yapıldığı da doğru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Tudor Kalsaydı...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pereira super miydi? Hayır. Ancak ic sahada bir sekilde maclari kazanmasini biliyordu. Gecen sene o ozelligini de kaybetti fb. Aykutu zaten biliyoruz konusmaya gerek yok.

• Vitor Pereira en azından eldeki malzemeyi biliyormuş ve ona göre oynatıyormuş.Rvp'nin sakat olduğunu biliyordu adam ve ondan oynatmıyordu büyük ihtimal.

2. sezon ise sezon'a onunla başlayıp dick ile bitirdik.

Aykut Kocaman benim için lig'in 8. haftasına kadar toleransı var sonrasında yok.Pek umutlumuyum hayır değilim,ve umarım yanılırım.
  • Pereira'da da çok suç var ama bence bu adam rakiplere korku veriyordu arkadaşın dediği gibi.

Galatasaray maçında tek kale top oynadık, Arena'da. O maçı alsaydık belki çok farklı olurdu.

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    35 yada 38 bin kombine satmışsın bir zahmet kazansın.
  • Pereiranın değerini anlamanız için bunlar daha az çekeceğimiz dana çok çile var
  • 3'ü de çöp. Vitor seviciliğine başlamayın şimdi, onun zamanında 74 puan almış olsak da o sene çıldırdığım kadar hiçbir sene çıldırmadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Philosopher -- 18 Ağustos 2017; 0:54:48 >
  • Arap İsmail > Hepsi
  • Zaten takımın bu kadar leş olmasının sebebi Pereira. Hiç gerek yokken Souza'yı aldırttı. Takımda Ozan-Souza-Topal varken 4. defansif önliberoyu Neustadter'i aldırttı. Aykut'un kopyasıydı işte. Geçen yıl kalsaydı o dandik 3-5-2 taktiğiyle fb ilk 10'a girebilir miydi şüpheliyim. Zaten Nani topladı son dakikalarda çoğu puanı.
  • Perreirayi da hoca yaptiniz futbol cahilleri sizi. Aralarinda en iyisi advocaat ti. Tek istediği orta sahaydi ama vasifsiz yonetim bi ortasaha almadi. Adam her mac sonrasi tekrarladi. Ersundan sonra bi onun zamanında kaliteli futbol oynadik. Sadece lens ve kjaer ile bile sezonun ilk yarısı cok iyi top oynadık. Ortasaha gelmeyince zamanla o da usandi takim da. Tribünler de hep bos olunca ic sahada cok puan kaybettik.

• pereira varken de ben rvp ye hak vermiyordum fakat ne zaman vitor u savunsam akşam ki maçta bişey yapıyordu. ha şu var dendiği gibi öyle yada böyle ligde biyerlerdeydik bu yıl da ümidimi yitiriyorum ben artık
  • Hocam neredesin gel kurtar Fenerbahçe'yi ...
  • Dick hocam ikisini alır üst üste koyar.. Adamin istediği transferler yapılmadı kendisi de saldı takımı.Simdi kapıdan bile giremeyecek olan camianın evladı için tüm imkanlar zorlanıyor.

• Dick alayını gömer adam bu kazmalarla derbi kaybetmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.