Şimdi Ara

Vitor Pereira Uefa elit hocalar kategorisinde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vitor Pereira Uefa elit hocalar kategorisinde.

logonun ortasına bakın çok tanıdık bir yüz var

• Oha :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porto torpili ile gitmiş olabilir veya mourinho torpili baksana di matteo beceriksizi bile orda
  • Hahahaha cekemeyen vitor ve fb düsmanı arkadası nasıl da damlamıs ama :D bosuna bu adamı degersizlestirmeye,karalamaya calısmayın pereira cok büyük hoca'dır,sene sonu geldiginde hepiniz göndermedigimiz icin sükredeceksiniz,hep söylüyorum bu adamın lucescu'dan eksigi yok.bu adam kariyerinde cok daha iyi yerlere de gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurur Points Have Received

• Ancelottinin yanındaki fatih terim değil mi

• İbretlik tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Hahahaha cekemeyen vitor ve fb düsmanı arkadası nasıl da damlamıs ama :D bosuna bu adamı degersizlestirmeye,karalamaya calısmayın pereira cok büyük hoca'dır,sene sonu geldiginde hepiniz göndermedigimiz icin sükredeceksiniz,hep söylüyorum bu adamın lucescu'dan eksigi yok.bu adam kariyerinde cok daha iyi yerlere de gelecek

Lan bu zamana kadar arkamda senin gibi biri dursaydı simdi Süper Lig'de ortalama bir takımda top koşturuyordum. Çok fena destekliyorsun helal olsun

• ya beyler kusura bakmayın ama şampiyon olunca,UEFA da iyi yere gelince ziraatı alınca süper kupayı alınca gorucem ben burda vitor çingene yaa diyenleri

• free gurur pointss
  • Emple kullanıcısına yanıt
    İsterse UEFA kupasinin alsin beceriksiz olduğunu değiştirmez hemen sene sonu kovulmalıdır böyle bi futbol yok çünkü bak di matteo yönetiminde çelsi şampiyonlar ligi şampiyonu oldu ama ne kadar dayandı di matteo sonra ?

Yukarıdaki lord denen çocugunda psikolojisini anlamadım değişik bi trolleme tekniği bulmuş

• Bu kelde yer yerden çıkıyor abi.
  • Chelsea hocası mourinho elinde ki kadroya rağmen bu yıl elle tutulur başarı yakalayamadı maç bile kazanamıyordu adam. Oysa baktığın zaman ne kariyeri kötü ne takımı.

Vitor Pereira'ya helal olsun baştan 11 yaptı. ilk başlarda yenildiğimiz maçlar oldu molde, shaktar v.s fakat ondan sonra bazı kolay maçlarda diego yüzünden berabere kalsakta onun harıcınde yenilgi yüzü yaşatmadı. Bizi evde kendi hatamız yüzünden üçleyen Molde'yi deplasmanda dersimizi çalışmış bir şekilde tek kale oynayarak 2 golle kazanmasını bildik.

Adam hücum futbolu oynatacağım diyordu, fakat şuan savunma futbolu oynatıyor onun haricinde sürpriz bir maç yaşatmadı facia yani.

Avrupa'da da öyle gruptan çıktık bir şekilde. İyi ki lider olarak çıkmamışız sevilla gelirdi

Vitor Pereira'nın tek suçu rakibi küçük bile olsa adam oyunu açmıyor. Gençlerbirliğini biz evlerinde üçlerdik. Ama adam temkinli şekilde savunma yaptırdı. Keşke şöyle elimize geçen çerez takımlarıda üçleyebilsek. İyi olacak sanırım tek korktuğu "ben açılırım yeniliriz üzerimde ki baskı artar " demesi.

• http://www.milliyet.com.tr/terim-elit-zirvede-galatasaray-1592237-skorerhaber/

Adamlara beğendiremiyoruz ya. Sorun TD deyip duruyorlar halen. Alex ve Guarin tadın da 2 oyuncu lazım bize. 2yide atarız 3çüde... Bunlarla ancak bu kadar...
  • Yapma yawwww :dd.DD.D
  • Vışşşşş

Yalnız bazı adamları tanıyamadım. Fotoğrafda bulanık gözüküyor.

1-Pereira'nın yanındaki Emery mi?
    2-Mourinho Reyiz'in sağ ve sonundaki kim?
    3-Van Gaal ile Hiddink nerede?
    4-En sağ en arkadaki Davutoğlu'na benzeyen adam ve yanındaki iki kişi kim?

• Mustafa Denizli bu resmi görmüşmüdür?
    Görmüşse neler düşünmüştür?
    Düşüncelerinde Terimin yeri ne olmuştur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih terim mi ordaki yanlış mı görüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.