Şimdi Ara

Vivaldi Android tarayıcısı beta sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kullanıcı gizliliğine odaklanan özellikleriyle masaüstü platformunda beğeni toplayan çiçeği burnunda Vivaldi internet tarayıcısı bu hafta itibariyle Android platformunda beta sürecine başladı.

Vivaldi Android neler sunuyor?

Opera’nın eski kurucusu tarafından geliştirilen Vivaldi tarayıcısı kullanıcı gizliliğini ön plana çıkarıyor. Şifrelerin, sık kullanılanların, notların, sekmelerin ve daha fazlasının uçtan uca şifreleme ile senkronize edilmesi en önemli avantajlarından birisi. Ayrıca kullanıcıya ait bir profil de oluşturmuyor.

Ayrıca Bkz.Google Assistant cihazınızı akıllı ekrana çevirecek

İnternette gezinirken kolayca ekran görüntüsü alabildiğiniz Vivali Android ile ayrıca sekmeleri ilgilerine göre veya etkileşime göre gruplayabiliyorsunuz. Diğer taraftan tarayıcı içerisinde notlar alabilmeniz de önemli.

Okuyucu modu, indirme yöneticisi, arama motorlarını isimlendirme gibi genel özellikleri de olan Vivaldi tarayıcısı MacOS ve Linux sistemlerinde de bulunabiliyor.

• Gece modu yok you ! . Siyah arayuz web sitesine cevirme yok..

Reklam engelleme icin en ideali

Vivaldi Browser
    play.google.com
    Kiwi Browser - Fast & Quiet - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiwibrowser.browser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 9 Eylül 2019; 14:1:38 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz Kiwi Browser open source mu? Biraz araştırdım fakat kaynak kodlarını bulamadım. Herhalde değil. Kiwi'yi daha önce yüklemiştim ve her açtığımda Facebook'a veri göndermeye çalışıyordu.
  • Bir seneyi aşkındır Vivaldi kullanıyorum masaüstünde. Özelleştirmeleri, sadeliği, hızı, her şeyiyle çok sevdiğim bir tarayıcı. Mobil için aylardır bekliyordum. Nihayet çıktı
  • github.com/kiwibrowser

Vivaldi yi windos ta kullanmaktayım ama
  • Symbian zamanından beri opera kullanıyorum mobilde. Defalarca başka tarayıcı denesemde bi türlü alışamadım. Bunu da deneyelim bakalım ??

• Github Vivaldi kodları mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Teşekkürler. Kontrol ettim, bahsettiğim Facebook'a veri gönderme olayını düzeltmişler. Bu arada ben de Mobil'de Brave kullanıyorum. Gayet iyi.
  • Vivaldi Android tarayıcısı beta sürecine başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksikleri olmasına rağmen en hızlısı ve en kullanışlısı şu an via bence..

• carloska kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    teşk hocam onuda bi deneyelim bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklenti desteği yokmuş. Kiwiye devam

• Yandex browser.

• Samsung Browser dan şaşmam gizlilik desteği eklenti desteği hızı ve güvenliği on numara

• Android box da samsung un tarayıcısı çok iyi.

• PC betasından beri kullandığım bir tarayıcı, kaç yıl oldu bilmiyorum. Üstüne tanımam.

Masaüstünde çok çok detaylı özelleştirmelerinden dolayı seviyorum. Vivaldi hesabıma her şey yedekleniyor, mobil ile senkronize bir şekilde çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.