Şimdi Ara

Vivo V50 tanıtıldı: 6000 mAh batarya ve ince gövde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo V50 tanıtıldı: 6000 mAh batarya ve ince gövde!
    Vivo, V50 modelini tanıttı. Vivo tarafından, segmentinde 6000 mAh bataryaya sahip en ince telefon olarak nitelendirilen V50 neler sunuyor hep birlikte bakalım.

Vivo V50, 6,77 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızına sahip, dört taraftan kavisli AMOLED ekrana sahip. Düşmeye karşı dirençli Diamond Shield Glass ile korunan ekran, 4500 nit tepe parlaklık seviyesi sunuyor.

Vivo V50 tanıtıldı: 6000 mAh batarya ve ince gövde!
    İşlemci tarafında, selefi V40 ile aynı olan Snapdragon 7 Gen 3 bizleri karşılıyor. İşlemciye 8 GB/12GB RAM ile 128 GB, 256 GB ve 512 GB RAM depolama alanı seçenekleri eşlik ediyor.

Kamera tarafında, OIS destekli 50 MP ana sensör ve 50 MP ultra geniş açı sensörden oluşan ikili kamera kurulumu yer alıyor. Ön tarafta ise yine 50 MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 Ultra'nın basın görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

Selefinden daha büyük olan 6000 mAh kapasiteli silikon karbon batarya ile gelen V50, büyük bataryasına rağmen sadece 7,4 mm kalınlığa sahip. Ek olarak, şarj hızı da 80 W'tan 90 W'a çıkarılmış.

Android 15 tabanlı Funtouch OS 15 ile kutudan çıkan Vivo V50, üç yıl işletim sistemi ve dört yıl güvenlik güncellemesi garantisiyle geliyor. Telefonun diğer özellikleri arasında, IP68 ve IP69 toz ve suya dayanıklılık dereceleri, optik ekran içi parmak izi okuyucu ve Bluetooth 5.4 yer alıyor.

Vivo V50 fiyatı

Gül Kırmızısı, Yıldızlı Gece ve Titanyum Grisi renkleriyle satışa çıkan Vivo V50'nin Hindistan fiyatı, 8/128 GB sürümü için 403 dolardan, en üst versiyonu 12/512 GB için 472 dolara kadar çıkıyor.

Vivo V50 özellikleri

• Ekran: 6.77 inç, 2392x1080, 120Hz, 4500 nit, AMOLED

• İşlemci:  Snapdragon 7 Gen 3

• Bellek: 8GB, 12GB RAM

• Depolama: 128GB, 256GB ve 512GB

• Arka kamera: 50MP f/1.9 (birincil) + 50MP f/2.4 (ultra geniş)

• Ön kamera: 50MP f/2.0

• Batarya: 6000 mAh, 90W hızlı şarj

• İşletim sistemi: Android 15 tabanlı Funtouch OS 15

• Bağlantı: WiFi 6, Bluetooth 5.4

• Boyut ve ağırlık: 163.3 x 76.7 x 7.4 mm, 189 g

• Diğer: IP68/IP69, ekran altı parmak izi okuyucu, stereo hoparlör

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/17/vivo-v50-debuts-in-india-with-a-sleek-design-and-a-6000mah-battery/

• Ön kamerasız telefon yapsalar, yeter ki o delikten kurtulsak. Bari alan ona göre alır kullanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • v30, v40, v50... 3 seridir aynı işlemciyi kullanıyorlar.. ya sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 17 Şubat 2025; 18:58:35 >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Ve sürekli fiyat çarpı 2 oluyor. Piyasanın çok üstünde satmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Zte Nubia modellerine bakmalısın dostum, onların kamerası iç ekranda gizli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Şubat 2025; 19:16:55 >
  • Şunun ekranı 6.2 olsa alınacak telefon.

• Çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tecno camon 30 pro bunu 2 ile carpar ,4 e boler ki fiyati da yd olarak 3 te biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sırf bu yüzden redmagic 10 pro almayı düşünüyorum.Çentiksiz full ekrana sahip olan piyasadaki tek firma.

• V40'ın aynısı bu ya. Tasarım çok güzel. Ancak zoom kamerası olması lazım ya. Bu haliyle zor.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    bencede almalısın ama wifi 7 ve e-sim yok.Fan olduğu halde hayvan gibi ısınıyor ,suya toza dayanıklılik yok.Panel Boe HDR 400 giris seviye,ve en guzeli de ne biliyor musun sadece 1 yil android güncellemesi var bence kaçırma derim.

• 1 yıldır Vivo v29 KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Nubia modellerini eskiden beri severim ama getirmediler hiç ülkemize.

Darısı diğer markaların da başına inşallah

Nubia z60 ultra ve redmagic 9 pro uzun zamandır Türkiye de satışta birkaç hafta önce de redmagic 10 pro da satışa çıktı.Yakında z70 ultra da gelir.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar gömmeye gerek yok adamlar en azından farklı şeyler yapmaya çalışıyor.Diğer firmaların hepsi birbirinin kopyası redmagic 10 pro daki donanım gücü hiçbir telefonda yok.Yazılım güncellemesini çokta umursamıyorum.Şuan poco X6 pro kullanıyorum HyperOs 2 daha gelmedi.Umurumda da değil her güncelleme telefonu mahvediyor.

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

Sadece pili 200 mah arttırmak ile yeni cihaz yapmışlar. V40 Zeiss , batarya,ekran ve dayanıklılık ile orta üst segmentte güzel geliştirilmişti. Bu v40'ın aynısı. Bari işlemciyi geliştirseydi.

• Bu çinlilerde genetik bi saçmalama hastalığı var.. Dur millet v40 diye bi telefon varmış desin, merak etsin almak istesin gitsin alsın derken bakacakki v50 geliyor .

Ben en son z17-18 lerde kaldım 😅 haberim yoktu, bilgilendirme için teşekkürler.

• Kavisli ekran kötü, 50 mp geniş açı yerine zum kamerası koysaymış, 7 gen 3 hadi sıradan bir işlemci ama çoğu işe yeter. 8/128 400 dolar ise o fiyata tr de s24 fe var veya 500 dolara iphone 16e çıkacağı söyleniyor onu tercih ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.