Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
31
Favori
45.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. originos 5 güncellemesi yaptğım vivo x100 pro(çin version) türkçe arayüze çevirebilme konusunda (olduğu kadar ile) nasıl yapabilecğeime dair bir döküman yada bir forum varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecolor -- 6 Ocak 2025; 18:13:32 >
  • Vivo x100 Pro

%99 olan var mı başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 6 Ocak 2025; 21:17:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Ben Honor 200 pro kullanıyorum. X100 pro larda acaba ekrandaki herhangi bir resim veya kopyalama imkanı sunmaya yazıdan yazı kopyalama var mıdır?

Pixel ve Honor telefonlarda bu çok hızlı ve basit ve iş için kullanıyorum. Bunda da var mı diye bilmek istedim.

X100 veya X200 serileri ile ilgileniyorum

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Ben 06.12.2024 te aldım tam bir ay olmuş. şimdi baktım %100 hala. batarya süresi 1,5 - 2 gün gidiyor benim kullanımımda.

• Ben Ağustos ayından beri kullanıyorum %100 çoğu zaman Pc'de yavaş yavaş şarj ediyorum akşamları yüzde 50'nin altında ise.

• 20-80 kuralı çok önemli. 20, mümkünse 30 civarı şarja koyup 80 olunca çekmek lazım. Zaten 15-20 dk sürüyor. Eski 5 yıllık telefonumu da hep bu şekilde kullanmıştım ve 5 yılın sonunda batarya hala iyi durumdaydı. Bataryayı en öldüren şey 0 a kadar bitirmek, 100 e kadar şarj etmek, sarjdayken telefonu kullanmak, gece şarjda bırakıp sabah almak, yüksek ısıda uzun süre kullanmak vs... Bunlara dikkat ederseniz bataryanız uzun ömürlü olur.

Benimde dün 99 a düştü agostos gibi almıştım

• softdisk S kullanıcısına yanıt
    0 a hiç düşürmedim yüzde 30 da falan şarj ederim 85 e kadar falan şarjda hiç kullanmadım

Belki de normaldir yüzde 1 kayıp. Whatsapp tan Vivo Müşteri Hizmetlerine sorabilirsiniz. Canlı yardımla soruları cevaplıyorlar. Onlar teknik olarak net bir şey söyleyecektir.

https://www.vivo.com/tr/intermediary?redirectTo=https://api.whatsapp.com/send/?phone=902129221068&text&app_absent=0

Hocam 5 ayda gayet normal bizimkilerin 99 a düşmesi iPhone larda 1 ayda 97 gördüm ben 😀

Benzer tarihler de aldık 16 ağustostan beri aktif olarak kullanıyorum pil sağlığı bu durumda

Vivo x100 Pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivo x100 Pro

Vivo x100 Pro

Üstteki fotoğraf telefonun yazılımıyla normal fotoğraf modunda (Süper Ay kullanımı daha iyi sonuç vermiyor), alttaki ise Gcam ile çekildi. Gcam garip bir şekilde daha başarılı. Sadece netlemek için biraz uğraştırdı. Fotoğraflarda hiçbir oynama yok, ikisi de çekildiği haliyle atıldı.

Hangi gcam yazılımı kurulu hocam Mediatekde sorun oluyor diyorlardi

• justmark kullanıcısına yanıt
    Bazı sürümler sorunlu evet ama bu sürüm gayet iyi çalışıyor. sürüm 9.2.113.585804376.14

• X200 pro satışta fiyat nasıl sizce

• Tam beklediğim fiyata satışa çıkmış. 60-65 aralığında satışı devam eder. X100 pro da satışı devam ederse 50-55 aradığında olur. Aradaki 10K fiyat farkına değer mi? Kişiye ve kullanıma göre değişir. Kendi kullanımım için x100 pro tercihimden memnunum.

Ülkemizde maalesef Samsung ve Apple harici para etmiyor 2. Elde cihazlar kararımdan memnunum ama bakalım değiştirmek istesek yarı fiyatına gidiyor telefon s25 de çok fazla geliştirme olmadan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 11 Ocak 2025; 12:47:55 >
    Kesinlikle 2. Elde handikap var. İphone u sırf bu yüzden tercih edenler var. Ben aldığım telefonu minimum 5 yıl kullandığım için bu durumu önemsemedim. Tabi sık telefon değiştirenler için önemli kriter olabilir.

Samsung konusunda da markanın geleceğinin parlak olmadığını düşünüyorum. En azından telefon piyasası için. Şu anda inanılmaz bir Çin yükselişi var. Birde bunlar birbirini de tutuyor. Samsung un düşüşü başladı, kar oranlarında düşüş var. Bundan sonra işi çok daha zor. Telefon piyasası nasıl ki nokia, lg, sony gibi markaları sildiyse Samsung un da benzer sonu yaşama ihtimali var. Vivo da Türkiye'de yeni bir marka, ilerleyen yıllarda daha iyi konumda o olacaktır.

Özetle belki 5 sene sonra telefon piyasasında sadece Çin ve iphone görüyor olabiliriz. Çin algısı da çok değişti artık. İyi mal üretmeye başladılar. Araç piyasası için bile tehdit haline geldiler artık. Elektronikte her yerdeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softdisk -- 11 Ocak 2025; 13:1:2 >

Vivo bu seferde fiyatı güzel ayarlamış arada 10k gibi bir ücret var yeni nesil performans arayanlar tercih edebilir elbette ama x100 pro dan X200 pro ya geçilmez sıfır cihaz almak isteyenler tercih edebilir.

• Yeni sürüm

Vivo x100 Pro

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.