Bildirim
Vivo x100 Pro (51. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç kullanmadım lakin görünüşünden anladığım rahatsız bir tutuş verecek gibi durması, Daha çok arka kısmı yumuşak yapılı olan kılıflar her zaman en ideal olanlar bana göre rahat bir tutuş için güven veriyorlar en azından.
-
Bana da öyle geldi düzgün bir kılıf bulamadım nilkin alıcam oda aliexpreste 1000 TL yi geçiyor vergilerle -
Marka diye fazla para vermene gerek yok hocam hiç çok satanlardan iki üç tane alabilirsin o bütçe ile ve çoğu zaten kaliteli gerçekten, Ben P60 Pro içinde X100 Pro içinde bu şekilde davrandım.
-
Hocam öyle 5 6 kılıf aldım inanki çoğu kullanışsız şöyle sağlam kullnışlı birşey bulamadım -
Beyler bu telefonun server kayıt olduğunu öğrendim , server kayıt olunca sıkıntı olma ihtimali var mı ?
-
Bu telefonu 37 ye satan vardı 40 45 e gitmez mi -
Arkadaşlar Vivo x100 Pro telefonum 37 bin liraya satılıktır. Cihaz 3 aylık yeni gibi ve Türkiye garantilidir. -
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X