Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
31
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın kendisi iddialı bir amiral gemisi cihazdır.
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Navigasyon kullandım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • softdisk S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Ben dün Ldac destekli kulaklık ile denedim ilk başta bende bağlanamadım ama önce kulaklığı güncelleyip kendi uygulaması üzerinden Ldac seçince, bahsettiğin menüdeki ayarlarda açıldı desteklenen bağlantı türleride.

Kendi kılıfı kaliteli evet ama diğer tüm üreticilerde olduğu gibi kamera adası korunmuyor maalesef.

Bu arada bahsettiğin uygulama 300TL buna değermi cidden o kadar fark ediyormu?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Uygulama çok iyi hocam, android sürücüsünü değil doğrudan hi res sürücüsünü kullanıyor. Benim için fark var ama herkes için aynı fark olmayabilir. Cihaz kalitesi de çok önemli. Kablolu kullanmadıktan sonra çok da önemli yok ama
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Magic 7 pro da yapay zekaya odaklanmışlar.Lansman tamamen yapay zeka üzerineydi.
  • Güncelleme den sonra bu şarjdan çekince ekran sürelerini yanlış gösterme olayını benim dışımda hala yaşayan varmı ?
  • Enesko06 E kullanıcısına yanıt
    Ben yaşıyorum
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Herkeste düzeldi galiba bende de düzelmişti tekrarladı
  • Gece AOD ile bıraktım 81 şarj sabah baktım 75 normal mi ya
  • Enesko06 E kullanıcısına yanıt
    Ara ara bende de düzeliyor ama güncellemeyle çözülür başka bir bug vs yaşamadım
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Aod batarya tütetir normal
  • Vivo x100 Pro

sabah güncelleme geldi. umarım pil süresinde değişme olmaz. ben inanılmaz memnunum batarya süresinden. bende sorun yok ama bazı arkadaşlarda sorun vardı bluetooth kulaklık ile ilgili. bu güncelleme ile düzelir umarım arkadaşların sorunu

• Vivo hesabında oturum aç kısmını kullanıyor musunuz? Ben açmadım henüz. İşe yaşıyorsa açayım.
  • softdisk S kullanıcısına yanıt

Ben açtım ama değişen birşey yok. vivo kulaklı - saat - vb. kullanınca hepsine burdan erişim yada hepsinin bağlantı bilgileri gibi birşey galiba çünkü hesaba girince cihaz yönetimi diye bir sekme var o kadar başka bişey yok . başka cihaz kullanmadığım için bu sekmede vivo x100 pro var üstüne tıklayınca cihaz modeli ve giriş zamanı var başkada bir şey yok.

• O zaman gereksizmiş. Aslında şunun için sordum. Cihazda adım sayar var. Duvar kağıtlarında görünüyor ama ayrı gördüğümüz bir uygulaması yok. Günlük adımları görebilsek iyi olurdu.

• Belki işinize yarar, cihazdaki uzaktan kumanda da arçelik klima seçeneği yok. Listeden TranHui markasını seçerseniz Arçelik klimayı birebir kontrol ediyor.

• Merhaba, yurtdışı (Avrupadan) 16/512 kampanyalı olarak 18.750 TL ye vivo x100 pro telefon gelecek, yurtdışı cihaz alınır mı tavsiyeleriniz ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminn -- 19 Aralık 2024; 14:9:9 >
  • eminn E kullanıcısına yanıt

Merhaba

Amiral gemisi cihaz kullandığını sonuna kadar hissettiren kaliteli bir telefon .

Eğer iphone kullanıp ben iphone'dan başka cihaz kullanamam diyenlerden değilseniz sorun yok :))

• uchuroom kullanıcısına yanıt
    En sevmediğim laf iPhone dan başka kullanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

En sevmediğim laf iPhone dan başka kullanamam

Bunu biraz şakasına yazdım ama benim çevremde iphone kullanıp cihazını ferrari statüsünde görüp diğerlerini çöp gören onlarca insan var.Tamamı instagramda foto - video paylaşım ve etkileşim bağımlısı.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.