Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
952
Cevap
28
Favori
34.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fabrika ayarlarına sıfırladım WhatsApp veya mesajlar da sıkıntı yok titreşim ve bildirim de. çağrı geldiğinde ise titreşim yok vivo destek geri döndü telefon yazılım bilgilerini ve sorun ile ilgili video istedi gönderdim.

• Arkadaşlar titreşim sorunu çözüldü. Çözümü yazıyım belki başınıza gelir ayarlar zil sesi titreşim efekti kapalı imiş oradan kapalı yerine herhangi bir titreşim efekti seçili olunca düzeldi.
    Vivo destek sağolsun.
    Bu arada hoparlör ve kulaklık sesi de artmış sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

Arkadaşlar titreşim sorunu çözüldü. Çözümü yazıyım belki başınıza gelir ayarlar zil sesi titreşim efekti kapalı imiş oradan kapalı yerine herhangi bir titreşim efekti seçili olunca düzeldi.
    Vivo destek sağolsun.
    Bu arada hoparlör ve kulaklık sesi de artmış sanki.

Kulaklık sesi bariz artmış hocam, Elimdeki kulaklığı değiştireyim diyorum bende Ldac destekli bir model ile, Kimisi kulaküstü öneriyor daha iyi olduğunu söyleyerek ama emin olamıyorum sadece müzik için.

• Vivo x100 Pro
  • Bana da gelmiş vivo güncellemelere tam gaz devam ediyor Aralık güvenlik ve bir takım düzeltmeler mevcut bakalım pil gösterim süresi düzelecek mi
  • Maalesef düzelmemiş tam dolumdan sonra belki düzelir.
  • Şarjdan sonra bug kalktı ve eski haline geldi gözümüz aydın
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Benim hala aynı güncelleme den sonra şarj da ettim ama düzelmedi
  • Herkese merhaba. birkaç gün önce vivo x100 pro aldım. kurulum yaptıktan sonra ilk güvenlik güncellemesi geldi sonra android 15 yüklemesi. Samsung s20 kullanıyordum 4 senedir. kamera - batarya - şarj süresi - cihaz malzeme kalitesi çok çok iyi. özellikle kamera mükemmel. yazılım olarak saf android sayılır. uzun yıllar samsung arayüzüne alışmış biri olarak şimdilik zorlanıyorum ama alışılmayacak gibi değil . Anker Soundcore Life Dot 3i kulaklık kullanıyorum ve ses oldukça yüksek ve detaylı. bağlantıda sorun olmadı. huawei gt4 saat ile bağlantıda da sorun yaşamadım. cihaz alan kişiyi üzmez aksine yüzünü güldürür diye düşünüyorum. benim kullanımımla pil 1,5 gün rahatlıkla gidiyor(oyun oynamıyorum).

• uchuroom kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun amiral gemisi bir cihazdan beklenilen özellikler bunlar tadını çıkartın

• uchuroom kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın, Samsung arayüz özelleştirme konusunda rakipsiz sayılır şuan bunun dışında pek bir artsı yok bence, Güzel bir yükseltme yapmışsınız tadını çıkarın cihazınVivo x100 Pro  

• Oyun performansı nasıl bu cihazın, işlemcisi korkutuyor biraz.

Call Of Duty Mobile gibi bir oyunu rahatlıkla oynatır mı acaba?
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

İşlemci niye korkutsun ki Dimensity 9300 her anlam da başarılı bir SOC

Hocam bende cihazı alırken Dimensity diye korkmuştum ama incelemlerde çok övüyorlardı ısınma yok işte snapdragondan iyi filan diye samimi söylüyorum uzun zamandır kullandığım en sorunsuz işlemci diyebilirim bundan önce s23 ultra kullandım ona iyi diyodum bu baya baya iyi eskiden Dimensity kullanmıştım pişman etmişti o giriş seviyeydi ama 9300 bambaşka bir seviye telefon o kadar akıcı ve sorunsuz ki bu işlemci bu telefonu uzun seneler rahat kaldırır diye rahat söyleyebiliyorum .

Performansı gen 3 ile benzer aksine verimlilik çekirdekleri olmadığı için görevleri büyük çekirdekler ile daha çabuk halledip performans çekirdeklerini uyutup daha iyi bir pil ömrü vadediyor alternatif olarak 14 ultra ve honor magic 6 pro gibi cihazlara da göz atabilirsiniz.

• Ekim ayının sonunda bu telefon vatan gece indiriminde 50.599 TL ye satılıyordu. Ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyeyim diye almamıştım. 1,5 aydır tetikteydim ve bir daha o fiyatı görmedi. Chatgpt ye durumu anlattım ve alayım mı diye sordum. Çok mantıklı cevaplar verdi. Artan döviz kurunun da etkisiyle bir daha o fiyatı görmesi çok zor dedi valla. Umarım yanıltmaz:)) sonunda pes ettim; 52.250 tl fiyatla almış bulunuyorum arkadaşlar... Size şunu sorayım. Kutudan çıkan kılıf kamerayı koruyabiliyor mu? Ona göre kılıf sipariş edeceğim.
  • softdisk S kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanın kutudan çıkan kılıf kamerayı korumuyor.

• softdisk S kullanıcısına yanıt

Kılıf malzeme kalitesi olarak iyi ama kamera çıkıntısı ile aynı yükseklikte kamerayı tam olarak korumuyor maalesef

• Bilgi için teşekkürler. Microcase kılıf sipariş ettim. Zaten fazla seçenek yok. Yurt dışı çoğunlukla.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.