Cihazınız hayırlı olsun hocam. Güzel bir seçim... Ben de Media Markt den almıştım ama iOS a alıştığım için bir hafta olmadan iade ettim. Ben iade ettikten sonra siparişini verdiğim kılıflar geldi. Aşağıya linkini bırakıyorum: Dolap’ta keşfettiğime bak! https://link.dolap.com/2hb31 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 14 Aralık 2024; 11:33:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vivo x100 Pro (48. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu telefon kaç yıl güncelleme alacak bilen var mı.
-
4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazın dün bir Teknoloji mağazasın da inceledim, güzel cihazmış.
S24 Ultra, Honor Magic 6 Pro bunlar da var aklımda.
Üçünden birine geçiş yapmak hedefim.
Tam olarak kullanım amacınıza göre karar vermekte fayda var.
Kamera olarak X100Pro, M6 Pro, S24U
Yazılım olarak S24U, M6 Pro, X100
X100U genel olarak sorunsuz akıcı çok fazla detaylarda kaybolmanıza izin vermeyen bazı pratik güzel özellikleri bulunan bir arayüze sahip, Lakin eksi tarafı sadece kişiselleştirme konusunda ortaya çıkıyor o yüzden en sona koydum bunun dışında sorunsuz yağ gibi akan bir arayüze sahip.
Amaç kamera ise S24U en son bakmanız gereken cihaz olur bence tek artısı yakınlaştırma olabilir M6 Pro'ya göre oda.
Şuanki cihaz nedir.
-
Şu an ki abuk sabuk bir şey hocam, giriş seviyesi cihaz gibi bir şey
Amaç oyun ve kamera, öyle diyeyim size.
Kasma donma yapmamalı, bu cihazın kamerası da çok güzel.
Oyun performansına ikna olursam belki bu cihazı alabilirim.
Oyun için birşey diyemem hiç oyun oynamam telefon ile ama diğer konularda hiçbir sıkıntı yaşamazsın, İşlemcinin ısındığını filan hiç görmedim ama henüz aldığımdan beri, İnceleme ve çeşitli yerlerdeki yorumlara bakmanda fayda var reddit gibi.
-
Youtube videoların da fena durmuyor oyun testi, dediğiniz gibi bir de yorumlara bakmakta fayda var.
Vivo v40 ile pubg oynadım. Daha önce iphone 12 ve gm 22 plus kullanıyordum. Gm zaten rezaletti. İphone 12, akıcıydı. Vivo v40 en stabil ve akıcı şekilde oynatıyor, ki işlemcisi 7s gen 2. Yani neredeyse 2 yıllık işlemci. Bu anlamda x100 pro nun işlemcisi amiral gemisi seviyesinde olduğu için sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun beyler cevaplarınız için.
O zaman Vivo X100 Pro veya Honor Magic 6 Pro'yu ikisinden birini alacağım, belki ben alana kadar yeni modelleri (Honor Magic 7 Pro/ Vivo X200 Pro) Ülkemiz de satışa sunulabilir, onlar da olabilir
Vivo x 200 pro ocakta satışa çıkacak ülkemizde geçen youtube inceleme videosunda söyledi honor magic 7 pro Avrupada satışı yok oda bence şubat bulur
Takip listem şöyle
Honor magic 7 pro
Vivo x200 pro
Oneplus 13
Baktığım kadarıyla
Vivo x200 şarjı uzun gidiyor yabancı videolarda karşılaştırmalara çok baktım arka kamarası en iyi çeken özelikler en son zoomda ön kamarası biraz kötü onu belirteyim
Youtube karşılaştırma videolarını tavsiye ederim
Bence 200 Pro modeli beklenmesine beklenir ama fiyatı ne olacak orası önemli şimdi gelip X100 Pro 55K ise 200Pro 65K olursa alınmaz bence kaldıki fiyat olarak 70K civarı olur gibi şuanki duruma bakarsak, Oneplus 13 modelide beklenenden daha pahalı olacaktır.
Magic 7 Pro modeli çok fazla incelemedim lakin hiç bir kayda değer yükseltme yok gibi görünüyor sadece işlemci artısı var gibi.
-
S24 ultra toplam pakette aklınızı çekebilir yoğunlaşmanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler selamlar, Bildiğiniz üzere kablosuz kulaklık ses seviyesi konusunda ilk şikayet edenlerden biriydim, Güncellemeler ile baya bir düzeltme oldu lakin özellikle Ldac detekli bir kulaklık alsammı almasammı derken Anker Soundcore Liberty 4 Pro modelini aldım, ttec airbeat duo modelinden geçtim.
İki modelde çift sürücülü sisteme sahip, buradaki fark Ankerde bass ve tiz için ayrı ayrı sürücüler var, Ttec ise iki sürücüde aynı şekilde dinamik sürücülere sahip.
Çok kısa olarak şöyle yazabilirim ses seviyesi inanılmaz yüksek daha önce hiç bir kulaklıkda bu kadar yüksek ses seviyesi duymadım, Ses kalitesi olarak birşey diyemem Çünkü Ttec bağla çalıştır tarzı bir yapıya sahip uygulaması filan yok bildiğim kadarı ile tüm sesler dengeli ve tatmin edici şekilde sunuluyor.
4 Pro modeli ise uygulamaya ihtiyaç duyuyor ve çok fazla detaya sahip, Eq ayarı istiyor şuan için tizler biraz benim için fazla burn in ve iyi bir Eq ayarı ile tadından yenmez bir model olmuş şuan için.
-
Cihazın hem dış hemde kulaklık sesi çok gelişti bugün arkadaşa yurt dışı s24 ultra aldık aynı müziği açtık x100 pro daha başarılı hele ki midleri çok iyi geldi kulağıma s24 ultra dengeli ama orta seviye telefon seviyesinde hissettirdi.
Dış sesi ile çok dinlemiyorum ben ama genel olarak herkes beğeniyor gördüğüm kadarı ile kulaklık seside güncellemeler ile baya bir iyileşti, Eksiksiz bir cihaz durumunda şuan.
-
Android 15 güncellemesi sonrası google mapste navigasyon saçmalıyor. Fark eden var mı?
Telefonum dün akşam geldi. Başta biraz yadırgadım. Tutması zor geldi. Kamera tarafında ağırlık var. Büyük bir telefon. Kendi kılıfı çok güzel kaliteli, ayrıca tutuşu da rahat ama kesinlikle kullanılmaz. Telefonu düşüren biriyim ve kamera hiç korunmuyor. O yüzden çok korumalı kılıf kullanıyorum ve tutuşu zorlaştırıyor ama alıştım sayılır. Hemen tüm güncellemeleri yapıp telefonu sıfırladım. Eleştirilerin aksine ben arayüzü ve yazılımı beğendim. Saf android gibi, gereksiz yazılımlar yok. Detaylara girdikçe baya kişiselleştirme de var aslında. Şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Yüz tanıma parmak izi falan çok çok stabil. Kamera olayına hiç girmeyeceğim zaten. Telefonun ses kalitesi de gayet yeterli geldi bana. Tek canımı sıktı diyebileceğim bose kulaklığımı bağladığımda sbc ile bağlanıyor. Eski 5 yıllık Xiaomi telefonum AAC ile bağlanabiliyordu. Geliştirici seçeneklerini açtığım zaman diğer kodekleri de görebiliyorum ama seçilmiyor. Acaba vivo kendi kulaklıklarında mı o kodekleri açıyor bilemedim. Yani bilerek kısıtlanmış olabilir. Ayrıca HD ses seçeneği de aktive edilemiyor o menüde. Bu arada USB audio player da dahili dac bulamadı. Telefonda dahili dac var ama sanırım kablolu bağlanılırsa oluyor. Onu da deneyeceğim. Kulaklıkta da ses kalitesinde sıkıntı yok bu arada. Genel olarak bakarsak kamera yönünden mükemmel 10/10 (şu ana kadar gördüğüm en iyisi) diğer tüm yönlerden de harika 9/10 bir telefon olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X