|
Vivo x100 Pro (50. sayfa)
-
-
Teşekkürler.
Faturalı hat üzerine indirim alınarak satın alındı. Avusturya.
-
Hayirli olsun, guzel cihaz guzel fiyat :)
Yurtdisi hat uzerine alimlarda Sim kilit olabiliyor, bilginize -
Teşekkür ederim.
Sanırım Simlock yokmuş eskisi gibi uygulanmıyormuş.
Olası bir durumda iade ederim.
-
Arkadaşlar nilkin kılıfı kullanan varmı arkası kaygan mı ? -
bu cihazın yurtdışı imei atılanları var mı?
-
Vivo v40 almayı düşünüyorum yada 16 pro max yurt dışı alcam fikir alabilir miyim v40 ın sorunu falan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duhan2829 -- 23 Aralık 2024; 23:9:46 > -
Yaklaşık 3 haftadır vivo v40 kullanıyorum, çok memnunum. Ekranı, kamerası ve pili bu segmentte muazzam. S24fe saf donanım anlamında daha güçlü ancak bundaki ekran,pil ve kamera s24feden iyi. Benim önceliğim bunlar olduğu için vivoyu tercih ettim.
Arayüzde sorun yok. Kasma,donma vs yaşamadım. 2 güncelleme geldi. Asya ve Hindistanda yeni funtouch yayımlandı, avrupaya ve dolayısıyla bize de ocakta gelir.
Kutudan şarj alet,kılıf çıkıyor. Siz pro alacağınıza göre performans sorununuz olmaz.
-
Hocam mesajı düzenledim yanlışlıkla pro yazmışım bende v40 alacaktım ama o mesajı yazdıktan sonra YouTube incelemelerine vs baktım gerçekten muazzam telefon ben şuan poco x6 pro kullanıyorum performans olarak fena olmasada henüz 5 aylık cihaz olmasına rağmen satıp vivoya geçicem pil sorunu çok yüksek düzeyde yani 5 aylık telefonu full pil tasarrufunda kullanıyordum ama gerek incelemeler gerekte yakın çevremin tavsiyesi ile bugün vivo v40 titanyum gri aldım bakalım gelmesini bekliyorum üzmeyeceğini düşünüyorum ama hayırlısı cevabınız için çok teşekkür ederim 🙋 -
Youtube kanallarının incelemeleri yanlı. Ben araştırırken reddit ten yorumlara bakmıştım. Facebook gruplarına üye olup telefon hakkında bilgi edindim. Yabancı sitelerin incelemeleri i okuyup kararımı vermiştim. S24fede ile arasında çok gidip geldim. Ancak risk alıp vivoyu tercih ettim. Bütçem 27k civarıydı, samsung 128 rom kendi sitesinde aynı fiyattı. E ekran, kamera, rom ve pil olarak rakipsiz olduğundan v40 aldım. Şu ana kadar iphone da olup da keşke bunda da olsaydı dediğim bir şey olmadı.
Pili ortalama kullanımda 2 gün gidiyor. Oyun yok, sabahları ofise varana kadar yaklaşık 1 saat sosyal medya + video var. Dönüşte de 30-35dk kadar müzik dinliyorum. Konuşma günde ortalama 30-35 dk sürüyor. İşlemci eski nesil ama verimliliği çok yüksek. Deneme amaçlı pubg açtım, en yüksek ayarlarda sistem otomatik oynattı.
Kamerası muhteşem. İphone baz ve plus serilerini solda sıfır bırakır, pro serilerinde de yarışır ama çok geride kalmaz.
Ekranında film seyretmek çok keyifli. Dijital platformları istediği tüm sertifikalar var artı hdr 10+ da olunca Amoled 1.5k ekranda keyif katlanarak artıyor.
Konu dağılmasın, hayırlı olsun.
-
1 haftalık kullanım sonucunda biraz yazayım :) Bu nasıl bir kameradır arkadaş. Tamam zaten biliyordum ama kullandıkça bana yok artık dedirtti. İş yerinde arkadaşlar vivo neymiş falan diyordu. Marka bilinmiyor arkadaşlar. İphone 14-15 pro max i olan arkadaşların ağzı açık kaldı. Onlar da bu ne lan falan tepkileri verdi. Özellikle zoom performansı ağzı açık bırakıyor. Onlarla yan yana çektiğimiz tüm fotoğraflarda iphone u net tokatlıyor. Gece çekimleri de inanılmaz. Ben de dji osmo 6 da var. Onla da inanılmaz iş çıkarıyor. Gündüz şelale çekmek ya da bulutları kayar halde çekmek için nd filtre gerekirdi. Bunda ise uzun pozlamaya girip direkt çekebiliyorsun. Normalde paralı programla yapılan işi mod olarak koymuş adamlar. Sinematik video da çok başarılı zeiss modları, lutlar vs enfes. Kameranın sınırlarını zorlamak istiyorsanız Motioncam pro kurun. Tüm kameralar programla sıkıntısız çalışıyor. Yapay zekasız ham fotoğraf çekebilirsiniz. Sensör büyüklüğü burada kendini daha da fark ettiriyor. Raw video çekebilirsiniz bu programla.
-
Kendi müzik uygulamasından kayıtlı mp3 dinlerken anlık kesinti oluyor yada müzik hızlı ileri sarıyor 1-2 saniye gibi ileri atlıyor.
böyle şikayeti olan varmı ?
aynı anda saat te bağlı olduğu için mi acaba böyle yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchuroom -- 25 Aralık 2024; 17:38:56 > -
Bugüne dek hiç yaşamadım hocam böyle bir durum.
-
Arkadaşlar Türkiye garantili Vivo X100 Pro telefonumu satıyorum. Ağustos 2026 yılına kadar garantilidir.Sadece 3 ay ve temiz kullanılmıştır. Mediamarkttan alınma kutulu ve faturalıdır. Daha ucuz fiyata arasanız da bulamazsınız. Fiyat 37500 TL.
-
Fiyat bedava keşke 1 ay önce görseydim -
Selamlar,
YD alıp yazılım kaydı yaptıran var mı bu cihazı?
ekranın sol üstünde device error yazısı çıkıyormuş, var mı böyle bir durum?
Bir diğer sorum da: originOS ile funtouchOS arasında fark nedir? OriginOS Kullanımda sorun oluyor mu?
-
İmei atılan cihazlarda device error yazıyor doğru grupta Global cihazlarda olmadığını yazmış ama bilmiyorum.
Originos çine özel yazılım Türkçe değil. Global Türkçe olan model. Çin cihazında band 20 olmaz. -
Hangi şehirdesiniz
-
Manisa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X