|
Vivo x100 Pro (46. sayfa)
-
-
X200 serisi oldukça güzel lakin oppo find serisi gelse X8 modelini X200'e tercih ederim şahsen.
-
X200 ailesinin kamera paketi daha güçlü x8 pro apple kamera düğmesi fonksiyonu dışında farklı gelmedi kaldı ki 6 ultra ve 7 ultra dan sonra çok cılız geldi belki minimal oluşundan kaynaklıdır.
-
Tasarımsal olarak ne X200 ne X8 nede Magic Pro7 serisi hoşuma gitmedi şahsen önceki seriler tasarımsal olarak daha kendilerine özgü ve güzeldi.
X200 evet kamera paketi çok güzel lakin gördüğüm incelemelerde X8 daha bir hoşuma gitti benim nedense, Tabi birazda fotoğraflar üzerindeki düzenlemelerden dolayıda olmuş olabilir bu.
-
Arkadaşlar 15 ten sonra telefonu titreşim moduna alıyorum titreşiyor telefon çalarken ise titreşim yok varmı böyle bir sıkıntı yaşayan -
Bende yok sürekli titreşimde kullanıyorum -
Evet bizim aldığımız dönem cihazları daha bir amiral gibi duruyordu. ara sıra kılıfı çıkarıp cihazı temizliyorum o dokusu beni benden alıyor taş gibi telefon tabiri caizse
-
Bende de bazen mesaj gelince hem titremiyor hem mesaj sesi gelmiyor arada bir -
WhatsApp dan gelen aramada sıkıntı yok dokunma titremesin de sıkıntı yok aramada var sıfırlamak da istemiyorum
-
Evet o sıkıntı 14 de de var dı
-
Benimde 3. Şarj hala aynı üstüne sayıp duruyor 🙂 -
Benim o düzeldi 3. Şarj da -
Haricen bir işlem yaptık mı?
-
Hayır kendi kendine düzeldi bende anlamadım -
İlginçmiş bekleyelim bakalım belli düzelir. -
Şimdi şarjdan çıkardım benimkide tekrarda aynı oldu ilginç şekilde:) -
Var bir sıkıntı muhtemel ara güncelleme gelir
-
Cihazı sıfırladığım halde çağrı da titreşim sorunu devam ediyor. Çağrı bittiğinde titriyor pil kullanımı kafasına göre takılıyor anladığım kadarıyla hepimiz deneme sürümü ile yükselttik vivo destek bölümüne mail attım bu sorunlarla ilgili sizlerde yazarsanız kısa bir zamanda çözülür umarım
-
Bende de whtsapptan mesaj geliyor örnek veriyorum bildirim sesi veya titreşim gelmiyor ancak ekranı açınca görüyorum mesajı güncelleme öncesinde yoktu bu sorun deneme sürümüyle yükseltmedim ben direk geldi global sürüm o şekil güncelledim bide hard reset atmayı deneyebilirsiniz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X