Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lomax. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
952
Cevap
28
Favori
34.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 3.şarj düzeldi bu sabah
  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

X200 serisi oldukça güzel lakin oppo find serisi gelse X8 modelini X200'e tercih ederim şahsen.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

X200 ailesinin kamera paketi daha güçlü x8 pro apple kamera düğmesi fonksiyonu dışında farklı gelmedi kaldı ki 6 ultra ve 7 ultra dan sonra çok cılız geldi belki minimal oluşundan kaynaklıdır.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Tasarımsal olarak ne X200 ne X8 nede Magic Pro7 serisi hoşuma gitmedi şahsen önceki seriler tasarımsal olarak daha kendilerine özgü ve güzeldi.

X200 evet kamera paketi çok güzel lakin gördüğüm incelemelerde X8 daha bir hoşuma gitti benim nedense, Tabi birazda fotoğraflar üzerindeki düzenlemelerden dolayıda olmuş olabilir bu.

• Arkadaşlar 15 ten sonra telefonu titreşim moduna alıyorum titreşiyor telefon çalarken ise titreşim yok varmı böyle bir sıkıntı yaşayan
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Bende yok sürekli titreşimde kullanıyorum
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Evet bizim aldığımız dönem cihazları daha bir amiral gibi duruyordu. ara sıra kılıfı çıkarıp cihazı temizliyorum o dokusu beni benden alıyor taş gibi telefon tabiri caizse

Bende de bazen mesaj gelince hem titremiyor hem mesaj sesi gelmiyor arada bir
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

WhatsApp dan gelen aramada sıkıntı yok dokunma titremesin de sıkıntı yok aramada var sıfırlamak da istemiyorum

• Enesko06 E kullanıcısına yanıt

Evet o sıkıntı 14 de de var dı

Benimde 3. Şarj hala aynı üstüne sayıp duruyor 🙂
    Benim o düzeldi 3. Şarj da

Haricen bir işlem yaptık mı?

Hayır kendi kendine düzeldi bende anlamadım
    İlginçmiş bekleyelim bakalım belli düzelir.
    Şimdi şarjdan çıkardım benimkide tekrarda aynı oldu ilginç şekilde:)

Var bir sıkıntı muhtemel ara güncelleme gelir

Cihazı sıfırladığım halde çağrı da titreşim sorunu devam ediyor. Çağrı bittiğinde titriyor pil kullanımı kafasına göre takılıyor anladığım kadarıyla hepimiz deneme sürümü ile yükselttik vivo destek bölümüne mail attım bu sorunlarla ilgili sizlerde yazarsanız kısa bir zamanda çözülür umarım

Bende de whtsapptan mesaj geliyor örnek veriyorum bildirim sesi veya titreşim gelmiyor ancak ekranı açınca görüyorum mesajı güncelleme öncesinde yoktu bu sorun deneme sürümüyle yükseltmedim ben direk geldi global sürüm o şekil güncelledim bide hard reset atmayı deneyebilirsiniz .
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.