Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Enesko06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
27
Favori
31.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demeyin ya, o kadar elemeden sonra bu cihazda karar kılmıştım. şimdi bi sene daha eleme yapicaz
  • Aynen ben de cihazı almaya karar vermiştim. Neden güncelleme gelmesini bu kadar bekliyorsunuz? Nelerden memnun değilsiniz?
  • Vivo x100 Pro geldi beyler hayırlı olsunn
  • softdisk S kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz bu zamana kadar kullandığım en stabil donanımlı iyi yazılımlı cihazlardan çok memnunum şahsen eksik tek bir yönü yok diyebilirim ancak internette Samsung oneui Xiaomi hyper OS da böyle afilli kişisellestirmeler görünce insanın canı çekiyor tek amaç o yani onun dışında stabillikte filan herhangi bir sorun yok sadece kişiselleştirme az
  • Enesko06 E kullanıcısına yanıt

Ama gelecek güncellemeler ile bu durum tam olarak çözülmüyor işte kişiselleştirme arayanlara kesinlikle önermem bu seviyede bir cihaz lakin işi kamera ve stabil bir sistem arayanlar ise o zaman kesinlikle öneririm.

Gözünüz aydın bu arada gelmiş güncelleme sonundaVivo x100 Pro  

• Güncelleme geldi ilk izlenimlere göre beğendim daha stabil olmuş bildirim geldiğinde ekranın üstünde görünmesi şık olmuş beğendim durum çubuğu yeni tasarımı çok yeni denemez ama Samsung gibi olmuş oda güzel büyük yenilikler yok ama stabillik artmış bence hazır güncelleme yapmışken bi sıfırlayım diyorum ne diyorsunuz tavsiye eder misiniz beyler
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Güncelleme geldi kontrol edin

Vivo x100 Pro
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Güncelleme geldi fakat bu güncellemeler dahil midir acaba ?

Özellikle 3. parti uygulamalar için kamera da iyileştirme var önemli bence

Büyük ihtimal ile yoktur hocam ayrı olarak gelir diye düşünüyorum güvenlik güncelleştirmesi ile birlikte.

Dahil değildir sabırla beklemeye devam güncelleme konusunda bu kadar aceleci olmayın anroid 15 çoğu amiral gemi de yok henüz Kasım dediler kasımda dağıtım başladı sözünde duruyorlar aslında bir cihaz sorunsuz ise sırf 14 yerine 15 rakamını görmenin o kadar da önemi yok.

Kasım ayı güvenlik cihaza entegre edilmiş boşuna güvenlik güncellemesi beklemeyin. Güncellemeye dahil edilmiş yani

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Peki bu kamera güncellemesi yazan yer de dahil edilmiş midir ?

Vivo x100 Pro
    Netice de güvenlik güncellemesi içinde gelen ek özellikler o yüzden dahildir. Ayarlar telefon hakkında yazılım bilgisi sekmesinden güvenlik sürümünü kontrol edebilirsiniz.
  • Evet sanırım tüm güncellemeler gelmiş gözüküyor, Güncelleme konusunda daha iyi olduğu söylenen markalardan önce geldi yine aslında resmi olarak dağıtan.

• Bu doğal ışık açma kapatma efekti nedir acaba nasıl yapılır ?

Ayarlar- Dinamik efektler buradan en alt kısımdaki ekran açma kapatma animasyonu seçeneğinde.

Sanırım ekran kilidini açarken veya kapatırken daha güzel ve doğal bir geçiş sağlıyor ama her duvar kağıdı ile uyumlu değil statik duvar kağıtları ile uyumludur yazıyor.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Onu nereden bulacağız acaba şu sokak lambalarıyla filan yapıyorlar o mu ki

Bende pek anlayamadım hocam oradaki ikinci efekt diyor ama statik duvar kağıtları ne anlamadım kinetik var canlı var sabit var ayarlar kısmından bakınca hangisi o kategoriye giriyor bilmiyorum bende.

Ben ilk efekti kullanıyorum o kısımdaki.

• Vivo x100 Pro
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.