|
Vivo x100 Pro (44. sayfa)
-
-
Aynen ben de cihazı almaya karar vermiştim. Neden güncelleme gelmesini bu kadar bekliyorsunuz? Nelerden memnun değilsiniz? -
-
Hocam cihaz bu zamana kadar kullandığım en stabil donanımlı iyi yazılımlı cihazlardan çok memnunum şahsen eksik tek bir yönü yok diyebilirim ancak internette Samsung oneui Xiaomi hyper OS da böyle afilli kişisellestirmeler görünce insanın canı çekiyor tek amaç o yani onun dışında stabillikte filan herhangi bir sorun yok sadece kişiselleştirme az -
Ama gelecek güncellemeler ile bu durum tam olarak çözülmüyor işte kişiselleştirme arayanlara kesinlikle önermem bu seviyede bir cihaz lakin işi kamera ve stabil bir sistem arayanlar ise o zaman kesinlikle öneririm.
Gözünüz aydın bu arada gelmiş güncelleme sonunda
-
Güncelleme geldi ilk izlenimlere göre beğendim daha stabil olmuş bildirim geldiğinde ekranın üstünde görünmesi şık olmuş beğendim durum çubuğu yeni tasarımı çok yeni denemez ama Samsung gibi olmuş oda güzel büyük yenilikler yok ama stabillik artmış bence hazır güncelleme yapmışken bi sıfırlayım diyorum ne diyorsunuz tavsiye eder misiniz beyler -
Güncelleme geldi kontrol edin
-
Güncelleme geldi fakat bu güncellemeler dahil midir acaba ?
Özellikle 3. parti uygulamalar için kamera da iyileştirme var önemli bence
-
Büyük ihtimal ile yoktur hocam ayrı olarak gelir diye düşünüyorum güvenlik güncelleştirmesi ile birlikte.
-
Dahil değildir sabırla beklemeye devam güncelleme konusunda bu kadar aceleci olmayın anroid 15 çoğu amiral gemi de yok henüz Kasım dediler kasımda dağıtım başladı sözünde duruyorlar aslında bir cihaz sorunsuz ise sırf 14 yerine 15 rakamını görmenin o kadar da önemi yok. -
Kasım ayı güvenlik cihaza entegre edilmiş boşuna güvenlik güncellemesi beklemeyin. Güncellemeye dahil edilmiş yani
-
Peki bu kamera güncellemesi yazan yer de dahil edilmiş midir ?
-
Netice de güvenlik güncellemesi içinde gelen ek özellikler o yüzden dahildir. Ayarlar telefon hakkında yazılım bilgisi sekmesinden güvenlik sürümünü kontrol edebilirsiniz. -
Evet sanırım tüm güncellemeler gelmiş gözüküyor, Güncelleme konusunda daha iyi olduğu söylenen markalardan önce geldi yine aslında resmi olarak dağıtan.
-
Bu doğal ışık açma kapatma efekti nedir acaba nasıl yapılır ? -
Ayarlar- Dinamik efektler buradan en alt kısımdaki ekran açma kapatma animasyonu seçeneğinde.
Sanırım ekran kilidini açarken veya kapatırken daha güzel ve doğal bir geçiş sağlıyor ama her duvar kağıdı ile uyumlu değil statik duvar kağıtları ile uyumludur yazıyor.
-
Onu nereden bulacağız acaba şu sokak lambalarıyla filan yapıyorlar o mu ki -
Bende pek anlayamadım hocam oradaki ikinci efekt diyor ama statik duvar kağıtları ne anlamadım kinetik var canlı var sabit var ayarlar kısmından bakınca hangisi o kategoriye giriyor bilmiyorum bende.
Ben ilk efekti kullanıyorum o kısımdaki.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X