< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 29 Kasım 2024; 18:34:4 > |
Vivo x100 Pro (42. sayfa)
-
-
Merhaba. Vivo x100 pro ile xiaomi 14 ultra ikisinden birini alma aşamasındayım. Tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş varsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 29 Kasım 2024; 18:39:42 > -
Ben 0.5X hızında kullanıyorum akıyor cihaz gerçekten.
En basit örneği klasör boyutlandırma sadece büyük veya küçük olarak ayarlanabiliyor, Huawei P60 Pro'da nereden baksam 6 farklı şekilde büyütebiliyordumki çok faydası olan bir durum uygulamaları sınıflandırmak için.
Bunun dışında kilit ekranı ve simge değiştirme konularında yetersiz bence her ne kadar bir çok marka bu konuda yetersiz olsada daha kolay ve seçenek olarak fazlası olması daha iyi olurdu.
-
Hocam ısınma durumu nedir? -
Oyun oynamıyorum ben hiç hocam telefon ile o yüzden o konuda birşey diyemem lakin diğer kamera video sosyal medya gibi konularda herhangi bir ısınma hissetmedim hiç.
-
Klasör boyutunu nasıl ayarlıyorsunuz? Bende küçük büyük ayarı da yok :) -
Android 15 ile geldi hocam oda işte :) Yine işe yarıyor yaramıyor değil ama huawei'den sonra eksik kalıyor işte
-
Bu cevap yeterli benim için. Teşekkürler hocam. -
Üstad başka düzeltme güncellemesi geldi mi
-
Senden başka kimse ye de gelmedi 🤣🤣 -
Yok hocam resmi sürümden sonra başka güncelleme gelmedi henüz.
Kamera üzerindede hiçbir değişiklik görmedim gerçi sürüm notlarında yoktu zaten.
Bende anlamış değilim gerçekten redditde baktığım kadarıyla fazla kişi yok güncellemeyi alan :)
-
Kameralar benzer, pil olarak vivo önde haricen fark yok direnç kayıt olarak xioami nin eli güçlü onun harici TR fiyatı vivo nun daha alınabilir.
-
Sonunda birisi cevap yazdı teşekkürler hocam -
Benzer fiyatlara mi 14 ultra seçerdim ben şahsen X100 Pro kullanıcısı olarak.
-
X100 pro 55bin 14 ultra 70bin hocam -
Ben de bu yüzden sordum aradaki farka değecek ne var -
O şekilde değmez kesinlikle tabi az değil fark, Yurt dışı vb gibi durumlarda daha yakın fiyatlar oluyor ona istinaden yazmıştım bende daha çok, Resmi olarak almak istiyorsan düşünme bile derim.
-
Başka bir önerin olur mu hocam -
Kamera olarak biraz daha geriye gidersin ama diğer konularda daha iyi olur dediğim Magic 6 Pro veya S23U gibi cihazlar olabilir hocam biraz daha uygun fiyatlara, S24U ne kadar şuan bilmiyorum birde bazı sorunları vardı çözüldümü çözülmedimi bilmiyorum.
-
Hey ay güncelleme gelirdi Kasım bitti oda gelmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X