Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Özgür Yiğit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
26
Favori
30.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben ettim hiç bir şekilde güncelleme yok
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Birşeyler olmuş ama ne olsun bakalım gelir bize de bir gün
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Sistem daha düzgün çalışıyor daha akıcı bunun haricinde kayda değer pek fark yok hocam, Keşke kişiselleştirme üzerinde daha fazla özellik sunsaydı ama en fazla bu konuda eksiklik hissediyorum ben.

• Android 15 güncellemesi büyük ihtimal ay sonunda Kasım ayı güvenlik güncellemesi ile beraber gelecek. Başka ara güncelleme gelmediği için kimseye henüz gelmedi sanırım.
  • Yurtdışında bazı kişilere Funtouch OS 15 gelmiş darısı ülkemizin başına . Vivo x100 Pro
  • Volkan Manavyoutube
    Vvio X200 Pro Ön İnceleme! Oyun ve Kamera
    https://www.youtube.com/watch?si=F1gh5aEf-ZfNF1qE&v=4OMUW52XWJo&feature=youtu.be

X200 pro şöyle böyle diyenler oldu kamerasin da olumsuz yorumlar okumuştum deneyimlemeden yorum yapmamak lazimmiş..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bir güncellemeye bakar
    Volkan iyi adam ama böyle P&R olan işlerde süper mükemmel diyor mübalağa seviyor. Sitesi var garip reklamlarla dolu İşte dünyanın en iyi kamerası gibi başlıklar atıyor genelde. İzlemedim videosunu kimi zaman objektif ama marka ürün verince kötüyse kötü diyemiyor.
  • justmark kullanıcısına yanıt

Katılıyorum her üst seviye telefon için aynı cümleler ve başlıklar ile kanalı büyütmeye çalışıyor, Özellikle huawei modellerinde daha ön planda evet ortaklık olarak bakınca öyle ama eksik olan şeyleri ben kullanıcı olarak biliyorken hiçbirini göremiyorum izlerken incelemeleri.

200 Pro modeline kimse kötü demiyor, Sorun önceki modele göre daha küçük sensör ve parlama sorunu olması bariz şekilde.

Tele sensörü daha büyük lakin yakınlaştırma olarak daha kısa mesafede, Kimisine göre bu eksi olabilir.

İş video kısmına girince her konuda önde doğal olarak X200 Pro.

Tele olarak bakarsak kişisel ben ne kadar uzağa optik yakınlaştırma yapıyorsa o kadar iyi diyenlerdenim, Sensör boyut farkı aşırı değil ise.

Ana kamera olarak X100 Pro daha iyi duruyor gördüğüm incelemelerde.

Bu arada Find X 8 Pro'da güzel olmuş, X200 Pro yerine tercih ederdim kesinlikle.

Hocam 100 ü de kullandım 200 ü de. 200 çok iyi olmuş. Evet sensör küçülmüş ama eksi bir yanı olmuş diyemem.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Herşey sensör değil yazılım da çok önemli
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Yazılım ana etken tabiki. İstediğin donanımı koy yazılım yoksa maalesef tırt
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

5 yıl iphone kullandım, 2 haftadır vivo v40 kullanıyorum. Arayüz, ios ile öyle benzer ki hiç yabancılık çekmedim. Hatta widget olayı daha zekice olmuş.

Şimdilik çok memnunum. Ekran ve kamera çok iyi. Kavisli ekran, cihaza ayrı bir zerafet katıyor. Düz ekran, kütük gibi bir tasarımı beraberinde getiriyor.

• C. S C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.