Aynen bazen gecikme oluyor nedense, Bakalım o ay bu ay derken oldu baya kısa zamanda gelir umarım güncellemeler. |
Vivo x100 Pro (43. sayfa)
-
-
Güncelleme konusunda vivo kötüymüş hocam olumsuz bir yönü markanın -
Merhaba bende aynı kararsızlık içindeydim
Baştan Vivo x100 pro almaya niyetlendim ama sonradan Xiaomi 14 ultra aldım
İlk etapta yurt içi x100 pro alacaktım, o rakamları vermek istemedim, kamera olarak benzer seviyelerdeler,
vivo bir tık daha iyi ama 14 ultrada toplamda 4 kamera ve ekstra 75 mm lens olması avantaj
Ayrıca video olarak vivo da bulamayacağınız ekstra özellikler var
Ağır çekimde videoda 1920 FPS süper slow motion
Master cinemea modu gibi ekstra özellikleri mevcut
Pil olarak vivo x100 pro çok daha uzun gidiyor,
Yurt dışı olarak satın aldım ben xiaomi 14 ultra yı
-
Bence 14U modelinin fark yaratacak özelliği 5X optik olması 3.2de var bu aralık çok iyi gerçekten.
Birde gördüğüm kadarı ile leica filtreleri gerçekten çok soft ve hoş bir görüntü sunuyor ilk defa 14U ile beğendim ben markanın cihazlarını doğru düzgün.
Eğer yurt dışı alınacak ise kayıt durumuda çözülmüş bu durumda düşünmeden 14U ama resmi garantili olarak aradaki farka değmez kesinlikle.
-
Saolun. Dün ufak bir güncelleme geldi. Arayüz biraz daha hızlanmış.
-
Aynen hocam Türkiye cihazı alacak olsaydım, Vivo x100 pro alıyordum, son anda karar değiştirip, yurt dışı Xiaomi 14 ultra aldım
Bencede aradaki fiyat farkına değmez.
Benim tercih etmemdeki diğer nedenlerden biride 4. Kameranın 120 mm olarak gelmesi, dediğiniz gibi
Farklı marka modellerde dahil olmak üzere S23 hariç 120 mm telefoto yok lens yok hiç birinde, baktığım kadarıyla, genel olarak megapiksel ile kapatma çabası var,
S23 de olan 10x optik 230 mm ise yakınlaştırma da ne yazıkki kalite olarak yetersiz
-
S23U'da kullanılan sensörü bilmiyorum lakin 14U modelinde sanırım 3 yardımcı sensörde aynı olması lazım, Birde güncelleme sonrası S23U'da tele zoom performansları yarı yarıya düşmüştü.
-
Hocam hiç bilmediğim ve yapmadığım için soruyorum. Yurt dışı almanızın mantığı ne? Süresi kadar kullanıp satıyor musunuz yoksa imei kayıt mi yapıyorsunuz? Kayıt ücretleri çok arttığı için o işin mantığı kalmadı diye biliyorum. -
Evet aynı sensörler,
imaj kalitesi her kamerada çok iyi, ana kamera tabi 1 inç nedeniyle ekstra iyi
-
Şöyle izah edeyim, server kaydı denen bir uygulama yapılıyor cihaza 2000-3000 TL arası, o şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz, IMEI atılıyor yani
Her modelde yoktu bu durum, yakın zamana kadar sadece direnç kaydı ile yapılıyordu IMEI sorunu yine benzer fiyatlara, ama riskleri vardı ve cihazın içini açıyorlardı, direnç atmak için çok fazla sorun yaşayan oldu
Bu server kaydı uygulanmaya başlandıktan sonra aldım bende, ilerleyen dönemde yaptırıcam, eski telefonların IMEI Şi oluyor onlardan attırıcam.
-
Vivo x100 pro ya server kaydı veya yazılımla emei atma işlemi yapılabiliyor mu? -
Kasım güncellemesi geldi 416Mb baya bir hata düzeltmesi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 2 Aralık 2024; 18:18:40 > -
Sana 15 geldi Bi de güncelleme geliyor bize oda yok -
Yazarken dedim kesin böyle birşeyler yazarlar diye cevap olarak
-
Şaka gibi ya nasıl oluyor bizde mi problem var -
Benimkide yurtiçi cihaz bana da gelen giden yok valla 😄 -
Hocam o değilde ben öyle çok fazla güncelleme konusuna takıntılıda değilim yani birde düşün
-
15 ile gözle görülür bir hata var mıydı yoksa bu gelen güncellemeyi genel hata düzeltme olarak kabul edebilir miyiz
-
15. sürüm ile gördüğüm tek hata ender bir şekilde galeride bir resim oluşuyor klasör ekran görüntüsü gibi neden olduğunu bilmiyorum ama o yine oldu güncelleme sonrası, Bunun dışında öyle bir gariplik ile karşılaşmadım, Kulaklık ile denemem lazım ama kablosuz ile belki bir gelişme olmuştur diye umuyorum.
-
Vivo güncelleme konusunda belki de piyasadaki en kötü cihazmış. Kendi güncellemesini geçtim kasım güvenlik güncellemesi ve Google play sistem güncellemeleri bile gelmiyor. Rezalet gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X