Şimdi Ara

Vivo x100 Pro (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
27
Favori
32.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar uygulamalardan sistem güncellemesi uygulamasını bulup ön belleği ve verili temizledikten sonra güncelleme geldi sürüm denemesi kısmından
  • Hafta sonu mediamarkt teshirde x100 pro deneyeyim dedim. Hemen kamerayı açtım ilk dikkatimi kamera menüsündeki basitlik çekti. Menü karakterleri vs. çok özensiz geldi.

Yanımdaki kızımı portre modunda hızlıca çektim. Berbat bir renk tonu ve hatalı netleme yaptı. İncelemelerde çok hoşuma gitmişti ama baş çek neden bu kadar kötü anlayamadım.

Tepki gelmesin lütfen merakımdan bir sorayım dedim.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Üstad kamera sürümünüz nedir size zahmet paylaşır mısınız

• bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Ben de yaptım güncellemeyi kamera sürümü 13.0.26.15
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt

Sürüm 13.0.26.15.

Bu arada kablosuz kulaklık sesi sanki fark edilir derecede yükselmiş gibi hissettim deneyen varmı?

Ekleme: Evet net bir şekilde ses yükselmiş artık eksiksiz bir telefon sayılır benim açımdan 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 4 Aralık 2024; 19:21:26 >
  • Benim bahsettiğim bildirim sorunu ortadan kalktı güncelledikten sonra hard reset attım telefona kurdum şuan bildirimler tıkır tıkır geliyor ve Google haberlerden arayüze kaydırınca hafif takılmalar oluyordu onlar da geçmiş
  • Göründüğü üzere 15 sürümden herkes memnun cihazlarınızın kıymetini bilin bu fiyatlara hala en iyi ürünlere sahibiz içinizde acaba olmasın çünkü olmasını gerektirecek bir neden yok.
  • Bir sonraki güncelleştirmede kişiselleştirme üzerinde durulursa birazda tadından yenmez cidden, Cihaz tam anlamıyla kusursuza yakın seviye şuan.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.