< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet on kamera cihaza yakışır bir seviyede değil onu ultra modele saklıyorlar büyük ihtimalle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanda yine indirim gelmiş beşbin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı derken berbat falan değil ışıklı ortamda gayet iyi karanlıkta bı tık sıkıntılı daha önce oneplus 9 pro kullanıyordum onda da benzer durum vardi ön kamera arkaya göre performansi çok düşük gibi ama bence Üzmez en azından ben memnunum en kotu arka kamera ile selfie yapıyorum karanlık ortamda 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nefret ediyorum bu adamdan.
Sırf çene.
-
ultra modeli globalde çıkmayacak.
-
Maalesef 😪
Ya aşırı kötü değil tabi ki ama o arka kameraya o ön kamera olmamış
Techmoyoutube
Galaxy S25 Ultra vs. iPhone 16 Pro Max / vivo / OnePlus: Battery & Camera!https://www.youtube.com/watch?si=bm21CX2JesAee9Nv&v=K3VvcrVCrjo&feature=youtu.be
İnceleme için bu arkadaşın sayfasına bakabilirsiniz çeşit çeşit telefonları karşılaştırıyor farklı modeller arasında kalanlar için iyi bir inceleme yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğiniz gibi hem iso yüksek hem de saniyenin 1/10 hızında çekilmiş, titreşim önleme olmadığı için 1/30 altı çekimlerde iyi tutulmazsa titreme olur
Kağıt üstünde Magic7 Pro ile X200 Pro arasındaki en önemli fark periskop kameradaki 3x ve 3,7x farkı gibi görünüyor. Aralarında 10bin lira fark olacak gibi. Hangisi mantıklı olur sizce?
Geçen yıl altı ay kullandım magic 6 pro. Biraz yapay çekiyordu yeni gelen de öyle görünüyor. I yüzden bence vivo.
Güncel cihazım magic6 pro. Kamerasını çok beğeniyorum ancak yapaylik konusunda size hak veriyorum. Hatta şöyle bir durum var kamera arayüzünde portre bölümünden çekilen fotoğraflar daha doğal, fotoğraf bölümünden çekilen fotoğraflar daha kontrastlı ve yapay.
Ayrıca kamera arayüzü, vivonun arayüzüne kıyasla çok ilkel.
Magic 6 pro ben de kullandım, kamerasından gerçekten memnundum. Ama Zoom kamerası (100x yazıyor ya kamerada) tam bir dolandırıcılık bence. X200 pro hakkını veriyor kameranın. Her anlamda daha iyi bence x200 pro kamerası.
arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır cihazı kullanıyorum . cihazda video kaydı esnasında bildirim geldiğinde (mesaj ,bildirim vs.. ) ses hem çalıyor hem de kaydettiğim video da duyuluyor . Var mı yaşayan bu durumu
-
Arkadaşlar bu telefonu alttan yukarı kaydırdığımızda gelen uygulama ekranının arka planını değiştirme şansımız var mı. Ya beyaz ya da koyu mod olarak kullanabiliyorum şuan çözümü var mı acaba
-
Uygulama arka plan resmi derken daha açıklayıcı olabilir misin yada fotoğrafla örnek verebilir misin
Vivo x200 pro alarak aranıza katıldım huawei mate 20 pro dan geçiş yaptım honor ile Oneplus bu 3 cihaz arasında kaldım bence bu şuanki fiyat performans olarak şahsi tercihim ara yüz kadarda boş gelmedi bana beni istediklerim hepsi var yetiyor 😀
instagram hikayeye foto ve video yukleme kalitesinden bahseder misiniz bir ara?
bir de tek elle tutmak zor oluyor mu? kullanim demiyorum tek elle tutmak sadece, yukari zaten ulasmaz el de, tutmasi zor ve agir bir cihaz gorunuyor.
-
Iphone 15 pro kullanıyorum, 16 pro kısa süreli kullandım, bugün vatanda inceledim telefonu güzel buldum. Geçme niyetim var ama tek sevmediğim özelliği kamerayı açtığınızda yüksek çözünürlük fotoğraf çekimi için her seferinde alttaki modların en sonundaki daha fazla/more kısmındaki yerden yüksek çözünürlüğe girip 0.6/1/3x çekim yapılması, kameralar arasındaki değerlerde çekim olmayışı oldu. Bilmeyenler 50/200/50 mp arka kameraları yüksek çözünürlük kullanmıyordur diye düşünüyorum. Bundan dolayı belirtilen yüksek çözünürlük tamamen pazarlama stratjetisi bence.
Yüksek çözünürlük foto çekimi iphoneda ilk ekrandan direk açıp kapatılabiliyor, kamera geçişlerinde yüksek çözünürlük olan kamerada yüksek diğerlerinde düşük mp çekim yapıyor.
Samsung ve tecno markasında da ilk ekrandan çözünürlük değiştirilebiliyor diğer denediğim android telefonlarda vivo gibi çalışıyor garip geldi bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X