Hocam bir arkadaşla cihazları takas ettik. Sıfır değildi aldığımda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra.005 -- 6 Şubat 2025; 22:36:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Linki yukarıda var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orjinal kılıf çok ince kağıt gibi bu bir tık daha kalın silikon armour kiliflara benziyor bir tuk daha kaygan ama bu orjinalin yapısı daga mat gibi bu daha çok koruyucu gibi geldi bana fiyatı da uygun
Yalnız dikkat edin x200pro mini yazıyor linkte içeriğe girince seçeneklerde 200pro var ama alınca dikkat etmek lazım Temu da Huawei Puta 70 ultra kılıfı benzeri kılıf vardı ondada X200 yazdığı için cesaret edip alamadim
Tayland da 38000 40000 arası sıfır fiyatı var
Yok hocam fotograf benim cihaz zaten doğru ürün geldi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volkan döktürmüş yine :) Volkan Manavyoutube
Vivo X200 Pro inceleme! Böyle Bir Kamera Olamazhttps://www.youtube.com/watch?si=3ZUfuHEVxwo-Lglz&v=s9jw7fSBJic&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanlız her harfine imza atıyorum, ön kamerayı biraz abartmış ücretli olunca :) kıtalar arası zoom olayıda işin pr tarafı olmuş.
Yok senin dışında alacaklar için söyledim 😍
O değilde inşallah IMEI kayıt gelir cihaza 😬
Sabırsızlıkla bu haberi bekliyorum 😅
Volkan beyi severim ama ona sponsor olanları biraz fazla abartıyor :D Tabi telefon iyi olunca bu oran iyice artıyor :D
-
Övdüğü telefonun sahibi olunca hoşuma gidiyor varsın coşsun 😃😃
Bizde olsada biz de coşsak😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlayalım hemen 😃
Şu 16 pro maxdan bir kurtulayım. Bakalım hafta sonu kardeşe gideceğim ondaki s24 satıp ona aydını verirsem inşallah para gelecek 😂 ince hesaplar 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda izlediğim en abartı inceleme olabilir.
Yanlış anlaşılma olmasın, telefon abartılmamış, inceleme fazla abartı.
O kurulan cümleler, telaffuz şekli, vurgular falan çok yapay.
Birkaç önemli noktadan bahsedecek mi, diye ileri sararak baktım.
Gözümden kaçmadıysa mercek parlamasından hiç bahsetmemiş.
Ana kamera sensör değişimini aklamak için çok uğraşmış.
Hele ki ön kamera için "çok düşük ışıklı ortamlarda bile çok net fotoğraflar çekebiliyorsunuz." dediği an videoyu kapattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 7 Şubat 2025; 15:14:54 > -
Çok inceleme videosuna baktım yabancı dahil Alman İngilizce hepsi aynı şekilde abartılmış, bir Alman inceleme video sunda ayrıca bu telefon gelecekten geldi diye başlık atmışlar. Ama youtube da ya gömerler ya abartırlar normal yoksa tıklama gelmez. Ayrıca oppo find 8 pro ile kıyas ettiğimde çok anormal bir fark göremedim o telefon Yurtdışında daha ucuz.
Hadi hayırlısı bakalım 😊
Evet video abartılı ama önemli olan kullanıcı deneyimi. Ben dahil kullanan bir çok arkadaş abartarak kullanmaya devam ediyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X