Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpikk , maasha Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
782
Cevap
58
Favori
33.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

Çin X200pro ile aranıza katılmış bulunmaktayım :)
    Fotoğraf merakı olanlar için biçilmiş kaftan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

Ekran konusunda birinci pixel 9 pro xl. İkinci ise bu cihazı yazabiliriz. Nit değerleri tabi ki gerçeği yansıtmıyor :) SDR ve HDR olarak iki tür nit değerleri var. Paylaşılan HDR içerikli nit değerleri.

SDR otomatik modda maksimum 1800-1900 parlaklık değeri veriyor. Manuel olarak ekran parlaklığını ayarlarsanız 600 nit parlaklık değeri verir. Bir de telefon bataryası ya da işlemcisi 38 dereceyi geçerse ekran parlaklığı otomatik sistem tarafından kısılır. Ekran yanığı oluşmasın diye.

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• Lover Of Tech videosuna bakarsak Vivo ön kamera video çekiminde sabitleme özelliğini bildiğin unutmuş.

Ayrıca bazı açılardaki çekimlerde mercek parlaması sorunu halen devam ediyor ve çok rahatsız edici boyutlarda.

Yazılımla verdikleri mercek parlamasını düzeltme seçeneği global olarak tüm kullanıcılara geldi mi?

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de. Honor 200 pro dan çok memnun kaldım aslında ama bir tık daha iyi kamera ve en son işlemci beni cezbediyor. Kamerası da Vivo ya çok yakın hatta bazı durumlarda biraz daha iyi olabilir
    Dariusz Techyoutube
    Can the Honor Magic 7 Pro Challenge Vivo X200 Pro’s Camera Throne?
    https://www.youtube.com/watch?v=G8n8GJtZPuU&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Performansı stabil değil diyemeyiz. Sanal testlere katılıyorum, full gücü uzun süre veremiyor ama özellikle ağır oyunlarda bu sorun yaratmıyor. Özellikle 2 saat önce pubg mobile yükledim ve 120 fps (cihazın boost modu ile) ayarlarda 1 saate yakın oyun oynadım. Oyunda en ufak kasma yaşamadım, fps 120 fpsin altına da düşmedi hiç. Sadece boost mode açık 120 fps oynadığım için 1 saatlik oyunda hemen hemen yüzde 30 a yakın şarj götürdü. Ama oyun performansı bence gayet iyiydi.

• Hiç oyun oynamadığım için sanırım ısınma pek derdim olmayacak. Hala global Ankara'da göremedim, umarım hafta sonu indiririm görürüz..

• Vatanda şu an 62.990

• X100 Ultra ile X100 Pro arasında aşağıdaki gibi azımsanmayacak farklar vardı, aynı oranda farklar X200 Pro ve X200 Ultra arasında olur mu dersiniz? Nisan-Mayıs aylarına kadar ultrayı beklemek sizce ne kadar mantıklı?

• bugun gittim Vivo'yu gordum kullandim. baya hosuma gitti, samsung kullanan biri olarak samsungda aradigim cogu yazilimsal ozellikler Vivo'da da varmis. sadce uygulama cekmecesinde istedigimiz gibi duzenleme yapamiyoruz o kotuymus. screenshotdan metin alma da yok, samsungdaki edge panel gibi bir panel var ama clipboard falan yok.

bunlar disinda guzel cihaz ama android guncelleme destegi de 3 yılmış. bu yazilimsal yetersizliklerden dolayi yine gidip samsung s24+ falan mi alsam diyorum, kamera da biraz kotu olsun yani. a52den gececem her turlu iyi olur :D

subat ayinda pixel telefonlar gelecek diyorlardi onu da bekleyebilirim.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Google asistan ile hem çeviri, hem görsel arama hem de metin alma işlemleri yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 6 Şubat 2025; 0:11:49 >
  • Kılıf önerisi ;
    Arkadaşlar malum cihaz ülkemizde yeni satışa çıktığından dolayı neredeyse hiç aksesuar bulamıyoruz . Amazondan yurtiçinde satılan tek kılıfı satın aldım ilandakinden çok daha güzel duruyor ve fiyatı da uygun sizlerle paylaşmak istedim . Almayı düşünen varsa linki

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• AdKo kullanıcısına yanıt

Bende aliexten bunu almıştım dün geldi. Tavsiye ederim :)

• kobra.005 kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste çok güzel kılıflar var ama çok ciddi vergi koyuyorlar malesef ozellikle Nillkin kılıfını istiuorum kamera koruması içinde fakat 1100 TL civarına geliyor bence değmez 🤔

Linkini alabilirmiyim bu kilifin

• instagrama foto ve video yukleme kalitesi nasil ?

Hayırlı uğurlu olsun, sorum olacak nerden aldınız ve kutuyu açmadan önce jelatin ve koruma bandı varmıydı, sormamım sebebi iade ürünleri gönderenler oluyor. Tşkler

Orjinal kutudan çıkan kılıf ile kıyas ederseniz avantajı veya farklı olan nedir? Malzeme yumuşak silikon mu?

Buda bana 500 küsüre geldi. Mi 13u dan alışkanlık şu deri dokusu kullanımda alışkanlık yaptı :) vazgeçemiyorum.

• xmrtx kullanıcısına yanıt

Buyrun hocam

AliExpress'te az önce şunu buldum:

379,79TL | GKK Orijinal Kılıf Vivo X200 Pro Mini Lüks Kaplama Düz Deri Kamera Koruyucu Sert Kapak Vivo X200 Pro Mini Kılıf

https://a.aliexpress.com/_oDubs jD

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.