Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
58
Favori
33.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Magic 6 pro kullandım, ben de arayüzü hakkında laf edemem. Çok stabil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honor bende kullandım, magic 6 pro.. beş ay falan.. yağ gibi akıyordu.. samsung falan halt etmiş :D Bu arada vivo indirim çeki kampanyası bitmiş sanırım.. ankaraya bir tane bile düşmedi vivo, şaşkınlık içindeyim :D

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Valla aynı cihazı kullandım 10 kereden 1 kere video kaydı başında kesinlikle kasıyordu. Kilit ekrandan hızlıca kameraya geçip fotoğraf çekmeye çalışınca geç çalışıyordu. Bu sebeplerden fazla dayanamayıp satmıştım. Sonrasında nothing phone 2a ve x100 pro aldım ikisini de halihazırda kullanıyorum çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 3 Şubat 2025; 18:38:21 >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

Kamera arayüzünde kasıyor hocam işlemci yetmiyor o kamera donanımına. Harici en ufak sorun çıkartmamıştır, konusunda da yazmıştım kamera arayüzünde kasıyor diye ama bu cihaza özgü yazılımlık bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 3 Şubat 2025; 18:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivo nun pili bu kadar iyi mi yaw:

The Tech Chapyoutube
    Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs... Everything Else! [BATTERY DRAIN 2025]
    https://www.youtube.com/watch?v=TiLNpIWNCQk&feature=youtu.be

• crusht C kullanıcısına yanıt

Bu kadar iyi mi bilemem ama gerçekten iyi. Videoyu dün izlemiştim benide şaşırttı bu sonuç. OnePlus 13 ve Oppo Find x8 Pro favorimdi videoya başlarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 3 Şubat 2025; 19:52:30 >
    İlk aldığım günlerde çok iyi değil gibiydi ama birkaç hafta sonra mükemmel hale geldi.

%15 kala 10 saat ekran sürelerini geçiyorum oyun sıfır full sosyal medya , video özellikle %1 lerde bile baya süre verdiği söyleniyor , 1 gün rahat çıkarıyor onu net söyleyebilirim

• Bildirimlerde sorun yaşayan var mı?

Honor 200 pro yu satıp x200 almaya ikna etmeye çalışıyorum kendimi 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 4 Şubat 2025; 9:48:54 >
  • Telefonun kameradan sonra en iyi noktası pil performansı sanırım. Beni aşırı memnun etti. Önceki telefonda bir günü çıkartamamak beni deli ediyordu bunda çok yoğun kullanmadığım zamanlar 2 günü çıkarttığı oluyor. 10 saatin üzerinde ekran süresi veriyor her koşulda. Arayüz olarak ama fazla düz, özelleştirme seçenekleri çok az. Galeride albümlerin kapak resimlerini değiştirmek istiyorum mesela o seçeneği sunmuyor. Ya da mesela birini aramak istediğimde samsungdaki gibi sağa kaydırınca direkt arama tarzı kolaylıkları yok. Bende bir de pil detaylarında bir bug var düzelmiyor. En son tam şarjdan sonra geçen süreyi ve ekran kullanım süresini göstermiyor. Anca sistem bazında kullanım detaylarına girersem ekranın kullanım süresini öyle görebiliyorum. Biraz özensiz bir arayüz ile geliyor. Harici bir launcher kurmayı denerim belki çok sıkılırsam.

• 5bin lik kampanya bitti galiba heryerde 70bin tl olmus telefon

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Evet bitmiş ama bence yine gelecektir, bende güzel bir indirim bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar telefonu yolcu yanında 5-10 adet getirip piyasaya sunuyorlarmış gibi bir izlenimim var. 

Mağazada incelemek istersin bulamazsın, almaya kalkarsın satıcılarda sınırlı stok 3-5 güne kalmaz.

Resmi sitesi kupon kodu adı altında bir indirim yapar, ikinci gün kaldırır sonra yeniden koyar, çocuk oyuncağı.

Telefona tek bir sözüm yok da firma bildiğin çömez, emekliyor. Daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

15 gün indirimli satıldı aralıksız, satıcılarda hala stok mevcut indirimsiz olarak. Akşam 21 sonrası internet satışlarında kampanya oluyor Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde nadir de olsa denk gelirseniz kaçırmayın.

• Arkadaşlar x200 pro mini alacağım da zoom olarak x200 proyla aynı mi çekiyor bir de bu cihaza kayot oluyor mu son olarak Türkçe yüklenir mi

• Kuon kullanıcısına yanıt

telefoto kamerası pro modelde 200mp iken mini modelde 50mp. 3xe kadar optik zoom yapıyor sonrası dijitale geçiyor bu nedenle prodaki performansı veremeyecektir. ana kamerası ve ultra geniş açısı aynı ama zoom için kullanılan kamerada büyük fark var. çin sürümü alırsanız sadece çince ve ingilizce yükleniyor, global sürüm türkçe ile geliyor. kayıt x100 serisi için server kaydı çıktı deniyordu samsunglardaki gibi ama x200 serisine çıkması için erken ilerde muhtemelen çıkabilir server kaydı

• bangez kullanıcısına yanıt
    Mini serisi şuan da Global de yok sadece çin de var

• incelemelerde gördüm s25'den daha güzel foto video çekiyor ucuzsa bundan alayım kimse bilmese de dedim ama bu fiyat maşallah.

• freedomfighter kullanıcısına yanıt

X200 kamerasi s25u ile kapişicak düzeyde s25 kamerasi neyki hocam:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

katiliyorum hocam ben bilmiyordum hiç ucuz anne baba telefonu çıkartan bir marka diye biliyordum. s25 ultra karşılaştırmalarını izlerken gördüm x200'ü. s25de siyah film var gibi kameranın önünde x200 çok net ayrıntılar vs zoom yapınca da bayağı net diğerlerine göre şaşırttı. Ama ucuz bekliyordum işte Apple, Samsung fiyat bandına koymasaymış kendini iyi tanıtım yapardı bence bu özelliklerle bayağı güzel telefon bir tek işlemcisi biraz zayıf onlara göre sanırım x200 ultra asıl amiral gemisi bu telefonun

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.