Hocam ben S25Ultra ile x200 Pro'nun kameralarını kesinlikle kıyas bile yapmam. Samsung 3 yıldır aynı kameraları kullanıyor Ultra serisinde. Değişen tek şey MP boyutları. Yapay zekanın fotoğrafa müdahale edip pastel boya gibi fotoğrafı işlemeside ayrı saçmalık. Ne detay zenginliği var ne renk doğruluğu. Vivo Zeiss ile iş birliği yaparak mükemmel iş çıkarmış her anlamda. Ultra bunun üstüne ne koyar, koyarsa ne kadar fark olur bilemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (33. sayfa)
-
-
Samsung ve Apple yıllardır aynı ürünleri dondure dondure millete sunuyorlar , bir yere kadar marka fanları almaya devam edecek ancak bu böyle devam etmez, kendilerini yenilemeli ve geliştirmeliler. ABD Huawei ye yaptırım yaptirmasaydi cooktan Huawei 2 markanın da yerini almıştı , artık Cook fazla rakip var ve bence eski Krallıklar kendini yenilemezse Nokia gibi bu savaştan galip çıkmaları çok zor evet Nokia gibi yok olmazlar ama artık dev olarakta kalamazlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei her seride tasarım değiştirdi, donanımsal geliştirmeler yaptı. Her seride en iyi kamerayı sundu insanlara. Üst üste 2 çeyrek ABD'de en çok satan marka olunca kestiler önünü. Samsung büyük ihtimalle kamerada geliştirmeyi Amerika korkusundan yapamıyor. Yazılımda Amerika'ya bağımlı olunca el mahkum. Bugün Android'i al Samsung'un elinden cihaz satamaz, halkıda sahip çıkmaz markaya zaten şikayetçilerdi en son ihracat açığı oluşturduğu için :) Huawei ambargoyu yediğinden beri Apple ve Samsung yerinde sayıyor. İşlerine gelmedi tabi her seride büyük yenilikler sunmak hemen önünü kestiler markanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar iyi telefon olursa olsun tanınmamış marka bu fiyata satılması zor mutlaka düşmesi lazım fiyatın
-
Honor Magic 7 Pro bekleyenler vardı, fiyatı 65K olarak belirlenmiş büyük olasılıkla. HB üzerinde lansmana özel 2K indirim kuponu ve yanında tablet hediyesi mevcut. Ek takas desteği 4K olarak görünüyor. Ben bir yükseldim cihaza.
Verdigi tablet 4gb ramli çöp bir tablet keske kulaklik vs verseydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honor, vivo, oppo, xiaomi 2. Elde çok zarar eder. Yani telefonu satarken sıkıntı.
Hiç yoktan tablet hocam, Honor'da kaliteli kulaklıkta yok zaten bildiğim kadarıyla. Ben hediyeleri umursamıyorum, keşke hediyesiz orjinal sağlam bir kılıf ile fiyatı 60K yapsalardı lansman için. Kılıf bulmak çok zor ülkemizde bu cihazlara hatta imkansıza yakın. Çin'den gelsin diye bekleriz. Huawei Pura serisindeki orijinal kılıflar çok iyiydi, biraz örnek alsın Honor. Kutudan çıkan silikon kılıflar aşırı gereksiz.
Ben Çinli üretici olsam sadece Çin'de satarım. 1.5 milyar insan var. Ne işim olur Amerika'da Avrupa'da. Çin'de en çok satan telefon markası olursan bitti gitti
:)) zaten birinci sıradalar hocam onlar ayakta tuttu markayı. Tabi arkasında devlet desteği var, görmezden gelemeyiz.
Vivonun ön kamerası berbat. Ayrıca termal sorunları var. Ayrıca depolama UFS 3.0 hızında.
Lover Of TechyoutubeSamsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs Pixel 9 Pro XL vs Vivo X200 Pro Camera Test with @DariuszTech .Testing all modes in 4K, 8K, 120fps and more. This is a full on DEFINITIVE Comparison with first half focusing on daylight and low light pictures and then videos. S25 Ultra GIVEAWAY & Battery Test Video : https://youtu.be/JiItSlhE2to?si=8aDPmBIbVP6bwU4d Winner of S24 Ultra 2024 GIVEAWAY : https://x.com/LoverOfTechBA/status/1772972297306943751 Timestamps 0:00 4K 60 Selfie Intro 0:35 Intro with @DariuszTech 1:22 Daytime Pictures 13:25 Selfie Photos Daytime 15:21 Landscape Photos Daytime 20:51 Night Time Pictures 22:13 Rear Photos Night time 38:32 Selfie Photos Night time 41:31 Landscape Photos Night time 46:38 Macro Photos 47:45 Capture Speed Test 49:00 Intermission 49:24 4K 60 Selfie 49:54 4K 30 Selfie 50:26 4K 30 Selfie @DariuszTech 50:45 Selfie Video Portrait 51:32 4K 30 Rear Cameras 54:37 4K 60 Rear Cameras 57:15 Ultra Steady Mode 57:39 4K 30 Ultra-Wide & Wide Rear Camera on Human 58:54 4K 30 Zoom 2x Rear Camera on Human 59:28 4K 30 Zoom 3x Rear Camera on Human 1:00:15 4K 30 Zoom 5x Rear Camera on Human 1:00:59 Blur 4K 30 1x Rear Camera on Human 1:02:35 Blur 4K 30 2x Rear Camera on Human 1:03:19 Blur 4K 30 3x Rear Camera on Human 1:04:28 8K 30 Rear Camera 1x on Human 1:05:37 8K 30 Rear Camera 0.6x on Human 1:06:25 8K 30 Rear Camera 5x on Human 1:07:37 Max Video Zoom Range 1:08:59 Slow Motion 1:10:01 Low Light 4K 30 Rear Cameras 1:12:16 Low Light 4K 30 Rear Camera on Human 1:12:54 Blur 4K 30 Low Light 1:13:20 Low Light 4K 30 Selfie 1:13:57 Video Summary 1:21:15 Outro Subscribe to Lover Of Tech: https://www.youtube.com/loveroftech Instagram: https://www.instagram.com/loveroftech_ba Follow Twitter Page: https://twitter.com/LoverOfTechBA Amazon Affiliate: USA: https://amzn.to/3fqzLgM UK : https://amzn.to/2XjwKZyhttps://www.youtube.com/watch?si=_DQI6XWW7Bofd8TL&v=sIX7RghZQmI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben apple birinci sırada diye biliyorum.
Bu listeye göre S24+ modelide ufs 3.1 kullanıyor ama ufs 4.0 var içinde. Bu okuma/yazma hızları yazılımsal uyumsuzluklar yüzünden düşük çıkmıştır.
FuntouchOs arayüzünün optimizasyonu çok kötü zaten, performans testlerinden anlaşılıyor. Çin sürüm ile kıyasladıkları videolar mevcut bakabilirsiniz hocam.
Ayrıca Çin'de Huawei her alanda lider konumdaydı en son. 4.çeyrek satışları açıklandı mı bilmiyorum bakmadım.
Ben gerçek testlere göre bakıyorum. Belki gelen cihaz ufs sıkıntılıydı bilemem ama. Magic 7 pro daha iyi bir seçenek sunuyor.
Hocam zaten testtende anlaşılacağı üzere Find X8 Pro ile aynı donanım var cihazda ama stabilite testinde x200 Pro sınıfta kalmış. Ben bunu tamamen yazılımın optimizasyonuna bağlıyorum, başka bir açıklaması yok çünkü normal şartlarda. Donanımsal problemler yaşamadım kullanırken, kimsede şikayet etmedi bu anlamda. Konuya yazdığım ilk mesajdan beri global yazılıma sövüyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: freedomfighterne kadar iyi telefon olursa olsun tanınmamış marka bu fiyata satılması zor mutlaka düşmesi lazım fiyatın
Evet bir de öyle bir durum var elden çıkartması çok zor satmak istenilse
-
Stabilite testi soğutma testidir. Kim nasıl soğutma sistemi kullandıysa o kadar iyi stabilite sağlar. Aynı donanım kullanması önemli değil.
8 gen 3
Z Flip 6
Xiaomi 14 ultra
-
Baktığım zaman benim gördüğüm iki cihazında benzer sıcaklıklara çıkmış olduğu. Soğutma tabiki önemli bir faktör ama aynı sıcaklık değerlerinde ve yük altında çalışan iki cihazdan birisi stabiliteyi koruyamıyorsa yazılımsal optimizasyonun çok kötü olduğunu düşünürüm ben.
x200 Pro özelinde konuşacak olursamda cihazı kullandığım süre boyunca ısınmadığını, aksine serin çalıştığını söyleyebilirim. Bu cihazın soğutma anlamında bir sorunu yok. Kullanan kişilerinde şikayeti olduğunu ben görmedim.
Çin ve global sürümlerin kameralarını kıyaslayan bir video atılmıştı konuya geçmiş sayfalarda. İki cihazda aynı cihaz, tek fark yazılım. Kamera tarafında Çin yazılımına sahip olan daha iyiydi. Günün sonunda x200 Pro özelinde eksik olan tek şey global yazılımın özensizliği bence. OriginOs yakın zamanda globale gelecek deniliyor, umarım en iyi hali ile getirirler.
-
Evet yazılımda da sorun olabilir ama siz kabul etseniz de etmeseniz de termal sorunu var cihazın. Belki güncellemeler ile duzelebilir bilemem. Tabi bu termal sorunlar yüksek güç isteyen işlerde çıkıyor. Oyun, sıcakta güneşin altında kamera çekimi vsvs. Soğukta ya da günlük kullanımda etkilemez
2- ön kamera gerçekten kötü. Diğer amiral gemi telefonlara göre.
3- depolama yazma okuma hızı uygulamalar ile test edilmesi gerekiyor.
Onun dışında bataryası ve ekranı çok iyi diyebilirim.
İşin aslı oyun oynamadığım için ve cihazı zorlayan uygulamalar kullanmadığım için termal sorun konusunda ısınmıyor demem çok sağlıklı olmadı, kabul ediyorum. En azından günlük kullanıcı için serin çalışan bir cihaz diyebilirim kesin şekilde.
Ön kamera konusuna katılıyorum, bu seviyeye yakışmıyor. Ayrıca ses konusunda da kötü değil ama dolby atmos desteğinin olmaması hissediliyor.
Batarya evet çok iyi, ekran iyi ama daha iyi olabilirdi izlenimi yarattı bende. Dışarıda parlaklığı sona yaklaştırmak gerekiyor çoğu zaman, kullanılan ekran panelinden mi kaynaklı yoksa nit değerleri gerçeği yansıtmıyor mu bilemiyorum. Honor 200 orta seviye parlaklık ile daha iyi görüş sağlıyor mesela. Biri giriş/orta segment, diğeri amiral. İzahı olmayan durumlar benim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X