Şimdi Ara

vizeden 20 almış birisinin finallere çalışmasının mantığı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
78.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demonchild

he var.
    yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

yok

Alıntıları Göster
    Vize 10 Final 10 Bütünleme 85 ile geçmişliğim vardı okul zamanında yapılmayacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Vize 10 Final 10 Bütünleme 85 ile geçmişliğim vardı okul zamanında yapılmayacak bişey yok

Alıntıları Göster
    bizim birinci sınıftayken finalden 14 alsan DD geliyordu (0-9 arası FF, 10-13 arası FD idi)

bizim okul iki vize bir final sistemiyle işliyor..eleman sadece ikinci vizeye girmedi diye finale girmedi ve şu an dersi 5.kez alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

yok

Alıntıları Göster
    çalışın.... ne olacağı hiç belli olmaz... sonradan kafanızı taşlara vurursunuz bütünlemeye kalınca, alttan alırken veya yaz okuluna giderken
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

çalışın.... ne olacağı hiç belli olmaz... sonradan kafanızı taşlara vurursunuz bütünlemeye kalınca, alttan alırken veya yaz okuluna giderken

Alıntıları Göster
    vize %20 30 en fazla ama finaller en az 40 ve 50 oluyor. Çalış olm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8946C419

vize %20 30 en fazla ama finaller en az 40 ve 50 oluyor. Çalış olm.

Alıntıları Göster
    Geçilir heralde ya
    Yarın işletme dersinden konu anlatmam gerek çalışmadım hoca anlatmayanlara yaptığı gibi banada final de -20 verecek kara kara düşünmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Geçilir heralde ya
    Yarın işletme dersinden konu anlatmam gerek çalışmadım hoca anlatmayanlara yaptığı gibi banada final de -20 verecek kara kara düşünmeye başladım

Alıntıları Göster
    çalışmayıp da napacaksın.Ben de bi dersin vizesinden 11 aldım.Hem de 3 hafta boyunca çalışarak.Ama sınıfın genel durumu böyle en yüksek not 35.Çalışmayıp da napacaz başka şansımız yok.76 almam lazım vizeler biter bitmez başladım finale çalışmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Kasım 2011; 0:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

çalışmayıp da napacaksın.Ben de bi dersin vizesinden 11 aldım.Hem de 3 hafta boyunca çalışarak.Ama sınıfın genel durumu böyle en yüksek not 35.Çalışmayıp da napacaz başka şansımız yok.76 almam lazım vizeler biter bitmez başladım finale çalışmaya.

Alıntıları Göster
    3 vizeye girmedim finalde vermeyi hesap ediyorum.hesap et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

3 vizeye girmedim finalde vermeyi hesap ediyorum.hesap et

Alıntıları Göster
    Vizelere girmeyip finalden 87 alıp CB alan arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Vizelere girmeyip finalden 87 alıp CB alan arkadaşım var.

Alıntıları Göster
    sanırım ilk vize haftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

sanırım ilk vize haftan

Alıntıları Göster
    evet ilk vize haftam yorumlar için teşekkürler

geçme notu 50

final %60 vize %40 ama sınıfda 95 alan da var çan eğrisi işi yalan oldu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

evet ilk vize haftam yorumlar için teşekkürler

geçme notu 50

final %60 vize %40 ama sınıfda 95 alan da var çan eğrisi işi yalan oldu yani

Alıntıları Göster
    Benim tüm notlarım 20-30 bandında neredeyse, ama çalışıyorum finallere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Alıntıları Göster
    Mekanizma Tekniği; (SAÜ Makina)

Vize: 10
    Final: 30

CB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Alıntıları Göster
    Vizenin yüzdesizydi, finalinyüzdesiydi, çan eğrisiydi bunlar bir kenara da asıl önemli olan hocanın seni geçirmek isteyip istememesi.Finalin iyi olur hoca senin çalışma azmini görür geçirir. Çalış tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Vizenin yüzdesizydi, finalinyüzdesiydi, çan eğrisiydi bunlar bir kenara da asıl önemli olan hocanın seni geçirmek isteyip istememesi.Finalin iyi olur hoca senin çalışma azmini görür geçirir. Çalış tabii ki.

Alıntıları Göster
    Ders: Mikro İktisat
    Vize : 1
    Final : 78

Sonuç : CC Çalış tabiki finaller önemli halledersin umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Alıntıları Göster
    50 her türlü alman lazım zaten geçmen için (vizeden 100 alsan bile), bu sefer 50'nin üstüne 20 puan daha lazım. Bir de bu şekilde bak olaya
    Not; Bu arada 15,20 ler alıp geçtiğim çok ders olmuştur sıkma canını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 28 Kasım 2011; 2:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Alıntıları Göster
    Ulan bizde vize 1 ise, finalden 99 alman gerekiyor geçmek için. Sizin sisteminizi yiyim ne rahatsınız lan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Mekanizma Tekniği; (SAÜ Makina)

Vize: 10
    Final: 30

CB

Sınıf kaç?

4. sınıfta bir arkadaşım var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

ben ilk fizik vizesinden 31 aldım ben çalışayım mı?

Sen bi önce yıkan sonra çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Ulan bizde vize 1 ise, finalden 99 alman gerekiyor geçmek için. Sizin sisteminizi yiyim ne rahatsınız lan!

Alıntıları Göster
    bizde vize kaç olursa olsun final in hiçbir önemi yok
    finalde öyle bir puan veriyolarki full kağıda 30-40 max , sebebi nasılsa bütünlemeniz var diye gelen fikiyo giden fikiyor...

birde diğer okullardaki arkadaşlarım diyorduki ne güzel bütünleme sınavınız var finalde geçemessen git onda geç diye... Adamlara laf anlatamıyosun , olm sen 4 yılda mezun oldun bak ben 6 yıl oldu hala alttan 15 dersim var , salak olmadığımıda biliyosun dediğimi neden kabul etmiyorsun , büt sistemi iyi değil diye
    anlamıyor kafası basmıyor....

bizim dönem 50 kişiydi , geçişle gelenler ve alttan alanlar dahil 70 kişi içinde son sene 13 tane mezun verebildik ancak bölüm/sistem zor diye ağlayan arkadaşlarımın hepsi 5 yılda mezun oldu onlarda başarı oranı %60larda zaten türkiye genelinde tüm üniversitelerde başarı oranı 60 ve üstü dür... Ama gelde bunu yaz okulunda derslerim geçipde "sıcakta okulamı gidilir ya üff" diyen eşeklere anlat...

gece gece sinirlendirdiniz beni , hadi ben salağım diyelim benim dönemden sınavlara beraber gidip girdiğimiz şuan 25 arkadaşımdamı salak?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.