Şimdi Ara

Vizeden 9 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki var

Gecen sene 15 vize ile finale girdim gectim

30-40 alanlar kaldi : D şok oldular

9 ile 15 arasinda pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 20 Aralık 2016; 9:10:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33-15 ile dersten gectigimi bilirim
  • Var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitenin not hesaplama sistemine bağlı. Çan eğrisiyse sınava girenlerin ortalamasına bakar. Sınıf ortalama zayıf not alıyorsa şansın olur.
    Yoksa düz sistemde 60+ ortalama alman lazım vize+finalden, finalinse 50 üstü olması lazım. Benim okuduğum üniversitede sistem öyleydi.(vizenin %40'ı+finalin %60'ı)
    Düz sistemde finalden 100 alırsan vize 0 da olsa geçiyorsun zaten otomatik 60 olacağından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 20 Aralık 2016; 9:40:51 >
  • Helal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaydını sildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çan eğrisi ise var.. yada sınıfın çoğu toptan çaktıysa..
  • Ben de 29 aldım
  • Bizim sistemde aynı. %40 vize, %60 final. Vizeden 40, finalden 50 alan ama ortalama olarak 60'ı bulamayan biri kalır mı?

• çan varsa tabi var bro
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Bizim üniversitede finalden 50 alan ama 60 ortalamasını tutturamayan veya 60 ortalamasını tutturan ama finalden 50'nin altında alan kalırdı.
    Sizinki için üniversitenin sitesinden not sistemini detaylıca okumanı öneririm, üniversiteler birebir aynı işlemeyebiliyor. Sabit not sistemiyse
    çok yüksek not alman lazım finalden ki ortalama 60 olsun. Çan eğrisi uygulanıyor ise bambaşka birşey.
  • Quiz 0

2. Quiz 0

Vize 10.

Ben ne yapayım peki, çan var.
  • Çan yok biz de ama bütün hocalar finalden 50 alan geçer deyip duruyor. İnternet sitesinde de bilgi bulamadım.

• Ders zorsa öteleme veya çan olur ders kolaysa bütün sınıf geçer yani sen adam akıllı çalış geçersin.
  • Arkadaş vizeden 001 almıştı finalde 60 mı 62 mi ne aldı geçti adamla dalga geçiyorduk bak senin 30 katini almis 50 katini almia diye
    Bu arada 30 katini alip dalga gecen arkadas kaldi o dersten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 20 Aralık 2016; 11:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Arkadaş vizeden 001 almıştı finalde 60 mı 62 mi ne aldı geçti adamla dalga geçiyorduk bak senin 30 katini almis 50 katini almia diye

Hangi üni hangibölüm ne dersi o

• istanbul uni isletme fak. Ders mat 1 ya da mat 2 olmasi lazim

• senin lanet olası vizen kimsenin umrunda değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.