Şimdi Ara

VİZELER GELİYOR!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim gibi izlemeye üşenenler +
  • İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım???
  • Turkiye AB ye girsede su vizelerden kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mivgen

İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım???
    Beyler yardım edin, son gün çalışsam geçebilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-057DB0AAE

Turkiye AB ye girsede su vizelerden kurtulsak
    Daha 1 ay var. 1 ay sonra izlerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

hocam benim de bir ay var ama, üst dönemden şimdiden çalış diyorlar. ben son güne bıraksam hepsini yaparım gibi geliyor. ne diyorsun?
  • quote:

quote:

hocam benim de bir ay var ama, üst dönemden şimdiden çalış diyorlar. ben son güne bıraksam hepsini yaparım gibi geliyor. ne diyorsun?

Alıntıları Göster
    üniversiteye yeni başlamış heyecanlı gençlerin dramı

• Haftaya ilk vize hayırlısıyla
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bölümden bölüme, dersten derse değişir. Bazılarını son gün hatta son 5-6 saatte bile halledebilirsin. Ama bazı derslerde son gün bakmadan önce biraz bilmek gerek. Zor derslere bir hafta önceden falan bak. Sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. İşlemli dersleri, dersteyken anlamaya çalış. Sonraları zor olabiliyor.

• Hepsi fasa fiso yemn ediyorm ust donemlern alt donemleri kandrmasi tabi bazi efsane hocalar vardr beyler onlarda hataya dusmeyn verir elinize 05 i aglarsnz snra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43C393024

Hepsi fasa fiso yemn ediyorm ust donemlern alt donemleri kandrmasi tabi bazi efsane hocalar vardr beyler onlarda hataya dusmeyn verir elinize 05 i aglarsnz snra
    Sosyal medya da "Vizelerrrr" diye yazınca ne oluyor arkadaş bende bunu anlamıyorum birde Vine çekmişler Anladık üniversitelisin. Hayır bizde geçtik o yollardan da bu nedir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 17 Ekim 2015; 22:57:41 >
  • Ben daha ders kaydı yapmadım
  • ;(
  • quote:

İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım???

Bütün notları ezberlemen ne kadar sürer sana bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

quote:

Bütün notları ezberlemen ne kadar sürer sana bağlı

Alıntıları Göster
    Tıp fakültesindeyim. hep bildiğimiz şeyleri anlatıyorlar gibi mitokondri vs.vs. Anatomi biraz sıkıntı olabilir ama son gün ezberlerim diye düşünüyorum.

• Vizeden önce 1 hafta birde vize haftası çalışın yeter.Sadece vize haftasıda yeter fakat bu yöntem işi garantiye almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Vizeden önce 1 hafta birde vize haftası çalışın yeter.Sadece vize haftasıda yeter fakat bu yöntem işi garantiye almak için.

güveniyi mi hocam sana. güvenmek istiyorum :D
  • Dur daha okul yeni basladi hic geregi yok

Daha ogrenci kartim bile yok almaya useniyorum her giriste soruyor guvenlik daha cikmadi diyorum her seferinde pazartesi bi sorucam ama
  • vurur yüze ifadesi derslere bile gitmedim bitanesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.