Bildirim
VİZELER GELİYOR!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim gibi izlemeye üşenenler + -
İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım??? -
Turkiye AB ye girsede su vizelerden kurtulsak -
Beyler yardım edin, son gün çalışsam geçebilir miyim.quote:
Orijinalden alıntı: mivgen
İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım??? -
Daha 1 ay var. 1 ay sonra izlerim .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-057DB0AAE
Turkiye AB ye girsede su vizelerden kurtulsak -
quote:
Orijinalden alıntı: LetnaErt
Daha 1 ay var. 1 ay sonra izlerim .
hocam benim de bir ay var ama, üst dönemden şimdiden çalış diyorlar. ben son güne bıraksam hepsini yaparım gibi geliyor. ne diyorsun? -
üniversiteye yeni başlamış heyecanlı gençlerin dramıquote:
Orijinalden alıntı: mivgenquote:
hocam benim de bir ay var ama, üst dönemden şimdiden çalış diyorlar. ben son güne bıraksam hepsini yaparım gibi geliyor. ne diyorsun?
Alıntıları Göster
-
Haftaya ilk vize hayırlısıyla -
Bölümden bölüme, dersten derse değişir. Bazılarını son gün hatta son 5-6 saatte bile halledebilirsin. Ama bazı derslerde son gün bakmadan önce biraz bilmek gerek. Zor derslere bir hafta önceden falan bak. Sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. İşlemli dersleri, dersteyken anlamaya çalış. Sonraları zor olabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: mivgenquote:
hocam benim de bir ay var ama, üst dönemden şimdiden çalış diyorlar. ben son güne bıraksam hepsini yaparım gibi geliyor. ne diyorsun?
Alıntıları Göster
-
Hepsi fasa fiso yemn ediyorm ust donemlern alt donemleri kandrmasi tabi bazi efsane hocalar vardr beyler onlarda hataya dusmeyn verir elinize 05 i aglarsnz snra -
Sosyal medya da "Vizelerrrr" diye yazınca ne oluyor arkadaş bende bunu anlamıyorum birde Vine çekmişler Anladık üniversitelisin. Hayır bizde geçtik o yollardan da bu nedir yani.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43C393024
Hepsi fasa fiso yemn ediyorm ust donemlern alt donemleri kandrmasi tabi bazi efsane hocalar vardr beyler onlarda hataya dusmeyn verir elinize 05 i aglarsnz snra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 17 Ekim 2015; 22:57:41 > -
Ben daha ders kaydı yapmadım -
;( -
quote:
İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım???
Bütün notları ezberlemen ne kadar sürer sana bağlı -
Tıp fakültesindeyim. hep bildiğimiz şeyleri anlatıyorlar gibi mitokondri vs.vs. Anatomi biraz sıkıntı olabilir ama son gün ezberlerim diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toadquote:
İlk defa giricem, gözümü çok korkuttular. Acaba nasıl ve ne kadar çalışmam lazım???
Bütün notları ezberlemen ne kadar sürer sana bağlı
Alıntıları Göster
-
Vizeden önce 1 hafta birde vize haftası çalışın yeter.Sadece vize haftasıda yeter fakat bu yöntem işi garantiye almak için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Vizeden önce 1 hafta birde vize haftası çalışın yeter.Sadece vize haftasıda yeter fakat bu yöntem işi garantiye almak için.
güveniyi mi hocam sana. güvenmek istiyorum :D -
Dur daha okul yeni basladi hic geregi yok
Daha ogrenci kartim bile yok almaya useniyorum her giriste soruyor guvenlik daha cikmadi diyorum her seferinde pazartesi bi sorucam ama -
vurur yüze ifadesi derslere bile gitmedim bitanesi
Benzer içerikler
- travazol krem egzamaya iyi gelirmi
- çekirge insana zarar verir mi
- kusmuk kokusu nasıl geçer
- daireye üst kattan su akıyor nereye şikayet edilir
- geçmiş olsuna ne cevap verilir
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- exxen filmleri
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X