Şimdi Ara

Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

integralsiz ve daha hafifletilmiş hali sanırım

• hayat da sizin bölüme güzel ya hocam

Bir de bilkentin Türkçe ve İngilizce kasma olayı olmasa misss değil mi
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

keşke o da olmasa ama there is nothing we can do  

• jroptog J kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama ünide ilk kez sınavları göreceğim için biraz belirsiz duruyor önümde
    Bir de ufak tefek şeyleri kafaya takma mevzusunu da halletmek lazım

Harbi bilkent soruları neden böyle? Bizim çıkmışlar ile arasında bazı sorularda dağlar kadar fark var.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    241 i sor bir best fit line sordular yazana ana avrat kaydım
    İngilizce baya sinir bozucu yine Hum iyi ya en azından assignment az ve hocadan yorum dinlemesi zevkli, aynı şeyi 30 farklı şekilde söyleyen akademik makale okuyup bunla ilgili aslında aynı şeyi söyleyeyen 5 farklı argüman içeren yazı yazmaktan çok daha iyi.
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum ki, bilkentin dinamikleri çok farklı
  • Kolay gelsin:)
  • Bu dönem iki vizeye girmiş bir Hacettepe mağduru olarak ilk vizeleriniz kötü gecerse pek takmayın. İlk vizede hem hocanın sorabilecegi maks zorluğu ve soru tarzını görüyorsunuz hem de eksiklerinizi. Daha vize 2 ve finaller var
  • stinsonbackagain S kullanıcısına yanıt
    Siz de mi hacettepedeydiniz, hangi bölüm?
    Elimden geldiğince 80+ tutmak istiyorum ama sağdan soldan duyduğum şeylere göre asıl aksiyon finallerde oluyormuş
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Son durumuma bakalım
    Fizik: şimdiye kadar baya soru çözdüm ama halen tek tük eksik çıkıyor, sınavda aşırı zorlamayacağımı düşünüyorum, yani inşallah
    Mat: İlk vizesi 2 aralıkta o yüzden çok bakmıyorum şu an, ispatlı sorular korkutuyor.
    Prog. Giriş: En önemlisi bu, Python kitaplarını inceliyorum ama çok fazla detay ve dikkat soruyorlar, umarım bir yeri atlamam
    Bil. Müh. Giriş: Hep konu baktım ama çok fazla örnek çözemedim, kendi kitabındaki örneklere bakmam lazım yarın, kontrol devreleri ve von neumann mimarisini biraz daha incelemem lazım.
    Türkçe ve iş sağlığı: O kadar derse katıldım Neyi öğrenmem gerektiğini bile bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Kasım 2023; 0:24:15 >
  • Yaparsın hocam iyi çalışıyorsun bence. Hocalar abartmıyorsa tabi. Bizde abartıyorlar bazı derslerde.
  • Şu an kelimenin tam anlamıyla tıkandım, salı gününü bekliyorum
  • 3 günlük maraton başlıyor hayırlısı olsun

Ne kadar dönüp bakarsam bakayım kendimden emin olamıyorum. Konunun başında yazdığım konuya baktım mesela bugün, muhtemelen 5. kez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Kasım 2023; 0:18:42 >
  • Pek iyi başlamadık hayırlısı olsun

Hangilerini oldunuz hocam şimdiye kadar

• Türkçe, introduction to computer engineering, introduction to programming, iş sağlığı ve güvenliği (en kötüsü bu muhtemelen, 1 kredi diye çok üzülmüyorum )

Sizde ikişer sınav yapıyolar günde sanırım

Kötüymüş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.