Şimdi Ara

Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya 2. Midtermler var devam mı etsem acaba
  • İlk sınavları iyisiyle kötüsüyle bitirdik, şu anlık kötü değil gibi ama 2. Sınavlar gümbür gümbür geliyor, o yüzden buyurun:

Introduction to computer engineering: Ağ protokolleri ve katmanlar tekrar edildi, keyifli ders ya bu kitabı da güzel anlatıyor.

Matematik: İntegralde 'Inverse Substution' diye tuhaf bir konu, x kareli ifadeyi nasıl trigonometrik yapıyoruz pratik yaptım ama daha bakmak lazım

Ve bu çarşamba introduction to programmingten 2. vizelerimiz var tuples, dictionaries, sets, file i/o baktım, slayt okuyup geçmek çok da akla yatmıyor ama teorik ders başka ne yapacam ki?

Fizik ise şu an sıkıntılı, angular momentum işin içine girdikten sonra sorular çok karıştı, bir an önce soru pratiği kazanmak+integralle kütle ya da eylemsizlik hesaplamayı kapmam lazım kesin çıkar.
    Bir de sınavda hesaplama değil de şu sistemde şu olsa ne olurdu, bu kuvvetin özelliği şu mudur açıklayın tarzı sorular konuyu harbiden bilmeyi gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Aralık 2023; 20:38:1 >

• Bir de 3.30 ortalamanın iyi olduğuna ikna edebilsem çevremi :/

3.5 olmuyor işte hocalar zor assignmentlar zor sınavlar zor nasıl yapayım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Aralık 2023; 20:47:38 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Sizde bir vize bir final değil mi

2 vize 1 final mi ?

3.3 düşük. 3.9 yapman lazım

• Pedri Pasta kullanıcısına yanıt
    Sadece fizik ve intro. to programming 2 vize 1 final

Diğerleri 1'e 1
  • Yok bir de 4.0 yapayım

Ama linkedlnden baktığım profillerden anladığım kadarıyla 3.4 gayet sağlam yerlere götürüyor. Tabi proje ya da araştırmalar da var bazılarının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Aralık 2023; 21:9:29 >

iyi yerlerde master yapacaksan düşük kanka. Ama iş hayatı için çok da önemli değil

• İyi yerlerden kasıt yurt dışındaki kaliteli yerlerse evet riskli not.

Ama master yapar mıyım pek bilmiyorum, iş bulursam çalışırım ya da TUM'da yüksek lisans yapan da çok var bizde, onların notlarını da bilmek lazım.

Ama benim Singapur NUS hayalleri siyah poşete. Çok zor ya her ders her ders A1 A2 almak, yapamıyorum yani. Bir de neden 3.5 değil denince de daha da üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Aralık 2023; 21:15:6 >
  • 2 bir şey yazın ya 88 mesaj var 80'i benim zaten
  • Kod yazmalı şeyler güzel mi la? Birkaç gündür bakıyorum beni sarmDı hiç
  • Çok sıkıcı ve zor değil ama kendi başıma öğrendiğim kadar keyifli de değil. Outputu tamı tamına aynı vermek, kısıtlamalı şeyleri kullanmamak vs sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Aralık 2023; 9:16:32 >
  • Online sınava bilgisayardan mi girdiniz?bir sıkıntı oldu mu?
  • Biz napalim hocam 8 tane 400-300 sayfalık kitaplardan sorumluyuz ve kelimeler arapça ağırlıkli.Nerden sorucak hiçbir fikrim yok.
    Eşşek gibi çalışmam gerek.Boyle bir konu mu açsam diyordum.
  • HarveyinStajyeri kullanıcısına yanıt

İlahiyat mı okuyorsun reis

• Hukuk

Hiç online sınava girmedim bu yıl
    Hepsinin kendi zorluğu hocam kolay gelsin 😕

intro to prog. da python mu görüyorsunuz? biz de geen hafta file ı bitirdik structures ile son buluyor kurs. çok da teorik bir ders değil hatta direkt teorik bir ders değil. sınavda bile kod yazdırıyorlar daha ne kadar pratik olabilir ki?

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Evet Python, 2.dönem java, aslında bu teorik ders bir de bunun pratik labı da var da sınavlar bizde de çıktı bulma, kağıda kod yazma şeklinde oluyor, şu ana kadar en yüksek ortalama gelen ders biz 1lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Aralık 2023; 14:46:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.