Şimdi Ara

Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kredilileri aynı güne koyuyorlar, o çok sorun değil de asıl ceng derslerinden 70 falan gelecek diye korkuyorum
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

AA yı kaçtan başlatırlar ki bilgin var mı

• Bizde A1 A2 A3 B1... diye gidiyor hepsinin arasında beşer puan var.

Kolay gelsin hocam başarılar

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam buna ihtiyacım var 😕
  • Mission Failed...

Noldu hocam

• Fizik geçirdi hocam
    Hocanın insafına bağlı en çok iyi ihtimalle 80 bile olmuyor ki hoca puan kıracaksa daha düşecek bu
    Yani 3.5 ortalama gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Kasım 2023; 17:6:37 >
  • Leo 4.0 gelmiyor mu?

• 4.0 çöktü
    3.3 bile çok iyimser artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Kasım 2023; 17:50:3 >
  • Hocam sakin, ilk vizeden sonra karalar bağlamanın anlamı yok

Ben kimyadan 50 falan almıştım bir vizeden dönem sonu yine BA getirmiştim toparlaniyor bir şekilde

Iyi hazırlanmışsın gibi ama stresini yönetmeye bak sonraki vizelere odaklan

Niye öyle oldu ki, neyi eksik yaptın?

• Hocam zaten hacettepe cs gelmiş bu kadar hayatınızı zehir etmeye gerek yok bence. İlk sene dersler kötü gelse bile ya da 1 2 vize bunları takmayın etrafa bakın biraz gençlik yaşayın bence
  • Emin değilim, ama muhtemelen çok soru basmak yerine konunun bütün detaylarını tam olarak öğrenmedim için kaybettim.

Bir de ilk kez sınavlara girdiğimden nasıl dinamikleri var anlamaya çalışıyorum.
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, aslında üni içinde güzel zaman geçiriyorum arkadaşlıklar falan sürüyor ama ben ciddi derecede kaygılı bir insanım, son zamanlarda daha arttı bu durum ama dediğiniz gibi çalıştıktan sonra kötü de gelse çok takılmamak lazım.
  • shalian14 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam 5 gün sonra matematik var sonra ara giriyor ama bu sefer çok çalışmak yerine doğru çalışmayı öğrenmem lazım.
  • Hocam üniversitedesin.
    Lisedeki gibi sadece ders sadece ders olmaz.
    Gpa önemli ama çok da abartma. Hayat bitmiyo tercihler azalmıyor.
    Cv de öne çıkmak için hacettepe cs 4.0 gpa değil hacettepe cs 3.5 gpa + extracurricular lazım.
    Kalkıp da senin fizik notuna bakacakları yere de gitme zaten. Önemli olanlar cs.
    Kaygılanacak bir durum yok yani fizikte.
    Olabildiğince rahat olun bence. Hani 3.5 değil 2.5 yapmış olsanız bile hacettepede kulüplerde aktiflik gösterip projelere dadanırsanız 3.5 ortalama aratmaz hani gireceğiniz iş. Üniversite dediğimiz yer gpa kasma simülatörü değil ki. Zaten hacettepe eğitimi zor oluyordur diye tahmin ediyorum diplomanın ağırlığı olacaktır hani. 4 ortalama olmasın 3.5 olmasın 3e yakın olsa yeter. Maksat kendinizi geliştirip etkinliklerde bulunmak bence. Zaten trde robert pattinson gibi yakışıklı bir elemansan ülkede yakışıklı/güzel avantajı çok olduğundan bırak 3ü 2.5 ortalama olsa bile yeter. Hayır ortalama olmasa da olur bölümünüz baya iyi hani derece yapmışsınız.
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aklımda hep şey kalmış, üniversite sadece ders çalışma yeri değil, o yüzden 3.8 3.9 yapmayı bekleme ama 3ün altına da düşme, 3.5 yaparsan sağlam iş.
    Bir de bu ortalama konusu sağdan soldan duyumlarla ya da aile beklentisiyle falan çok yer kapladı aklımda . Hazırlıkta bile milletten kaç ortalama yapılır diye tahmin alıyordum. Şu an çalışsam da 90lı notların yakınından bile geçemediğim için motivasyon kalmadı.

Projelere başvurdum muhtemelen 1 2 haftaya başlar, ve dediğiniz gibi üniversite ağırlığı olacak diye tahmin ediyorum
  • jroptog J kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle giderse 1. Sınıfı 3.2+yarışma katılımı ile bitireceğim gibi duruyor, bu da iyi ihtimalle

Ha kötü mü, bence değil, ama bir şeyleri değiştirmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Kasım 2023; 23:6:3 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.