Şimdi Ara

Vizelere/Finallere Hazırlık Günlüğü (Hacettepe CS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe Bilgisayar Mühendisliğinde ilk yıl, yüksek ortalama zor dediler ama amacımız zoru başarmak. Önceki haftalarda düzeni hallettik sırada hakkında çokça olumsuz şey duyduğum sınavları inşallah halletmek var.

7 Kasım: Bugün program yoğundu ve hafiften hasta oluyorum sanırım, o yüzden çok kasmayıp Binary Sistem ve Gates/Circuit Diagram baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Aralık 2023; 21:22:59 >

• sizi türkçe ve ingilizce gibi derslerde zorluyorlar mı?

• Pek değil, Türkçede hiç ödev yok, ders online, sınavlar çok detaylı diyorlar sadece onda da ara ara kitaptan çalışmak lazım, ingilizceyi bilmiyorum çünkü hazırlık notuyla muaf oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Kasım 2023; 23:39:12 >
  • Python fonksiyon ve listeler vardı bugün, biliyordum ama detayları unutmuşum, mat için logaritmik türev ve sonrasından devam. Özellikle ispat sorularını anlamaya çalışıyorum umarım aşırı uç noktalardan sormazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Kasım 2023; 20:21:41 >
  • 9 Kasım, Fizikte iş ve kinetik enerjiye biraz daha baktıktan sonra tekrar Circuit Diagram bakarım çünkü anlamadığım yerler var.
    İlk sınav 21'inde başlıyor olabildiğince sıkıştırmamaya çalışıyorum, ayrıca yarın ilk assignment verilecek çok adı geçtiğine göre muhtemelen 5 6 saat alacak gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Kasım 2023; 20:59:1 >
  • Yine üşenip eksik bitirdik günü . Neyse yarın çok ders yok
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Hocam fiziğin konu anlatımı size de aşırı yüzeysel geliyor mu? Ben 3 boyutlu tyt mat fiziği işliyor gibi hissediyorum ama bazı sorularda da sadece bakakaliyorum

• Kolay gelsin hocam, başarılar
  • stinsonbackagain S kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor, derslerde genelde hoca temelden anlatarak güzel gidiyor ama soru çözünce baya lise fiziğinin hesap makineli versiyonu oluyor, bazı sorularda da dediğiniz gibi karışık duruyor.
    Ama okulda adı çok olumsuz geçtiğine göre vardır bunda da bir sıkıntılı yer.

Nerede o ayt fizik yorum soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Kasım 2023; 12:31:15 >
  • Econbender kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Hocam konunuzu gördüğüm iyi oldu :) ben de katılıyorum size bugün.

• Assignment uğraştırıcıymış harbiden 3 saattir ona bakıyorum, muhtemelen 3 4 güne biter, onun dışında mattan karışık sorular ve fizikte enerji

Yalnız her geçen gün başka bir dersten korkuyorum bakalım nereye kadar gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Kasım 2023; 22:52:58 >
  • Oo hocam selamlar, kolay gelsin.
    Benim de vizeler yaklaştı, tekrarları yapalım
  • Assignment halloldu lets go back to introduction to computer engineering
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin
  • Math 241 kaldı da çalışacağımız harbi pok yolu göründü gibi her güne assignment olmasaydı keşke 241 sınavı olacağı zaman
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Vizelerde başarılar hocam
  • Vizelerde başarılar hocam

• Bugün düzgün çalışamadık ya kendimi pek veremedim, zaten çıkmış soru da yok doğru düzgün
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.