Şimdi Ara

VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
258.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sadece aradaki farkları öğrenmek istedim :)
  • biri kendi ADSL bağlantım öteki de arkadaşımın kablosuz bağlantısı olmak üzere 2 bağlantım var. vmware kurup 2 işletim sistemiyle, ayrı 2 kaynaktan aynı anda bağlanabilir miyiz?

vistada > ADSL
    xp'de > kablosuz ??
  • Bi kaç şey soracağım. Vista ya vmware kurup ona da xp kursak vmware tools tanıyor mu driverları?_ deneyen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Bi kaç şey soracağım. Vista ya vmware kurup ona da xp kursak vmware tools tanıyor mu driverları?_ deneyen var mı ?

evet çok rahat tanıyor...
  • Ben Asus M51 ime Xp yükledim . Yemişim Vistayı ... :D Çok aşırı hızlandı ... Tavsiye ederim
  • vistada sorun çıkıyomu

• Güzel olmuş

• Merhaba Arkadaşlar!
    Yukarıdaki Program Anlatımı tarafımdan yazılmış olup alıntı izni olmadan burada yayınlanmaktadır!..
    Alıntı yapan Arkadaş Nereden alıntı yaptığını yazma gereğini bile duymamış..

Makalenin gerçek yeri Teknolojitelevizyonu.com dur... ilgili düzeltmenin yapılmasını yada konunun kapatılmasını istiyorum..
    Mustafa KASIKCI
    Bilgeadam Bilgi Teknolojileri Akademisi / Teknik Destek Uzmanı
    mustafa.kasikci@bilgeadam.com

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 27 Nisan 2008; 13:47:03 >
  • Bu konunun çalıntı olduğunu ben de teyid ediyorum.
    Mustafa arkadaşımız, bu konuyu forumlarımızda kendi hazırlayıp anlatmıştır. Kendisi forumlarımızda yöneticidir aynı zamanda.
    Lütfen gereğini yapınız.

Teşekkürler.

Ozan "ZeneX" Özkan
    Teknoloji Televizyonu Forumları Yöneticisi
  • engintunbel, zenex,
    calinti olsa ne olur sanki, benimde hazirladigim bagzi konular baska yerlerde nerden alindigi yazilmadan kopyalayip yapistiriliyor, neticede "INTERNET TE BILGI" paylasiyorsunuz arkadaslar, kendinize gelin. Bilgi bilgisayarda kopyalanip yapistirilip okundukca cogalir ve iyi bisidir. Eger sırlariniz varsa internete yazmayin, olur biter.
  • Hiç kimse, bir başkasının zamanını ayırıp emek harcadığı birşeyi kopyalayarak, üstelik başkasından aldığını söylemeden yayınlama hakkına sahip değildir.
    Sizin mantığınızla gidersek, hiçbir programın ücretli olmaması gerekir.

Eğer, saatlerce zaman harcayıp tek tek screen shot alınmış ve anlatılmış birşeyin çalınması karşısında gösterdiğimiz bu tepki bencillikse, biz bencilin en önde gideniyiz...

Saygılar.
  • ZeneX
    calinacak seylerinizi internete koymayiniz, :>. Internete konan bir tanitimin olabildigince cok kisiye ulasmasi icin baskalari tarafindan kopyalanip yapistirilmasini desteklememi "bencillik" olarak yorumlamanizdan nasil bir mantikla bu duruma boyle tepki verdiginizi anlamis oldum.

neyse, burasi "vmware kullanimi" konusu zaten, bu konuda burda baskada bisi yazmaya yada cevap vermeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kominiko

vistada sorun çıkıyomu

Herhangi bir sorun çıkmıyor.
    Son versiyonu vista 64 bitte sorunsuz çalışmakta....

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Merhaba Arkadaşlar!
    Yukarıdaki Program Anlatımı tarafımdan yazılmış olup alıntı izni olmadan burada yayınlanmaktadır!..

Makalenin gerçek yeri Teknolojitelevizyonu.com dur... ilgili düzeltmenin yapılmasını yada konunun kapatılmasını istiyorum..
    Mustafa KASIKCI

Saygılar.

Paylaşımdan kuvvet doğar.
    Keşke buradada paylaşsa idin.
    Ama büyütülecek bir konuda değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Orjinalden alıntı: kominiko

vistada sorun çıkıyomu

Herhangi bir sorun çıkmıyor.Anlatım eski versiyondan yapıldığı için vista gözükmemiş...
    Son versiyonu vista 64 bitte sorunsuz çalışmakta....

VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım)

quote:

Merhaba Arkadaşlar!

Mustafa KASIKCI

Saygılar.

Paylaşımdan kuvvet doğar.
    Keşke buradada paylaşsa idin.
    Ama büyütülecek bir konuda değil...Kaynak eskimiş çünkü...
    Yeni versiyonu daha ayrıntılı olarak (Püf noktaları İle) burada paylaşırsın eskisi mazide kalır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 28 Nisan 2008; 2:29:43 >

• ARkadaşlar ben dediğiniz gibi kurdum xp yi wistada ayarladım açılıyor fakat ben bu kurduğum xpden diğer pcmdeki dosyalara da erişmek istiyorum yani... C ye kurduysam bu sanal xp bu xpden D ve E yi de görmek için ne yapmalıyım...
  • up...
  • quote:

ARkadaşlar ben dediğiniz gibi kurdum xp yi wistada ayarladım açılıyor fakat ben bu kurduğum xpden diğer pcmdeki dosyalara da erişmek istiyorum yani... C ye kurduysam bu sanal xp bu xpden D ve E yi de görmek için ne yapmalıyım...
  • evet arkadaşlar benimde sorunum dosya kopyalamak nasıl yapılacağını birazcık söylemişler ama olmuyor "sürükle bırak" demişler ama olmuyor lütfen yardımcı olun
  • Ağ desteği ile kurulum yaptıktan sonra Ağ Bağlantılarım'dan sol menüde "Çalışma gurubu bilgisayarlarını göster"e tıkladığında asıl makineyi görmen gerekiyor. Paylaşımdan atabilirsin dosyalarını.

Eğer görünmüyorsa hem vmware'den hem de asıl makineden "Ev veya küçük işyeri ağı kur"a tıklayıp "Dosya Paylaşımını Aç"man gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx20001 -- 10 Mayıs 2008; 13:17:29 >
  • Çok güzel bir paylaşım,teşekkürler.
    Aradığım şeydi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.