Şimdi Ara

VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
258.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya su ekran kartı olayı cozulmedımı hala ya 8 mb de kaldım :(
  • Merhabalar. Su VMware işini bende yapamadım. İşletim sistemim Vista 32 bits, Xp Kurmak istiyorum ama nafile her defasında asagidaki resimde olan yerde takılıp kalıyorum. Acaba bu konuda yardım edebilecek birileri varmıdır ?

VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necowayt

Merhabalar. Su VMware işini bende yapamadım. İşletim sistemim Vista 32 bits, Xp Kurmak istiyorum ama nafile her defasında asagidaki resimde olan yerde takılıp kalıyorum. Acaba bu konuda yardım edebilecek birileri varmıdır ?

UP
  • Necowayt

UP layacagina 1. mesaja bir dikkatle bak, al bende sana UP
  • Mr. Lancelot_Real yazmayı unutmuşum.. zaten ilk mesajdaki uygulamayı yaptıktan sonra o siyah ekrandaki yerde pc takılıp kalıyor yani ilerlemiyor. Ben onun nedeni öğrenmek istemiştim.

yinede herşey için sağolun.
  • Necowayt

ilk mesajda gosterilen bios ayarini yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

saolun arkadşlar

• saol kardes
  • tşkler ama indirme linki yok gelmiyor
  • Full ekran kullanamıyor muyuz bunda sistemleri kenardaki siyah boşluklar olmadan?

• acil yardım....!

resime bakınız ve yardm ediniz tşk

• ramin yetmiyor dostum...
  • Arkadaşlar , Skystar 2 tv kartı ile vmware kullananlar Tv kartını devre dışı bırakmadan sanal bilgisayardan internete çıkış yapabilitorlar mı. Malumunuz Skytar 2 sisteme networt kartı olarak tanıtılmak zorunda, sanırım yerel ağla ile çakaşıyo.

Vmware ip'i tv kartı üzerinden almaya çalışıyo galiba , bunu bir çözüümü yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 24 Ocak 2009; 17:35:43 >
  • ekran kartı tanıtılabiliyor mu?
  • tşk
  • Ya arkadaşlar oluşturduğumuz bir virtual machine'i nasıl silebiliriz sistemden? Bir de bu program sistemde ayırdığı hard disk alanını ayrı bir partitionda mı yoksa ilk install ederken gösterdiğimiz klasörde mi açıyor? Bir de son soru olarak vistayı xp'ye downgrade etmek istiyorum ve kuracağım driverlar olacak mı diye test edeceğim. Fakat vmware otomatik olarak ses ve diğer sürücüleri tanıyor. Bilgisayarı sıfırdan format atmışım gibi nasıl yükleyebilirim XP'yi(Otomatik driver tanıma olmadan)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrTHoMaNiaC -- 9 Mart 2009; 13:36:53 >
  • benim mail adresime gelmedi yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtserkanozkan

Ya arkadaşlar oluşturduğumuz bir virtual machine'i nasıl silebiliriz sistemden? Bir de bu program sistemde ayırdığı hard disk alanını ayrı bir partitionda mı yoksa ilk install ederken gösterdiğimiz klasörde mi açıyor? Bir de son soru olarak vistayı xp'ye downgrade etmek istiyorum ve kuracağım driverlar olacak mı diye test edeceğim. Fakat vmware otomatik olarak ses ve diğer sürücüleri tanıyor. Bilgisayarı sıfırdan format atmışım gibi nasıl yükleyebilirim XP'yi(Otomatik driver tanıma olmadan)?

kullandığın xp nin içinde senin bileşenlerin driverları olabilr. temiz bir xp ile deneyip görebilrsin. tabi bu tahmin vmware daha önce hiç kullanmadım şuan indiriyorum deneyeceğim bende. ama şöyle birşey warki driver ları bulman çok zor değil istersen internet sitelerinde kendin istersen driver genius gibi programlar ile otomatik olarak driverları bulabilrsin

• Snapshot nasıl çalışıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

virüslü bir dosya vardı onu açmam gerekiyordu ve vmware ile kullandıgım sistemin Snapshot aldım ve virüs lü dosyayı açtım.
    daha sonra Snapshot ile bir önceki kayıtlı yere döndüm ama açtıgımda hçbir degişiklik göremedim.
    virüslü dosya hala masaüstünde durup bana bakıyordu.

Snapshot eğer sistemi bir önceki haline getirmiyor ise ne işe yarıyor.

ayrıca başka bir konu daha soracagım.
    kullandıgım bilgisayarı açınca vmware nin içinde ki işletim sistemini de otamatik açmak için ne yapmalıyım.
  • snapshop dediğiniz mantıkla çalışıyor. sistemin kopyasını alıyor, istediğinizde eski haline geri dönebiliyorsunuz.
    Bunu bu şekil yapamadıysanız;
    sanal harddisk dosyasının bir kopyasını bir kenara alın.
    istediğiniz işlemi yaptıktan sonra, eski harddiski yerine yapıştırın.

quote:

kullandıgım bilgisayarı açınca vmware nin içinde ki işletim sistemini de otamatik açmak için ne yapmalıyım.

VMWare Viewer ile bunu yapabilirsiniz.
    Configurasyon dosyasını varsayılan olarak açan program olarak VMWare Viewer tanımlarsınız.
    Kısayolunu, host işletim sisteminin başlangıcına eklediğinizde, bilgisayar açıldığında otomatik olarak sanal sisteminizinde açıldığını göreceksiniz.

(Şu an kullandığım bilgisayarda VMWare yok. Sorun yaşarsanız bakar daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.