bu program ile istediğim işletim sistemini kurabiliyor muyuz windows 3.1 MacOS X Leopard x86 ???
arkadaşlar ben VMware Workstation kurdum bununla iki sanal makina oluşturdum birine xp diğerine server 2003. localxp, sanal server 2003 ve sanal xp bu üçü arasında bağlantı kuramıyorum nasıl olacağını bilen varmı?
nie driver'ları yükleyemiyorum vistada?uyumlu driver bulunamadı die hata werio
oldukça güzel bir program. VMware 6 kullanıyorum gayet güzel...
arkadaslar cidden driver'ları neden yüklemyor?Xp war + VmWare ile vista kurdum ama vistanın driver'larını kurunca hata verio..uyumlu donanım bulunamadı dio
çok güzel paylaşım.Çok teşekkür ederim yani Linux de CS 1.6 Server kurabilirmiyim???
Ekran kartını tanımıyor kuramazsın sanmıyorum
evet arkadaşlar. bu sanal xp üzerine ati ekran kartı kurmak sanırım imkansız. beceren başaran var mı? yüklenmiyor?
Arkadaşlar VMWare'da sanal makinemize işletim sistemi kurarken format atıyoruz ya.. O format gerçek diskimize zarar verir mi? Yoksa herhangi bir zararı yok mudur?
yok. kendi oluşturduğu bölüme sanal format atıyor. hiç bir zararı yok. hdd dediğin bir dosya zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Duna
yok. kendi oluşturduğu bölüme sanal format atıyor. hiç bir zararı yok. hdd dediğin bir dosya zaten.
hmm.. doru teşekkürler...
yazın için teşekkür ederim. netten bi kaç araştırmayla ubuntuyu kurdum fakat bi yerde takıldım. login adımı yazıp şifremi girdikten sonra kullanıcıadım@ubuntu"$
şeklinde bir yazı geliyor burdan sonra ne yapacağımı çözemedim hocam. bi yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bu program kısıtlamalımıdır..
Ya ekran kartını tanıtamıyorum.. The NVIDIA Setup program Could Not Locate Any Drivers that Are Compatiple with your Current Dardware.Setup will now exit. Böyle hata veriyor normalde sorun yok ama.
arkadaşlar benim işletim sistemim şuan wiindows xp prıo ben sanal xp olarak yıne xp poryu kursam sorun olurmu
£.$. emeğe saygı tşklr paylaşım için
Ee normal format gibimi yani
teşekkürler
Bu programın açılış ekranında HostName istiyor. Evde kulanım için Host name alanına ne yazmalıyım arkadaşlar?