Şimdi Ara

Vodafon Red Tarifesi İle Almanyada O2 Mobil Aramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben vodafone red tarifesi ile almayada O2 diye bir operator var Alman Hattı. Ben bu operatoru aradıgım zaman benim yurtdısına dakikalarım var red tarifesi oldugu icin ekstra para gitmiyor ya karsı tarafa Alman Hattına yazarmı .O2'mobile yazarmı ben aradıgım zaman..

Kısacası Türkiyeden Vodafone Red Tarifesi ile Yurt dısı dakikalarımı kullanıp Alman Hattını Aradıgım zaman Alman hattına ekstra ucret yazıyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer5234 -- 2 Nisan 2015; 21:22:10 >

• Roaming değil ki bu? Niye yansısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O2 İngiliz şirketidir ve Almanya'da da şebekesi vardır. Ve Almanlar O TWO diye okurlar.

Vodafone'da ingiliz şirketidir. Hem Almanya'da hemde Türkiye'de şebekesi vardır.
  • Bana yardimci olun yazarmi . Karsi tarafa

• Hayir yazmaz oyle bir sey soz konusu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Hayir yazmaz oyle bir sey soz konusu degil

Eminsiniz dime been arayınca yazmıyor orası okey Karsı taraf alman hattı onada yazmaz umuyorum .
  • Omer5234 O kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafa sadece şu durumda yazar: Siz yurtdışına çıkarsınız. Sizi arayan normal tarifesi üzerinden ücretlendirilirken aranan olarak siz roaming ücreti ödersiniz. Kesin bilgidir, telaş yapmanıza gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Karşı tarafa sadece şu durumda yazar: Siz yurtdışına çıkarsınız. Sizi arayan normal tarifesi üzerinden ücretlendirilirken aranan olarak siz roaming ücreti ödersiniz. Kesin bilgidir, telaş yapmanıza gerek yok.

Çok teşekür ederim . Yani ben turkiyeden almanyayı ararsam karsı tarafa yazmaz alman hattına bende vodafone red var almanyayı bedava dakikalar uzerinden arayabiliyorum . Karsı taraf ek bir ucret odemiyor . Dogrumudur
  • Omer5234 O kullanıcısına yanıt
    Karşı taraf alman hattıyla almanya dışına çıkmadığı sürece evet doğrudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.