Arkadaşlar bu Vodafone'den ve faturalardan gına geldiği için hattımı Avea'nın kamu hattına taşımaya karar verdim. Taşınacağım Avea kamu tarifesi: -Her yöne 500 dakika -Avea Kamulular ile sınırsız -Her ay 100 sms -Her ay 100 mb internet
Toplam 30 TL.
Yani şu an tarifesinde bulunduğum Vodafonenin 1000 Kamu Maxi'nin 500 dakikasından feragat edeceğim, ancak 500 dakika bana yeter. Ayrıca sms gönderen biriyim ve bulunduğum tarifede sms ücretli. Yani; Aylık 100 sms x 350 kr = 35 TL
29+35=64 TL (Vodafonenin 6 aylık kampanyasında aldığı aylık 29 TL ücretten dolayı) Bunu 40 TL olarak hesapladığımızda ise; 40+35=75 TL !!!!!
Bu ne lahana bu ne turşu?
Ki cepten internete de giriyorum, bunu da varın siz hesaplayın... Oluyor mu astronomik rakamlar... Bunun yerine gold paketlere üye olurum sınırsız hemde telefonum olur daha iyi öyle değil mi? Güpe gündüz soygunculuk değil midir de nedir? Diğer Gsm şebekeleri de bu her yöne 1000 dk tarifelerinden bu şekilde yapıyorlar. Bu minvalde benim şikayetim Vodafonenin neden bu şekilde bir tarife çıkarmadığı??? Kimsenin reklamını da yapıyor değilim, canım daha doğrusu cebim yandığı için bu şekilde yazıyorum. Şimdi gelelim esas soruya: Ay içerisinde Aveaya geçeceğim, vodafone aldığı 29 TL'nin hepsini tahsil ediyor mu yoksa kullandığım kadarını mı alıyor? Şimdiden teşekkür ederim...
Sms paketi niye almiyorsun?
500 Sms 7,5 tl
bence de gold almalısın sonuçta iyi bir telefon da geçer eline
sms göndermesi de olan bir tarife istiyorum, ki elle tutulur böyle bir tarife pek yok. ayrıca ucuz bir tarife istiyorum. sorumda güme gitmesin bu arada