Bildirim
Vodafone
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: .H.A.K.A.N.
Arkadaşlar bana vodafone da faturasız mesaj konuşma olan bir paket söylermisiniz ayrıntıları ile.
İuan hangi operatordeain
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfb28
quote:
Arkadaşlar bana vodafone da faturasız mesaj konuşma olan bir paket söylermisiniz ayrıntıları ile.
İuan hangi operatordeain
hocam cepkazan tarifesinde 25 liraya yuklemeye 2000dakıka vodafone içi konusma hediye,20liraya hyone 500 dakıka paketi alıyorum,10lirayada 2000sms heryone 12000sms alabılırsın
yadahttp://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Genc_500_5000.php?&icmp=mdd_genc500-5000
freezone için 25 yaş altı bi tc bulmak zor degıldır heralde(25yasın ustunde olsan dahi yararlanabılırsın yani)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 6 Mart 2013; 22:16:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Hoşgeldin Mini Paketi Numara Taşıma Kampanyası (Her yöne 500dk 15tl)
Bu pakete geçmeyi düşünüyorum,fakat mesaj gönderimi nasıl yapılıyor acaba,ayrıca tl mi yüklemek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguler16 -- 6 Mart 2013; 22:50:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sguler16
Merhaba,
Hoşgeldin Mini Paketi Numara Taşıma Kampanyası (Her yöne 500dk 15tl)
Bu pakete geçmeyi düşünüyorum,fakat mesaj gönderimi nasıl yapılıyor acaba,ayrıca tl mi yüklemek gerekiyor.
www.vodafone.com.tr -
quote:
Orijinalden alıntı: turkattack
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfb28
quote:
İuan hangi operatordeain
hocam cepkazan tarifesinde 25 liraya yuklemeye 2000dakıka vodafone içi konusma hediye,20liraya hyone 500 dakıka paketi alıyorum,10lirayada 2000sms heryone 12000sms alabılırsın
yadahttp://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Genc_500_5000.php?&icmp=mdd_genc500-5000
freezone için 25 yaş altı bi tc bulmak zor degıldır heralde(25yasın ustunde olsan dahi yararlanabılırsın yani)
hocam ben frezoneluyum zaten kaç kaça ne göndermeliyim söylermisin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaç ay kontör yüklemeyince hat kapanır vodafone
- vodafone çalışma şartları
- numara taşınabilirliği uyarı tonu nedir
- vodafone 60 gb 387 tl
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- turkcell abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vodafone superbox fiyat
- vodafone mobil imza
- telsiz kullanım ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X