Şimdi Ara

Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana vodafone da faturasız mesaj konuşma olan bir paket söylermisiniz ayrıntıları ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: .H.A.K.A.N.

Arkadaşlar bana vodafone da faturasız mesaj konuşma olan bir paket söylermisiniz ayrıntıları ile.

İuan hangi operatordeain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

Arkadaşlar bana vodafone da faturasız mesaj konuşma olan bir paket söylermisiniz ayrıntıları ile.

İuan hangi operatordeain

hocam cepkazan tarifesinde 25 liraya yuklemeye 2000dakıka vodafone içi konusma hediye,20liraya hyone 500 dakıka paketi alıyorum,10lirayada 2000sms heryone 12000sms alabılırsın

yadahttp://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Genc_500_5000.php?&icmp=mdd_genc500-5000

freezone için 25 yaş altı bi tc bulmak zor degıldır heralde(25yasın ustunde olsan dahi yararlanabılırsın yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 6 Mart 2013; 22:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Hoşgeldin Mini Paketi Numara Taşıma Kampanyası (Her yöne 500dk 15tl)
    Bu pakete geçmeyi düşünüyorum,fakat mesaj gönderimi nasıl yapılıyor acaba,ayrıca tl mi yüklemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguler16 -- 6 Mart 2013; 22:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

Merhaba,
    Hoşgeldin Mini Paketi Numara Taşıma Kampanyası (Her yöne 500dk 15tl)
    Bu pakete geçmeyi düşünüyorum,fakat mesaj gönderimi nasıl yapılıyor acaba,ayrıca tl mi yüklemek gerekiyor.

www.vodafone.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

İuan hangi operatordeain

hocam cepkazan tarifesinde 25 liraya yuklemeye 2000dakıka vodafone içi konusma hediye,20liraya hyone 500 dakıka paketi alıyorum,10lirayada 2000sms heryone 12000sms alabılırsın

yadahttp://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Genc_500_5000.php?&icmp=mdd_genc500-5000

freezone için 25 yaş altı bi tc bulmak zor degıldır heralde(25yasın ustunde olsan dahi yararlanabılırsın yani)

hocam ben frezoneluyum zaten kaç kaça ne göndermeliyim söylermisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone fiber
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.