Bildirim
vodafone 10megabit 109tl.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Superboxa arternatifmi geliyor acaba boyle birsey cikmis olabilir ama cekmiyorki nasil olacak ben superbox cihazina vodafone hatti takinca evde 0.5 mb hiz aliyorum 1 mbps bile degil :)
Edit : linki hicbiryerde bulamadim kendi sitesinde dahi yok bakmadigim yer kalmadi link atabilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 17 Ekim 2019; 7:41:16 > -
Eyvah Vodafone şebeke üstünden sınırsız İnternet işine mi giriyor? 1 mbit hız alanlar artık onuda mı alamayacak :) şaka Bi yana bence iyi olur belki telekomda girer fiyatlar Bi nebze olsun aşagı çekilir. Veya güzel kampanyalar olur ihtiyacı olanlar onları yakalayabilir. -
Linki atsaydin iyi olurdu -
Bence de. Zaten 4.5G de 1 Mbps hızı zor görüyoruz 56k'lara döneriz artık.quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Eyvah Vodafone şebeke üstünden sınırsız İnternet işine mi giriyor? 1 mbit hız alanlar artık onuda mı alamayacak :) şaka Bi yana bence iyi olur belki telekomda girer fiyatlar Bi nebze olsun aşagı çekilir. Veya güzel kampanyalar olur ihtiyacı olanlar onları yakalayabilir.
Bana da 7 Gb intenet paketinin yanında ilk kez 31.12.2019 tarihine kadar geçerli 2 gb internet verdi. nternete girdim 10 gün sonra bitecek 7 gb dan değil de hediyeden başladı -
Bana dun TL yukledim diye 1 haftalık 4 GB verdi ve paketim gün içinde yenilenecekti baktım en erken bitecek olan tarihliden yani mevcut paketten değil hediyeden düşmeye başladı. Önceliklendirme böyle olmaması gerek -
-
Sinyal çok zayıf görünüyor bırak olsun o kadar -
-
2G, 3G, 4G sıralar gibi testler olmuş -
maalesef biraz oyle gibi gorunuyor -
Vodafone 3g nasıl peki aynı yerde -
-
Aynı bizim evdeki Turkcell'in hali -
Yukaridaki mesaja hepsinin 3G hizini ekledim -
-
Ben zamanında hatlarımı Vodafone taşımıştım yüksek internet paketi teklif etmişlerdi ve bizdeki interneti bitiremezsiniz demişlerdi evet bitiremiyordum çünkü internet hızım sizinki gibiydi 1 mbps idi. Hemen arkama bakmadan başka operatöre koştum. -
Harcayamayinca dogal olarak bitmiyor :) -
evett alternatifler çoğalıyor,ama vf bu altyapı ile nasıl o hızı verecek acaba..... -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eyvah Vodafone şebeke üstünden sınırsız İnternet işine mi giriyor? 1 mbit hız alanlar artık onuda mı alamayacak :) şaka Bi yana bence iyi olur belki telekomda girer fiyatlar Bi nebze olsun aşagı çekilir. Veya güzel kampanyalar olur ihtiyacı olanlar onları yakalayabilir.
|
2G, 3G, 4G sıralar gibi testler olmuş
|
Benzer içerikler
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- vodafone cimer"e şikayet edilir mi
- sesli mesaj kapatma
- vodafone sms servisi açma
- türk telekom 1 saat sınırı kaldırma
- telsiz kullanım ücreti 2024
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numara
- turkcell abone sayısı
- vodafone hediye internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X