Şimdi Ara

Vodafone 4.5G hızları neden yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba. Vodafone'un hız testlerine baktığım zaman, kimisi 3-5 Mbps Download ve Upload hızları görürken, kimisi 10-15 Mbps zor görüyor. Vodafone, 4G LTE kullanmasına rağmen hızların bu kadar yavaş olmasındaki sebep nedir? Vodafone, birkaç hafta sonra 169 TL'lik sınırsız kotasız 4.5G tarifesini herkese açık olarak yayınlayacak. Şu anda bile bu kadar yavaş hız verebilirken, sınırsız tarife herkese açıldığı zaman, baz istasyonları nasıl kaldırabilecek? Vodafone'un sorunu nedir? Yani neden bu kadar yavaş? Türk Telekom ve Turkcell'de böyle hız sorunları yok. Vodafone neden böyle yavaş?

Vodafone'un bu hız sorununu çözmesi gerekiyor. Gerekirse yatırım yapmalı. 4.5G Tarifelerindeki hızlar bana 3G'yi anımsatıyor. Hatta, bazı bölgelerde 3G'den bile yavaş hız veriyor! Bu kabul edilemez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 6 Temmuz 2020; 19:9:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir kaç hafta sonra açılacağı bilgisi nerden geldi acaba ,açılacaksa ona göre hareket edelim ,bizim burda da Vodafone çok kötü açık alanda da 2 MB hız veriyor ,ve bazen arayanlar ulaşamıyor ,ama vodafonenin yatırımlara hız verdiği ,muhabetti dönüyor doğruysa bizim memlekete ugrasinlar ,herkese açılırsa cekmesede geçeceğim kenarda bulunsun .

• Vodafonenun en temel sorunu kendi fiber altyapısı kısıtlı olmasıdır, ikinci sorunu ise ihalede aldığı bantlarının kısıtlı olmasıdır, ancak düzgün bir şebeke kurulumu ve yeterli fiber desteği olsa yine iş yapabilir, son günlerde bir çok üyemiz hızların arttığını söylüyor, büyük olasılıkla fiber anlaşmaları yapıyorlar bu sayede sınırsız mobil işine girecekler

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Eğer kendime sınırsız hat alırsam, mutlaka Vodafone alırım zaten. :)

• Erdem sen burayada mı geldin guzum ya.

Upload upload diye diye sonunda birşeyler yaptırdın. Vodafone'un üzerine de sen gitmelisin.

Forumda sevdiğim renkli kişiliklerdensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al abi, istediğini al ne diyim ki ben :) Amerikalılar böyle durumlara so what? der tam öyle bir konu oldu bu...

Vodafone'lu olmak, modern hissettirir. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    4.5g hız çok yavaş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Elimden geleni yapıyorum. :) Zaten mesela ben 2018 yılında "TürkNet FTTH Fiber'e geçecek mi? 1 Gbps hızlar olacak mı?" konularını içeren bir video çekmiştim. Hala daha kanalımda mevcut. O video'dan sonra, sene 2019-2020 yıllarında TürkNet uygun fiyata 1 Gbps fiber tarifesi yayınladı. :)

• Vodafone suan ülkenin en kötü operatörü bana hiç öyle hissettirmiyor...

Marka olarak demek istedim. Vodafone eninde sonunda, diğer operatörler kadar iyi seviyelere gelecektir. Hatta, onları bile geçebilir çünkü Vodafone yenilikçi, Avrupa ülkelerine özenen bir firma bence. Zaten yabancı bir firma. Vodafone, ingiliz firması...

• Bölgesel büyük ihtimalle Kırşehir de 144 mbps civarı alıyorum

• Son 3 ayda iyileştirme var hızlarda.

• Ya Erdem, guzum bırak bu fiberi falan. Sen SEO'ya başla. Vallahi senin yaşında, sende ki azimle Google'ı duman ediyordum. Sende bu azimle darma duman edersin, güzel paralar kazanınca parayı basar 1000/1000 özel fiber çektirirsin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ümitsizlenmemek lazım.

• Kendi ayağına sıkıyor.

Ama son aylarda iyileşme var, yatırım yapıyorlar.
    3G halen çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 6 Temmuz 2020; 20:28:25 >
  • Vodafone rekorunu kirdim galiba :)
    Vodafone 4.5G hızları neden yavaş?

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Vodafone'un fiber için ve daha çok baz istasyonu için yatırım yapması gerektiğini bu hız testi sonuçları fazlasıyla gösteriyor...

• Hocam sınırsız paketin herkese açılacağı bilgisi nerden geldi acaba.Superboxun yanına alayım bi tane çıkmışken 😊

• Birinden duymuştum bu forumda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.