Şimdi Ara

Vodafone - 4455

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mesajdan sizede geldi mi ?

Vodafone - 4455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 6 Kasım 2014; 20:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin veri işleme izni için tuzaktır
  • aynen oyle bilgilerini satacaklar sonrasinda hic bir hediye dakika sms falan gelmicek yalandan hikayeler yani.

•  Vodafone - 4455

Dalga geçiyorlar resmen. Sabaha karşı bu mesajı atmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Kasım 2014; 1:00:04 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiginiz kampanya veri işleme izni veriyorsunuzhttp://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Geleneksel-Faturasiz-Yukle-Harca-Kazan.php
  • yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    ben yaptım bugün her yöe 600 dk hediye geldi ayrıca vodafonelular içinde 500 dk hediye
  • Yapmanızı tavsiye etmem. Veri kullanım izni veriyorsunuz ve çevrenizdeki, mahallenizdeki esnafın hepsi size SMS gönderebilir. Vodafone'un saha ekibi şu aralar esnafı gezip SMS ile reklam kampanyalarını anlatıyor, bu SMS'leri gönderebilmeleri içinde veri izni almaları gerekiyor. Vodafone online işlem merkezine girdiğinizde de genelde size bu konuyla ilgili soru sorar. Reklam SMS'lerinden rahatsızlık duymayanlar gönderebilir ama gönderilmesini tavsiye etmiyorum.
  • Bana da 7/24 4455 ten mesaj geliyor. Usandım bu mesajı görmekten inadına onay vermeyeceğim
  • 29 Ocak 2015 itibariyle İzinli Pazarlama Yönetmeliğine göre ilgili bilgilerinin kullanılmasına izin vermemiş aboneler, izni verip kampanya katılımı gerçekleştirdiklerinde 1 günlük yurtiçi Vodafone yönlerine 500 dakikalık konuşma hediyesi kazanacaklardır.Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • çöp, tırt.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.