Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ce788

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: ce788

freezone olsun diye faturasız hat aldım.22 yaşındaki kardeşimin TC sini kullanıcı olarak tanımladık.buraya kadar iyi de kontör yükle sonra msj at dedi bayideki danışman 22 lira yükledi. KOMPLE ÖZGÜR yaz 7000 e gönder dedi. hatalı istek diyor gelen mesajda...arkadaşlar ne yapabilirim biriniz yardım edebilirmi?

KOMPLE OZGUR yaz 7000 e gönder. Türkçe karakter kullanma. Ayrıca hatalı istek dememesi lazım. Eğer bi sıkıntı varsa da şartları taşımıyorsunuz filan der. Göndermede bi sıkıntı var sanki. Olmazsa müşteri hizmetleri kesin konuyu halleder.

sagolasın hallettik ellaam

ortaam sesli güldüm

• peki yeni kontorlu hat alsam olur mu ? illa faturalı mı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

peki yeni kontorlu hat alsam olur mu ? illa faturalı mı olacak

Zaten faturalıda böyle bir kampanya yok, yeni faturasız hat alımı veya faturasız hat olarak numara taşıma ile yararlanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bişey soraağım

ben şarj vs sorunu nedeni ile telefonu bazen wcdmadan çıkartıp gsm only'ye alıyorum. bir de auto mod var, bulunduğu ortama göre 3g ya da hspda ya da edge seçiyor.

ben genelde edgede kalsın diyorum, ama o da çok ağır oluyor. bunu sadece wcdma yapsam bulunduğum ortamda 3g/h/h+ olmasa nete hiç mi bağlanmaz, yoksa 3g varmış gibi görünüp edge olarak mı bağlanır ?
  • Hattımı Turkcellden vodafone taşımak istiyorum. 2 hafta önce gittim bir bayide yaptırdım kaydı 2-6 gün arası cevap gelmesi gerekiyordu 9 gün sürdü cevap gelmedi, bende üniversite sınavlarından dolayı uğrayamadım. Daha sonra başka bir yerde tekrar bir kayıt yaptırdım 4 gün ses çıkmadı vodafone mail yolladım 24 nisan 2013 tarihinde başvurunuz geldi 2 ile 6 gün arasında size dönülecek denildi. 2 günün sonunda ''Sebekemize yapmış olduğunuz numara taşıma talebi sebebiyle reddedilmiştir.'' şeklinde bir mesaj geldi. Neden reddedildiği de yazmıyor o da ayrı bir saçmalık. Bugün vodafone bayine gittim sordum numaramdan baktıklarında işlemde olarak gözüküyor dedi. Yeniden kayıt yaptıramadık. Bayinin dediği bilgileriniz eksik gitmiş olabilir işlemi yaptırdığınız yerden söyleyin tekrar evrakları yollasınlar kontrol edip denildi. Gittim bayiye hatalı diye gelen bir cevapta yok. Pazartesi vodafone'u arayacaklarını söyledi. Zaten kampanya 31'nde bitiyor iyice işi sıvadılar.

bu vodafone müşteri hizmetleri numarasını arasak turkcell hattan herhalde ücret isteyecekler?

• Beyler son tarih nedir?
  • 30 nisan ama inşallah uzatırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Vodafone un şarjı çabuk bitirmesi gerçek mi şehir efsanesi mi ? Nedeni 64K lık simcard mı ? Yoksa başka birşey mi ?

3 yıldan beri hemen hemen 3-4 ayda bir Vodafone - Avea arasında mekik dokumuş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki vodafone gerçekten daha çok şarj yiyor. Her iki operatörün de tam çektiği noktalarda kıyaslama yaptığımda avea nın daha uzun süre gittiğini tecrübe ettim. Örneğin yatmadan evvel %100 de bırakıp sabah aynı saatte uyandığımda vodafone da pil seviyesinin %92 de, Avea sa ise %97 de olduğunu gördüm. Bunun Avea'nın GSM 1800,Vodafone'un ise GSM 900 bandını kullanmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clearsky

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Vodafone un şarjı çabuk bitirmesi gerçek mi şehir efsanesi mi ? Nedeni 64K lık simcard mı ? Yoksa başka birşey mi ?

3 yıldan beri hemen hemen 3-4 ayda bir Vodafone - Avea arasında mekik dokumuş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki vodafone gerçekten daha çok şarj yiyor. Her iki operatörün de tam çektiği noktalarda kıyaslama yaptığımda avea nın daha uzun süre gittiğini tecrübe ettim. Örneğin yatmadan evvel %100 de bırakıp sabah aynı saatte uyandığımda vodafone da pil seviyesinin %92 de, Avea sa ise %97 de olduğunu gördüm. Bunun Avea'nın GSM 1800,Vodafone'un ise GSM 900 bandını kullanmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

tcelle vodafne aynı sanırım, ama bu olay turkcellde yok.

bunun nedeni muhtemelen bölgede sağlıklı 3g olmaması ve ve şebekenin sürekli 3g araması, ya da vodafone daha sık baz stasyonu kontrolu yapıyor.

• Bulunduğum bölgede Avea hiç çekmezken. Vodafone dün geçiş yaptım aynı yerde ara ara 3G çekiyor. Oh be.

• Arkadaşlar bi sorunum var geçen ay Avea'dan Vodafone'a geçiş yaptım ama Cep Kazan tarifesinden yararlanamamıştım ve denediğimde ise "30 gün içerisinde yalnızca bir defa tarife değiştirebilirsiniz" uyarısı alıyordum. Bugün tarifemi internetten Cep Kazan'a çevirdim fakat bu seferde Özgür Komple paketinden yararlanamıyorum müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise yapacak bişeyimiz yok artık Özgür Komple tarifesinden yararlanamazsınız diye cevap aldım. Kaldık Cep Kazanda durduk yere fantazi yaptık Tekrar Özgür Komple den yararlanma şansım yok mudur bir şekilde ? birde eğer böyle kalcaksa Vodafone da kalmamım hiç bir anlamı yok. İstediğim zaman hattımı başka bir operatöre taşıyabilir miyim yoksa Vodafone da belli bir süre kalma kısıtı var mı ? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• Kalan dakika, SMS, İnt. nasıl öğreniyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Kalan dakika, SMS, İnt. nasıl öğreniyoruz?

ozet yaz 7000 e gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Arkadaşlar bi sorunum var geçen ay Avea'dan Vodafone'a geçiş yaptım ama Cep Kazan tarifesinden yararlanamamıştım ve denediğimde ise "30 gün içerisinde yalnızca bir defa tarife değiştirebilirsiniz" uyarısı alıyordum. Bugün tarifemi internetten Cep Kazan'a çevirdim fakat bu seferde Özgür Komple paketinden yararlanamıyorum müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise yapacak bişeyimiz yok artık Özgür Komple tarifesinden yararlanamazsınız diye cevap aldım. Kaldık Cep Kazanda durduk yere fantazi yaptık Tekrar Özgür Komple den yararlanma şansım yok mudur bir şekilde ? birde eğer böyle kalcaksa Vodafone da kalmamım hiç bir anlamı yok. İstediğim zaman hattımı başka bir operatöre taşıyabilir miyim yoksa Vodafone da belli bir süre kalma kısıtı var mı ? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Komple Özgürlük bir tarife değil paket olduğu için tarife değişikliğinden etkilenmeniz mantıklı değil. Beni de bayi numara taşımada Cep Özgür'e geçirmiş. Daha ilk ay dolmadan KAZAN yazıp 7000'e göndererek Cep Kazan tarifesine geçtim. Paketim bittikten sonra ise 25 TL yüklediğimde hem vodafone içi 2000 dakika geldi hem de 19 TL bakiye düşerek Komple Özgürlük paketi otomatik yenilendi.

• Merhabalar. nihayet dün itibariyle turkcel iphone paket kontratım bitti ve özgürüm. acaba bugun gidip basvursam vodafone a gecmek icin 30 nisana kadar yetişir mi? yoka yukarıda bir arkadaşa soylendıgı gibi basvuru tarihimi önemli? bir ikinci sorum ankarada yasayan kuzenim 22 yaşında onun üzerine hattı kullanıcı olarak tanımlayabilir miyim ben istanbuldayım? sadece tc nosu yeterli olur mu geçiş işlemleri için? ya da o ankarada bi vodafone bayiine gitse ben olmadan üstüne alıp vodafone a taşıyabilir mi? kafamda iki soru işareti var biri turkcellin internet hızına cok alıştım acaba vodafone da sorun yasarmıyım bir diğeride gencturkcelli hattım hala sinemada falan faydası oluyordu :/sizden gelen cevaplara göre hareket edeceğim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

Merhabalar. nihayet dün itibariyle turkcel iphone paket kontratım bitti ve özgürüm. acaba bugun gidip basvursam vodafone a gecmek icin 30 nisana kadar yetişir mi? yoka yukarıda bir arkadaşa soylendıgı gibi basvuru tarihimi önemli? bir ikinci sorum ankarada yasayan kuzenim 22 yaşında onun üzerine hattı kullanıcı olarak tanımlayabilir miyim ben istanbuldayım? sadece tc nosu yeterli olur mu geçiş işlemleri için? ya da o ankarada bi vodafone bayiine gitse ben olmadan üstüne alıp vodafone a taşıyabilir mi? kafamda iki soru işareti var biri turkcellin internet hızına cok alıştım acaba vodafone da sorun yasarmıyım bir diğeride gencturkcelli hattım hala sinemada falan faydası oluyordu :/sizden gelen cevaplara göre hareket edeceğim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..

başvuru tarihi onemlı hocam bende bugun başvurdum vodafone'a daha ıstedıgım kampanyayı soylemeden kadın bana bu kampanyayı onerdı dırek . acılınca bu mesajı at dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

@M0SCHIN0 Micro SIM kart, ücretsiz olarak verilmiyor; ama başvuracağın bayii ile yapacağın pazarlıkta kazanan taraf sen olursan belki ücretsiz alabilirsin. Ben Nokia N73 ME kullandığım için şarj ile ilgili bir sorun yaşamadım (az akıllı telefon daha iyi ). Vodafone 128KB SIM kart ürettirmiyor; bu yüzden boşuna arama, varsa 32KB SIM kart al diyeceğim; ama onun da micro olanı var mıdır bilmiyorum.

hocam bugun gıttım başvurdum ilk gittiğim yerde micro sim kart ucretli dedi. tamam dedim hiç sorgulamadım ikinci gittğim yerde ucretsiz veriyoruz dedi bende taşıdım numaramı bakalım ıns sorun yaşamayız.

bu bayiler arasındaki sıkıntıyı gıdermesı lazım vodafone'nun gerçekten soygunculuk yapıyorlar .

• Bu kampanya uzatılacak mı acaba bilgisi olan var mı?
  • inşallah uzar
  • quote:

Orijinalden alıntı: clearsky

quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Arkadaşlar bi sorunum var geçen ay Avea'dan Vodafone'a geçiş yaptım ama Cep Kazan tarifesinden yararlanamamıştım ve denediğimde ise "30 gün içerisinde yalnızca bir defa tarife değiştirebilirsiniz" uyarısı alıyordum. Bugün tarifemi internetten Cep Kazan'a çevirdim fakat bu seferde Özgür Komple paketinden yararlanamıyorum müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise yapacak bişeyimiz yok artık Özgür Komple tarifesinden yararlanamazsınız diye cevap aldım. Kaldık Cep Kazanda durduk yere fantazi yaptık Tekrar Özgür Komple den yararlanma şansım yok mudur bir şekilde ? birde eğer böyle kalcaksa Vodafone da kalmamım hiç bir anlamı yok. İstediğim zaman hattımı başka bir operatöre taşıyabilir miyim yoksa Vodafone da belli bir süre kalma kısıtı var mı ? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Komple Özgürlük bir tarife değil paket olduğu için tarife değişikliğinden etkilenmeniz mantıklı değil. Beni de bayi numara taşımada Cep Özgür'e geçirmiş. Daha ilk ay dolmadan KAZAN yazıp 7000'e göndererek Cep Kazan tarifesine geçtim. Paketim bittikten sonra ise 25 TL yüklediğimde hem vodafone içi 2000 dakika geldi hem de 19 TL bakiye düşerek Komple Özgürlük paketi otomatik yenilendi.

Valla hocam dün denediğimde "gerekli şartlar sağlanmadığı için paket tanımlanamamıştır" uyarısı alıyordum , tekrar paketi yinememek için . Sonra müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ise 1 aylık süre geçtiği için artık o paketten yararlanamıcağım söylendi. Ama çok ilginç şimdi yine denedim Özgür Komple yapabilimek için ve oldu. Bu sefer küçük harflerle "ozgur komple" yazıp 7000'e gönderdim ve tanımlandı paket çok ilginç halbuki dün de aynı şeyi denemiştim neyse paketi aldım ya yeniden çok sevindim valla

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.