Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Logic_Man

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Numara taşıma işlemi gece 02.00'da tamamlanacak. 30 Nisan kampanyanın son günü olduğuna göre paketi alamayacak mıyız?

Müşt. hizmetlerinden aldığım bilgiye göre 30 nisan'a kadar başvuru yapan abonelere, 6 mayıs'a kadar süre tanınmış kampanya kaydı için. Bende buna güvenerek başvurumu yaptım. Henüz geçiş tamamlanmadı. Geçtikten sonra görecez bakalım bilginin doğruluğunu.

Arkadaşlar benim Vodafone operatöre geçiş az önce tamamlandı. Özgür Komple paket başvuru süresi bitmesine rağmen (sanırım geçiş için daha önce başvurduğumuz için) paketi alabildim.

Yalnız para yüklemeden önce Cep Kazan tarifesine geçmeyi unutmayın 25 TL yükleyince 2000 dk vodafonelularla alabilirsiniz.

Önce "OZGUR KOMPLE" paket için mesaj yazacaksınız cevap gelince "CEP KAZAN" için mesaj yazınca 30 gün içinde tarife değişmez vs. diyor. Bunun yerine müşteri hizmetlerini ararsanız oradan yapıyolar.

• Arkadaşlar birşey soracam ya yaklaşık 1 ay önce bende bu tarifeye geçtim 20 tl yükleme yapmıştım bu pakette yazan internet konuşma süresi ve sms geldi.fakat bugün bakiyeme baktım hala 20 tl hattan para felan çekmemiş.nasıl iş anlamadım her ay 19 tl yükleme karşılığında mı veriyor bakiyeden düşmüyor mu yani o kısmı anlayamadım.birisi açıklarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

FreeZone’dan Hepsi Bir Arada Özgürlük 500DK+5000SMS+1GB 25 TL

Tüm ihtiyaçlarım tek pakette olsun diyorsan sen de hemen Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 25 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!
    Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 25TL
    Abone olmak için: HEPSI yazıp 7000’e SMS gönderebilirsin!

25TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 5000 SMS ve 1 GB internet almak için Hepsi Bir Arada Özgürlük paketini kampanya bitiş tarihinden önce HEPSI yazıp ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsin.
    Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da paketinizi alabilirsin.
    Hepsi Bir Arada Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir.
    Pakette kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için SOR HEPSI yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Kampanya 30 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
    Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifelerine kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi 25 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için HEPSI yazıp 7000'e SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
    Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
    Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
    Paketi satın alacak abone kara listelerde yer almamalıdır.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 25 TL'dir. Bu ücret onay mesajını takiben faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
    Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
    Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
    Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “SOR HEPSI" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
    Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL HEPSI" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
    Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Vodafone Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar abonelerin, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.

avea 19 TL'lik 500DK+5000SMS+1GB Yıkılan Paket ve avea Hepsi Faturalıda kampanyalarının yanında sönük kalsa da paylaşmak istedim...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket5000SMS
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HepsiFaturalida

avea daha iyi görünüyor da son başvuru 8 mayıs ,benim turkcell taahüt 6 mayısta bitiyor başvursam riske girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

FreeZone’dan Hepsi Bir Arada Özgürlük 500DK+5000SMS+1GB 25 TL

Tüm ihtiyaçlarım tek pakette olsun diyorsan sen de hemen Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 25 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!
    Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 25TL
    Abone olmak için: HEPSI yazıp 7000’e SMS gönderebilirsin!

25TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 5000 SMS ve 1 GB internet almak için Hepsi Bir Arada Özgürlük paketini kampanya bitiş tarihinden önce HEPSI yazıp ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsin.
    Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da paketinizi alabilirsin.
    Hepsi Bir Arada Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir.
    Pakette kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için SOR HEPSI yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Kampanya 30 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
    Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifelerine kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi 25 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için HEPSI yazıp 7000'e SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
    Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
    Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
    Paketi satın alacak abone kara listelerde yer almamalıdır.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 25 TL'dir. Bu ücret onay mesajını takiben faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
    Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
    Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
    Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “SOR HEPSI" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
    Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL HEPSI" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
    Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Vodafone Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar abonelerin, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.

avea 19 TL'lik 500DK+5000SMS+1GB Yıkılan Paket ve avea Hepsi Faturalıda kampanyalarının yanında sönük kalsa da paylaşmak istedim...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket5000SMS

avea daha iyi görünüyor da son başvuru 8 mayıs ,benim turkcell taahüt 6 mayısta bitiyor başvursam riske girerim

Alıntıları Göster

Avea kampayasının 8 mayısta bittiğini nerede gördünüz.

• 19 TL lik kampanya bekliyorum Vodafone dan...Herkes için, AVEA gibi...

500 dk + 5000 sms + 1GB internet = 19 tl yapsınlar geçelim hemen
  • bitmiştir!

yenisi : Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 25TL

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Hepsi_Birarada_Ozgurluk_Paketi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nydp -- 1 Mayıs 2013; 13:32:46 >
  • Bugun geçtim ve şuana kadar memnunum. Bu arada turkcell in çekmediği odamda vodafone 3g hız testi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır avealıyım önümde iki seçenek var biri avea 25tl 12 ay anlaşmalı 500dk heryöne 5000sms sınırsız internet 25tl söz vermezseniz aylık 30tl faturalı. Ama dklar bitince konuşmadan kazıklarlar mı bilemiyorum daha önce okuduklarımda aveanın faturalarda sıkıntı çıkardığını duymuştum.

Öte yandan vodafone 25tl lik faturasız tarifesinde sözleşme yok kafam rahat. Ama ondanda çekim ve pil problemi oluyormuş.
  • arkadaşlar ben pazar günü başvuruyu yaptım 3-6 gün arası tamamlanır işlem dedi yetkili. mesaj gelecek ama ben mesajı alamıcam :) sebep ise turkcell hattımı micro sim'e donuşturmek ısterken imha ettim hattın ne zaman acılacagını başka bi yerden ogrenmem mümkünmüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

arkadaşlar ben pazar günü başvuruyu yaptım 3-6 gün arası tamamlanır işlem dedi yetkili. mesaj gelecek ama ben mesajı alamıcam :) sebep ise turkcell hattımı micro sim'e donuşturmek ısterken imha ettim hattın ne zaman acılacagını başka bi yerden ogrenmem mümkünmüdür.

444 0542'yi arayıp numara taşıma tuşlanıp daha sonra sorgulanacak numara tuşlanıp sorgulanabiliyor. Hangi aşamada olduğunu söylüyordu ama saat kaçta geçeceğini söylüyor mu bilemiyorum ama büyük ihtimalle söyler. Olmadı direk müşteri temsilcisine bağlanıp öğrenirsin.
  • Benim bu ay 1 yıl doldu ve paket 23 TL oldu mesajı geldi bende Aveayı arayıp rest çektim Vodafone geçeceğim 19 TL ye çekmezseniz paketi dedim 2 saat içinde telefon bekliyorum dedim gelmeyince gittim Vodafone geçtim 19 TL ye devam.

Avea dan çok memnundum ilk defa bir operatörü bıraktığıma üzüldüm o da ayrı mesele.

Ayın 7 sine kadar uzatılma olayı iyi oldu hat taşıyanlar için yoksa mağdur olacaktım. 3 gün oldu başvuralı yarın sabah 6 itibari ile Vodafone luyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

8 yıldır avealıyım önümde iki seçenek var biri avea 25tl 12 ay anlaşmalı 500dk heryöne 5000sms sınırsız internet 25tl söz vermezseniz aylık 30tl faturalı. Ama dklar bitince konuşmadan kazıklarlar mı bilemiyorum daha önce okuduklarımda aveanın faturalarda sıkıntı çıkardığını duymuştum.

Öte yandan vodafone 25tl lik faturasız tarifesinde sözleşme yok kafam rahat. Ama ondanda çekim ve pil problemi oluyormuş.

ustam bu senin dediğin aveanın hangi tarifesi... avea da olanlar faydalanabiliyor mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

çok sağol @mpower14 kardeşim

bu arada aveadan geçtim net hızı aynı ama şarj süresi %25 azaldı direk garip

rica ederim.

şarj süresi için interneti kullanmadığım zamanlar mobil iletişimi kapatıyorum. biraz daha az harcıyor bataryayı...
  • arkadaşlar vodafone self servis'e girince benim kullanıcı olarak gözükmem gerekmiyormu ? babamın adı yazıyorda. hat sahibinin adımı yazar.
  • İyi neyse yenisi başlamış. 25 TL yine çok iyi, Turkcell'e göre. hem 500 dk hem 5000sms hem de en önemlisi 1gb internet, bunları Turkcell'den almaya kalksam 70 TL yi geçer! Ayın 10'unda faturam kesilecek, hemen bugün gidip devir talebimi yapacağım. Beğenmezsem zaten geri dönerim Turkcell'e. 500dk lık konuşma paketi için 29 TL 1gb internet için de ayrıca 25 TL (herhalde, unuttuma artık) ödemek artık cidden bıktırdı, sms de hiç yok! Benim Turkcell hattım GençPaket olsun diye 18 yaşındaki yeğenimin adına idi ama hat sahibi benim, şimdi bu şekilde bu yeni 25 TL lik özgür pakete geçebilir miyim sorunsuz bir şekilde?
  • şu anda en mantıklısı bu görünüyor heralde avea 500dk 5000sms 1gb internet 19 tl, vodafoneda ise 500 dk 5000sms 1 gb 25 tl. turkcelden geçeceğim umarım pişman olmam.. farklı bir önerisi olan ?
  • Su an itibari ile 19 TL lik paketteyim sikinti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Mayıs 2013; 13:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kampanya bitti mi devam ediyor mu...
  • arkadaşlar 30 gün önce 19 luk tarifeye geçiş yaptın yarın yeniden yükleme yapacağım, 25 lira yüklesem hem bu 19 luk tarifeden hemde cep kazan dan yararlanabilirmiyim, yukarıda bazı arkadaşlar cep kazan dan yararlanmak isterken mevcut 19 luk tarifeden de olmuşlar, ne yapmak lazım...
  • Geçen pazartesi Turkcell den bu Süper Komple ye geçtim ancak şuan geçmez olaydım diyorum. Vodafone reklamlarda dağ taş tepe gezip çekim reklamı yapacaklarına Ankara merkez Yenimahalle ilçesindeyim evde telefonla konuşamıyorum önce bununla ilgilensin. Size tavsiyem geçiş yapmadan mümkünse telefonu çoğunlukla kullanacağınız yerlerde çekip çekmediğini kontrol etmeniz. Ucuz değil bedava olsa konuşamadıktan sonra ne yazar. Sorunu Vodafone a bildirdim bakalım teknik bölümlerine aktardıkları bu sorun için nezaman birşey yapacaklar bunu bekliyorum. Yoksa pahalı ancak daha kaliteli hizmete dönüş yapacağız çaresiz.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.