Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

aboneler faydalanamıyomu

Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone diğer operatörlere göre daha fazla pil harcıyor diye bir söylenti var, geçen arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nasıldır, bir değişiklik var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Vodafone diğer operatörlere göre daha fazla pil harcıyor diye bir söylenti var, geçen arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nasıldır, bir değişiklik var mı ?

Hala çok harcıyor bi değişiklik yok
  • Kampanyada son gün, uzatma olsa da çok kişi daha yararlansa...

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Vodafone diğer operatörlere göre daha fazla pil harcıyor diye bir söylenti var, geçen arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nasıldır, bir değişiklik var mı ?

Hala çok harcıyor bi değişiklik yok

Benim değerlendirmem. Avea da 3g kullanımı 4saatse. Vodafone da 3,5 saat.
    Normal wirelesss kullanımında değişiklik yok. Sadece 3G de fark ediyor.
    Bu arada nano kart kullandığımıbelirtryim. Ve bulunduğum yerde şebeke tam çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım hattımı bende, yeni hat açtırdım, çıkarttırmak 5 dk sürdü. 30 tl yeni hat ücreti + 20 tl de kontör aldım. 5 tl hediyesi varmış yeni hattın. Geçmek istediğim tarifeyi-paketi belirttim, o kadarcık. 30 dkya açılır dediler ancak biraz işlerim vardı. 2 saat sonra taktım telefona kartı, herşey yolunda. Paket otomatik tanımlanmış, ben ekstra bişey yapmadım. Ayın son günü olmasına rağmen hemen 1.31 tl telsiz ücreti kesilmiş (yüzyılın en b.ktan vergisi herhalde). Bulunduğum yerde Turkcell az çekiyordu, Vodafone'da hemen hemen aynı. İnternet hızı Turkcell ile aynı geldi bana. Youtube'dan video açtım, biraz geç yüklendi ama takılmadan oynattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 30 Nisan 2013; 13:16:30 >
  • Geçen ay aldığım komple özgürlük paketi bugun bitti ve hattımda yeterli bakiye olmadığı içi paket yenilenmedi. Ben de 20 lira yükledim ama malesef kaç saattir henüz yenilenmedi. Aveada bu işler çok daha hızlıydı
  • MH ile görüşürseniz belki sorun oluşmuş olabilir. Çünkü benim tl yükler yüklemez hemen paketim yenilendi.

Bu arada ben hattımı taşıdım ama telsiz kullanım ücreti hala kesilmedi. 1 ayıda geçti.
  • Arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen..

26 yaş üzeri 23 tl lik (500 dk+1 GB+ 1000 sms )olan super komple paket için Aveadan vodafon faturasız hatta geçtik, geçiş tamamlandı. 30 tl yükledimama super komple paketi bir türlü alamıyorum. "SUPER KOMPLE" yazıp 7000 e gönderdiğimde ünlem işareti çıkıyor. Kaç defa denedim olmuyor. Bilen birisi neler oluyor açıklayabilir mi?
  • arkadaşlar bu kampanyada kalan bilgileri sorgulamanın en kolay yoku nedir
  • OZET yazıp 7000 e gönderirseniz size kalan bilgileriniz dakika - internet - sms gösteriyor...
  • çok sağol @mpower14 kardeşim

bu arada aveadan geçtim net hızı aynı ama şarj süresi %25 azaldı direk garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

MH ile görüşürseniz belki sorun oluşmuş olabilir. Çünkü benim tl yükler yüklemez hemen paketim yenilendi.

Bu arada ben hattımı taşıdım ama telsiz kullanım ücreti hala kesilmedi. 1 ayıda geçti.

Arkadaşlar sorunum çözüldü, hattın içinde en az 20.3 lira olması gerekiyormuş. 10 tl daha yükledim hemen paket yenilendi
  • kalan dakika sms ve neti vodafone self servis uygulamasından da rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'a geçeli 1 hafta kadar oldu.

Maalesef istanbulun göbeğinde bile 3Gye bağlanamadığım zamanlar oluyor.Hatta servis yok uyarısı bile alıyorum . 3g'yi açtığımda sinyal düşerse şebeke de düşüyor.Servis kayboluyor.Tekrar bağlanıyor . Bu sebeple telefonun şarjı hızlı bitmeye başladı.1 gün boyunca 3g ile telefonu kullanabilmek mümkün değil. 3G hızını kuzenimin Turkcell hattıyla karşılaştırdım bariz şekilde daha hızlı Vodafone.
    Görüşmeler net . Şu ana kadar bir kere düşme oldu .

Yine de fiyat performans açısından 10 numara . 19 liraya 1 GB internet ancak alabiliyorsunuz Turkcellde.
  • Numara taşıma işlemi gece 02.00'da tamamlanacak. 30 Nisan kampanyanın son günü olduğuna göre paketi alamayacak mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Numara taşıma işlemi gece 02.00'da tamamlanacak. 30 Nisan kampanyanın son günü olduğuna göre paketi alamayacak mıyız?

BÜYÜK ihtimal yararlanamazsın ama şansına olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Numara taşıma işlemi gece 02.00'da tamamlanacak. 30 Nisan kampanyanın son günü olduğuna göre paketi alamayacak mıyız?

Müşt. hizmetlerinden aldığım bilgiye göre 30 nisan'a kadar başvuru yapan abonelere, 6 mayıs'a kadar süre tanınmış kampanya kaydı için. Bende buna güvenerek başvurumu yaptım. Henüz geçiş tamamlanmadı. Geçtikten sonra görecez bakalım bilginin doğruluğunu.
  • FreeZone’dan Hepsi Bir Arada Özgürlük 500DK+5000SMS+1GB 25 TL

Tüm ihtiyaçlarım tek pakette olsun diyorsan sen de hemen Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 25 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!
    Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 25TL
    Abone olmak için: HEPSI yazıp 7000’e SMS gönderebilirsin!

25TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 5000 SMS ve 1 GB internet almak için Hepsi Bir Arada Özgürlük paketini kampanya bitiş tarihinden önce HEPSI yazıp ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsin.
    Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da paketinizi alabilirsin.
    Hepsi Bir Arada Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir.
    Pakette kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için SOR HEPSI yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Kampanya 30 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
    Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifelerine kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi 25 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için HEPSI yazıp 7000'e SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
    Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
    Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
    Paketi satın alacak abone kara listelerde yer almamalıdır.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
    Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 25 TL'dir. Bu ücret onay mesajını takiben faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
    Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
    Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
    Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “SOR HEPSI" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
    Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL HEPSI" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
    Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Vodafone Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar abonelerin, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.

avea 19 TL'lik 500DK+5000SMS+1GB Yıkılan Paket ve avea Hepsi Faturalıda kampanyalarının yanında sönük kalsa da paylaşmak istedim...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket5000SMS
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HepsiFaturalida

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.