Şimdi Ara

Vodafone 845 Türkiyede Satışa Sunuldu Detaylar İçerde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle İyi Günler. Bulunduğumuz Dönem İtibariyle Şuanda En Çok Tercih Edilen Android İşletim Sistemli Vodafonenin 2 Modeli Hakkında Daha Önceden Duyurular Yapılmış Konular Açılmıştı. Fakat Bu Konularda Detaylı Bir Bilgi Bulunmuyordu. Bu Modellerden Acaba Hangisi Türkiyeye Nezaman Gelir Yada Vodafone Bu Modelleri Türkiyede Satışa Sunarmı Derken Vodafone Türkiyeye Mail Atma Gereği Hissettim. Çünkü Detaylı Bilgiyi Onlardan Daha İyi Kimse Bilmiyordu. Mailde Bu Telefonlar Hakkında Bilgi Versinler Diye Turkcell T10danda Bahsettim ve Ertesi Gün Mailime Cevap Geldi. Şimdi Gönderdiğim Maili Ve Gelen Cevabı Sizlerle Paylaşıyorum.

Evet Maildende Anlaşılacağı Üzere Bu İki Modelide Vodafone Türkiyede Satışa Sunacak. Yine Altını Çizerek Belirtmek İstediğim Bir yer Varki Oda "Çok Kısa Bir Süre" İbaresi. Önümüz Yılbaşı. Yeni Androidli Modeller Ocak İtibariyle Satışa Sunulacak. Turkcell T10da Şuanda Piyasada. Bunlarıda Göz Önünde Bulundurursak Bu İki Modelinde Ocak İtibariyle Satışa Sunulabileceği Düşünülebilir.

Teknik Özellikleri:

Vodafone 945:

General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    Announced 2010, September
    Status Coming soon. Exp. release 2010, Q4
    Size Dimensions -
    Weight -
    Display Type TFT capacitive touchscreen, 256K colors
    Size 240 x 400 pixels, 3.2 inches
    - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    - Multi-touch input method
    Sound Alert types Vibration; MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    Memory Phonebook Practically unlimited entries, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 300 MB
    Card slot microSD, up to 32GB
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes v2.1 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes v2.0
    Camera Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, LED flash
    Video Yes
    Secondary Yes
    Features OS Android OS, v2.1
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, IM
    Browser HTML
    Radio No
    Games Yes
    Colors Black, Silver
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Via third party application
    - MP3/WAV/eAAC+/WMA player
    - MP4/H.263/H.264 player
    - Organizer
    - Voice memo
    - T9
    Battery Standard battery, Li-Ion

Vodafone 845

General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    Announced 2010, April
    Status Available. Released 2010, May
    Size Dimensions -
    Weight -
    Display Type TFT resistive touchscreen, 256K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
    - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    Sound Alert types Vibration; MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    Memory Phonebook Practically unlimited entries, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 512 MB storage, 128 MB RAM
    Card slot microSD, up to 16GB, buy memory
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE No
    3G HSDPA 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes v2.1 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes v2.0
    Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus
    Video Yes
    Secondary No
    Features OS Android OS, v2.1
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, IM
    Browser HTML
    Radio No
    Games Yes
    Colors Black
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, MIDP 2.0
    - MP3/WAV/eAAC+/WMA player
    - MP4/H.263/H.264 player
    - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
    - Organizer
    - Photo/video editor
    - Voice memo
    - T9
    Battery Standard battery, Li-Ion 1200 mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 4 Şubat 2011; 18:54:23 >

• sadece 845 i getirecekler diye duymuştum eğer 945 ide getireceklerse çok iyi ama ben pek vodafone açıklamalarını ciddiye almıyorum,çünkü alelacele, turkcell t10 çıkınca müşteri ona kaçmasın diye bir açıklama yaptılar sonra ses çıkmadı 845 hakkında da..umarım 2 üründe uygun fiyatlardan satışa sunulur diyelim,haber için de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

sadece 845 i getirecekler diye duymuştum eğer 945 ide getireceklerse çok iyi ama ben pek vodafone açıklamalarını ciddiye almıyorum,çünkü alelacele, turkcell t10 çıkınca müşteri ona kaçmasın diye bir açıklama yaptılar sonra ses çıkmadı 845 hakkında da..umarım 2 üründe uygun fiyatlardan satışa sunulur diyelim,haber için de teşekkürler

İki Modelide Getireceklerini Belirttiler Artık Getirirler Herhalde. Özellikle Şu 945 Modeli Çok İyi Bir Modele Benziyor Gibi. Ona Güzel Bir Kampanya Yaparlarsa Onu Almayı Bende Düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

sadece 845 i getirecekler diye duymuştum eğer 945 ide getireceklerse çok iyi ama ben pek vodafone açıklamalarını ciddiye almıyorum,çünkü alelacele, turkcell t10 çıkınca müşteri ona kaçmasın diye bir açıklama yaptılar sonra ses çıkmadı 845 hakkında da..umarım 2 üründe uygun fiyatlardan satışa sunulur diyelim,haber için de teşekkürler

İki Modelide Getireceklerini Belirttiler Artık Getirirler Herhalde. Özellikle Şu 945 Modeli Çok İyi Bir Modele Benziyor Gibi. Ona Güzel Bir Kampanya Yaparlarsa Onu Almayı Bende Düşünürüm.

Alıntıları Göster
    Bilgiler için teşekkürler. 945 gelirse düşünebilirim.
    Ama Vodafone bu cihazları kontratsız satmaz gibime geliyor, bu da benim işime gelmiyor.

• 945 güzele benziyor. Maliyeti ne olacak bunu da açıklasalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 26 Aralık 2010; 18:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

945 güzele benziyor. Maliyeti ne olacak bunu da açıklasalar.
    Evet Büyük İhtimal Kontratsız Vermez. Sorun Değil Benim için Yeterki İyi Bir Fiyattan Gelsin ve Çabuk Gelsin :)
  • quote:

Evet Büyük İhtimal Kontratsız Vermez. Sorun Değil Benim için Yeterki İyi Bir Fiyattan Gelsin ve Çabuk Gelsin :)

Alıntıları Göster
    945 guzele benziyor bence de ama kim uretti? sadece 845i getirirlerse de yazik cunku ekran cozunurlugu 320 x 240. uygulamalarda sikinti cikarir. gerci 945in de cozunurluk enteresan 400 x 240??? en az 480 x 320 olmasi lazim ozellikle oyunlarla ilgili sikinti cikmamasi acisindan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dummy decoy

945 guzele benziyor bence de ama kim uretti? sadece 845i getirirlerse de yazik cunku ekran cozunurlugu 320 x 240. uygulamalarda sikinti cikarir. gerci 945in de cozunurluk enteresan 400 x 240??? en az 480 x 320 olmasi lazim ozellikle oyunlarla ilgili sikinti cikmamasi acisindan

Bu Konuda Bilgi Yok. Bikaç Gün Önce Gelişme Varmı Diye Yine Mesaj Attım. Bgün Cevap Geldi Çalışmalarımız Sürüyor Şeklinde. Henüz Bir Gelişme Yok. Bekleme Modundayız :)
  • Turkcell t10 satılmasın diye oyalama taktiği var diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Turkcell t10 satılmasın diye oyalama taktiği var diye duydum
    Satılmasın diye oyalama taktiğimi???Bu bana biraz garip geldi.Asıl bu şekilde oyalarlarsa T10 u alıcam :) Fazla naz aşık usandırır.Yılbaşından bir gün önce Vodafone Shopta sordum.Bu tür cihazlar gelmeden en az bir ay önce bayilerine kampanya mesajı gönderiyorlarmış ve bu cihazlarla ilgili herhangi bir mesaj gelmemiş.Buda demek oluyorki en iyi ihtimalle şubatta gelicektir herhalde.Bende vodafone abonesi olarak t10 almaya karar vermiştim ,taaki bunları görene kadar.En azından çıkartacakları kampanyadan yararlanırım ama biraz daha gecikirse Turkcell ikinci telefonuda sürecektir piyasaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxK

Satılmasın diye oyalama taktiğimi???Bu bana biraz garip geldi.Asıl bu şekilde oyalarlarsa T10 u alıcam :) Fazla naz aşık usandırır.Yılbaşından bir gün önce Vodafone Shopta sordum.Bu tür cihazlar gelmeden en az bir ay önce bayilerine kampanya mesajı gönderiyorlarmış ve bu cihazlarla ilgili herhangi bir mesaj gelmemiş.Buda demek oluyorki en iyi ihtimalle şubatta gelicektir herhalde.Bende vodafone abonesi olarak t10 almaya karar vermiştim ,taaki bunları görene kadar.En azından çıkartacakları kampanyadan yararlanırım ama biraz daha gecikirse Turkcell ikinci telefonuda sürecektir piyasaya :D

Şuanda Zaten Bence T10 Alınacak Bir Telefon Değil. 2 Gün Önce Baktım Oyuncak Gibi Birşey. Telefon Demeye Bin Şahit İster Benim Şahsi Görüşümdür. Ben Beğenmedim. Ama Bu Vodafoneler Çıksa Biran Önce İyi Olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OxK

Şuanda Zaten Bence T10 Alınacak Bir Telefon Değil. 2 Gün Önce Baktım Oyuncak Gibi Birşey. Telefon Demeye Bin Şahit İster Benim Şahsi Görüşümdür. Ben Beğenmedim. Ama Bu Vodafoneler Çıksa Biran Önce İyi Olur.

Alıntıları Göster
    Vodafone 845 İsimli Cihaz Satışa Sunuldu. Şuanda Taahhütsüz Satılmıyo Ama Bugün Gittiğim Vodafone Shopta Adam Yanlışlıkla Bana Kendilerine Geliş Fiyatının Yazılı Olduğu Bi Kağıt Koydu Önüme Bende Baktım 260 Tlye Bayiye Geliş Ücreti Var. Öyle Yazıyordu.
    İşte Buda Linki:
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-840-845-cep-avantaj-cepkamu-kampanyasi.php

• quote:

Vodafone 845 İsimli Cihaz Satışa Sunuldu. Şuanda Taahhütsüz Satılmıyo Ama Bugün Gittiğim Vodafone Shopta Adam Yanlışlıkla Bana Kendilerine Geliş Fiyatının Yazılı Olduğu Bi Kağıt Koydu Önüme Bende Baktım 260 Tlye Bayiye Geliş Ücreti Var. Öyle Yazıyordu.
    İşte Buda Linki:
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-840-845-cep-avantaj-cepkamu-kampanyasi.php

260 tl lik cihaz ise tarifeleri çok kazık o zaman... 24 ay taahhüt abooooooooww

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

İşte Buda Linki:

Ordaki Adam Bana 18 Ay Dedi Ama Sitelerinde 24 Ay Yazıyor. Bakalım Tanıdığa Aldırabilirsem Bu Cihazdan Alıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

İşte Buda Linki:

Ordaki Adam Bana 18 Ay Dedi Ama Sitelerinde 24 Ay Yazıyor. Bakalım Tanıdığa Aldırabilirsem Bu Cihazdan Alıcam.

Alıntıları Göster
    şu taahhüt işi çok saçma verin millete parası ile ne olacakki

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

şu taahhüt işi çok saçma verin millete parası ile ne olacakki

Alıntıları Göster
    24 ay taahhüt altına asla girilmez arkadaşlar ben bi telefonu 10 aydan fazla kullanamıyorum zaten teyov kesin elimde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

24 ay taahhüt altına asla girilmez arkadaşlar ben bi telefonu 10 aydan fazla kullanamıyorum zaten teyov kesin elimde patlar

Alıntıları Göster
    Tanıdık Telefoncular Elden de Satabilir Herhalde.
  • quote:

Tanıdık Telefoncular Elden de Satabilir Herhalde.

Alıntıları Göster
    Kayseride birkaç vodafone bayisine sordum kesinlikle sözleşmeli satıyoruz dediler ama 1-2 bayi gelin 280 TL ye kredi kartına taksitle alabilirsiniz dedi. 845 modeli T10 dan daha iyiyse yarın ikisine de bakıp muhtemelen 845 i alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdturk

Kayseride birkaç vodafone bayisine sordum kesinlikle sözleşmeli satıyoruz dediler ama 1-2 bayi gelin 280 TL ye kredi kartına taksitle alabilirsiniz dedi. 845 modeli T10 dan daha iyiyse yarın ikisine de bakıp muhtemelen 845 i alacağım.

Alıntıları Göster
    izmir'de de 290 Liraya satan yerler var. liste fiyatları 299 TL.
    270 + 1x24
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

izmir'de de 290 Liraya satan yerler var. liste fiyatları 299 TL.
    270 + 1x24

Alıntıları Göster
    EVEEET BUGÜN İTİBARİYLE VODAFONE 945 GELMİŞTİR. MUTLUYUZ VODAFONE LUYUZ. CEPSHOP LARDAN ALABİLİRSİNİZ. BEN YARIN GİDİP HEMEN ALACAĞIM.http://www.gelecekonline.com/metin/android_li_vodafone_945_turkiye_ye_geliyor-10493 İŞTE HABER BURADA. EN SONUNDA KAVUŞTUK BU TELEFONA. EĞERCEPSHOP UN BİLGİSİ YOKSA YANINDA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYABİLİRSİNİZ.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.