Öncelikle Merhaba İyi akşamlar Turkcell kullanıyorum ve evimde 2g 2 3 çizgi 3g tek çizgi turkcelle ilettim baz istasyonu kurcaz fakat tepki oluyor istemiyorlar gibi cevap verdiler ilgilendiler sağolsun o da yeter fakat Vodafone taşıcam vergilerin hepsi faturaya yansır dıyorlar .. Faturalı destek tarifesi kullanıyorum bu tarifenin taahütü yok nasıl tahsil edicekler taahhüt olmadığı halde istediğim zaman ceker giderim Hattı yenı aldım 6 ay falan oldu Bu vergiler hat taşımam durumun da bana yansıtılması doğrumudur ? Cevaplarınızı bekliyorum
50 lira kadar Hattın açılış ücreti ve 18 lira yıllık telsiz vergisi var. Zaten siz bunların yarısını odemissinizidir 40 lira falan ek ucret gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fatura 60 TL olacak desenize
Evimde resmen berbat 2 çizgiyle gidiyor avea ile vodafone tam full 3g de 2 gb de yalnız faturaya ek 40 tl cok gelıcek
Turkcell kullanmada ne kullanırsan kullan 2 ay evel Vodafone gectım ve harıka. Turkcell ın ınternetı kadar rezıl ınternet yok
dbmaster
kullanıcısına yanıt
o kadar kötü mü ?
quote:
Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan
o kadar kötü mü ?
Kocaeli'de rezalet durumda. Kullanan resmen azaldı bu bolgede
quote:
Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan
o kadar kötü mü ?
Turkcell en iyi hizmeti verir. Bence bunda bir sıkıntı yok. Ama parasını da alır. Turkcell iyi ama pahalı.