Merhaba arkadaşlar 2 yıldır turkcell kullanıcısıydım ve turkcell'deki malum fiyat farkları nedeniyle hattımı vodafone'a taşıma hatasını yaptım. öncelikle mobil interneti sık kullanan birisi olduğumu belirtmek isterim. genel olarak konuşma ve mesajlaşma sürem pek yoktur daha çok internet kullanırım. turkcelldeki internet miktarı ve fiyatı vodafone'dan fazla olduğu için geçmiştim fakat fartk ettim ki vodafone interneti gerçekten rezil. müşteri temsilcisine bir türlü ulaşamadım. aradığım her müşteri temsilcisi numarasında ''otomatik sesli yanıt sistemi''ni geçip bir insan evladıyla konuşamadım. internet kesik kesik ve yüksek pingler ile geliyor. çekim kalitesiymiş avrupanın 1 numarasıymış hikaye. daha ilk ayım bitmeden tekrar turkcell'e geçicem çünki. verdikleri hizmet de ürün de rezil. geri dönüş 0 müşteri memluniyetinden haberleri yok. KISSADAN HİSSE EĞER MOBİL İNTERNETİ KULLANIYOR VE PERFORMANS BEKLİYORSANIZ KESİNLİKLE VODAFONE'DAN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.
Anlaşılan kötü bir deneyim yaşamışsınız. Ben yaklaşık 15 sene Turkcell kullandıktan sonra geçen yıl hattımı Vodafone'a taşıdım. Ufak tefek şeyler haricinde hem fiyat hem de performans olarak memnunum.
Her operatör her yerde anı şekilde hizmet kalitesine sahip değil. Çekim gücü/ internet hızı vb konular biraz da hangi operatörün nerede kullanıldığıyla alakalı.
yuksek
kullanıcısına yanıt
Müşteri temsilcisine ulaşılamayan bir şirketten ne kadar verim alınabilir ki? Derdimi anlatacak birisi olsa belki çözümü olacak fakat ne mümkün. benzer tarife turkcell de 10 tl fazla hizmet alıp 10 tl fazla ödemek mi yoksa hizmet almadan para ödemek mi derseniz ben hizmet almayı tercih ederim doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksek
Anlaşılan kötü bir deneyim yaşamışsınız. Ben yaklaşık 15 sene Turkcell kullandıktan sonra geçen yıl hattımı Vodafone'a taşıdım. Ufak tefek şeyler haricinde hem fiyat hem de performans olarak memnunum.
Her operatör her yerde anı şekilde hizmet kalitesine sahip değil. Çekim gücü/ internet hızı vb konular biraz da hangi operatörün nerede kullanıldığıyla alakalı.
gelip bide burada konu açıyorlar senin bulunduğun yerde sen sorun yaşıyorsun kullanmayın diyo birde benim evde de vodafone iyi sonra avea sonra Türkcell bende gideyim Türkcell kullanayım
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
gelip bide burada konu açıyorlar senin bulunduğun yerde sen sorun yaşıyorsun kullanmayın diyo birde benim evde de vodafone iyi sonra avea sonra Türkcell bende gideyim Türkcell kullanayım
önce konuşmana dikkat et biraz daha düzgün konuş. sonra da eğer okusaydın doğru dürüst asıl sıkıntımın müşteri temsilcisine ulaşamadığım hatta kimseye ulaşamadığım olduğunu anlardın. şimdi çekip gidebilirsin
Sen önce bi yazdığına bak en son cümlene daha ne yazdığını bilmiyorsun Babanım forumundamısında git kumda oyna sen orada ulaşırsın
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Sizden ricam bos yere nefes tuketmeyin derim
Bende kullaniyorum vodafone. Ve her aradigimda mus hiz ulasiyorum
Anında ulaşmak istiyorsanız Red yada platinium kullanın o zaman
Bu ülkede milyonlarca vodafone lı var. Onlar aptal bir zeki sizsiniz.
Ben farklı telden arayıp numaramı tuşlayınca beklemeden bağlatabiliyorum taş çatlasın 10saniye
gefe16
kullanıcısına yanıt
Yani ulaşmak için daha fazla para vereyim.. :) çok mantıklı ama diğer operatör pahalı diyorsunuz tebrikler...
quote:
Orijinalden alıntı: uNRuLLy
Yani ulaşmak için daha fazla para vereyim.. :) çok mantıklı ama diğer operatör pahalı diyorsunuz tebrikler...
Burda vodafone'u savunup ta servis tercihleri avea ve turkcell olan arkadaşlar. Şimdi sizi mi dikkate almam gerekiyor?
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Bu vodafone cekmiyor digenlere sasiyorum Ayni yerde turkcell ile 3 mb zor goruyorum Yer istanbul aksaray yusufpasa otobus duragi
Adamın biri kuyuya taş attı gelde çıkarın Evin yanı kapanana kadar bende o hızları rahatlıkla görüyorum sonra çekmeyebilir ama
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Adamın biri kuyuya taş attı gelde çıkarın Evin yanı kapanana kadar bende o hızları rahatlıkla görüyorum sonra çekmeyebilir ama
Bende Turkcell den Vodafona geçtin iyiki geçmişim çok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Low
Bende Turkcell den Vodafona geçtin iyiki geçmişim çok memnunum
Alıntıları Göster
eğer olurda paket yapmayı unutursanız ve internete falan girerseniz anında biter TL leriniz. ben whatsapp dan 10-15 satır yazı yazdım paketim yoktu 5 TL gitti
quote:
Orijinalden alıntı: ferit34
eğer olurda paket yapmayı unutursanız ve internete falan girerseniz anında biter TL leriniz. ben whatsapp dan 10-15 satır yazı yazdım paketim yoktu 5 TL gitti
Bu hırsızlık tüm operatörlerde var, devlet önlem almadığı sürece bu anlamda yani paket harici tl gitmesi hırsızlığı tüm operatörlerde var, istisnasız, paketiniz yoksa tüm moperatörler için fiyat tarifesi 1 mb=10 lira 100 mb=1000 lira
deneme1D
kullanıcısına yanıt
doğru dostum şikayet ediyoruz adamları bizim ilgi alanımız diyolar ama dolaylı kibar yollardan.
Fenercell de internet şehrin neredeyse her ilçesinde test ettim 0.8 mbit..spotyfy işkence,navigasyon bile hata veriyor.Vodafone a dönüyorum ..