Şimdi Ara

vodafone'a geçkmek isteyenler dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır turkcell kullanıcısıydım ve turkcell'deki malum fiyat farkları nedeniyle hattımı vodafone'a taşıma hatasını yaptım.
    öncelikle mobil interneti sık kullanan birisi olduğumu belirtmek isterim. genel olarak konuşma ve mesajlaşma sürem pek yoktur daha çok internet kullanırım.
    turkcelldeki internet miktarı ve fiyatı vodafone'dan fazla olduğu için geçmiştim fakat fartk ettim ki vodafone interneti gerçekten rezil.
    müşteri temsilcisine bir türlü ulaşamadım. aradığım her müşteri temsilcisi numarasında ''otomatik sesli yanıt sistemi''ni geçip bir insan evladıyla konuşamadım.
    internet kesik kesik ve yüksek pingler ile geliyor. çekim kalitesiymiş avrupanın 1 numarasıymış hikaye. daha ilk ayım bitmeden tekrar turkcell'e geçicem çünki. verdikleri hizmet de ürün de rezil. geri dönüş 0 müşteri memluniyetinden haberleri yok.
    KISSADAN HİSSE EĞER MOBİL İNTERNETİ KULLANIYOR VE PERFORMANS BEKLİYORSANIZ KESİNLİKLE VODAFONE'DAN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.

• Anlaşılan kötü bir deneyim yaşamışsınız. Ben yaklaşık 15 sene Turkcell kullandıktan sonra geçen yıl hattımı Vodafone'a taşıdım. Ufak tefek şeyler haricinde hem fiyat hem de performans olarak memnunum.

Her operatör her yerde anı şekilde hizmet kalitesine sahip değil. Çekim gücü/ internet hızı vb konular biraz da hangi operatörün nerede kullanıldığıyla alakalı.
  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisine ulaşılamayan bir şirketten ne kadar verim alınabilir ki?
    Derdimi anlatacak birisi olsa belki çözümü olacak fakat ne mümkün. benzer tarife turkcell de 10 tl fazla hizmet alıp 10 tl fazla ödemek mi yoksa hizmet almadan para ödemek mi derseniz ben hizmet almayı tercih ederim doğrusu.
  • gelip bide burada konu açıyorlar senin bulunduğun yerde sen sorun yaşıyorsun kullanmayın diyo birde benim evde de vodafone iyi sonra avea sonra Türkcell bende gideyim Türkcell kullanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

gelip bide burada konu açıyorlar senin bulunduğun yerde sen sorun yaşıyorsun kullanmayın diyo birde benim evde de vodafone iyi sonra avea sonra Türkcell bende gideyim Türkcell kullanayım

önce konuşmana dikkat et biraz daha düzgün konuş. sonra da eğer okusaydın doğru dürüst asıl sıkıntımın müşteri temsilcisine ulaşamadığım hatta kimseye ulaşamadığım olduğunu anlardın. şimdi çekip gidebilirsin
  • Sen önce bi yazdığına bak en son cümlene daha ne yazdığını bilmiyorsun
    Babanım forumundamısında git kumda oyna sen orada ulaşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sizden ricam bos yere nefes tuketmeyin derim

Bende kullaniyorum vodafone. Ve her aradigimda mus hiz ulasiyorum

• Anında ulaşmak istiyorsanız Red yada platinium kullanın o zaman

• Bu ülkede milyonlarca vodafone lı var. Onlar aptal bir zeki sizsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben farklı telden arayıp numaramı tuşlayınca beklemeden bağlatabiliyorum taş çatlasın 10saniye

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Yani ulaşmak için daha fazla para vereyim.. :) çok mantıklı ama diğer operatör pahalı diyorsunuz tebrikler...
  • Burda vodafone'u savunup ta servis tercihleri avea ve turkcell olan arkadaşlar. Şimdi sizi mi dikkate almam gerekiyor?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bu vodafone cekmiyor digenlere sasiyorum
    Ayni yerde turkcell ile 3 mb zor goruyorum
    Yer istanbul aksaray yusufpasa otobus duragi

vodafone'a geçkmek isteyenler dikkat

• Adamın biri kuyuya taş attı gelde çıkarın
    Evin yanı kapanana kadar bende o hızları rahatlıkla görüyorum sonra çekmeyebilir ama

• Bende Turkcell den Vodafona geçtin iyiki geçmişim çok memnunum
  • eğer olurda paket yapmayı unutursanız ve internete falan girerseniz anında biter TL leriniz. ben whatsapp dan 10-15 satır yazı yazdım paketim yoktu 5 TL gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

eğer olurda paket yapmayı unutursanız ve internete falan girerseniz anında biter TL leriniz. ben whatsapp dan 10-15 satır yazı yazdım paketim yoktu 5 TL gitti

Bu hırsızlık tüm operatörlerde var, devlet önlem almadığı sürece bu anlamda yani paket harici tl gitmesi hırsızlığı tüm operatörlerde var, istisnasız,
    paketiniz yoksa tüm moperatörler için fiyat tarifesi 1 mb=10 lira 100 mb=1000 lira
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    doğru dostum şikayet ediyoruz adamları bizim ilgi alanımız diyolar ama dolaylı kibar yollardan.
  • Fenercell de internet şehrin neredeyse her ilçesinde test ettim 0.8 mbit..spotyfy işkence,navigasyon bile hata veriyor.Vodafone a dönüyorum ..

• zamaninda vodafoneden aveaya gecmistim iyiki gecmisim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.