Şimdi Ara

Vodafone'a geçsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanki türkcell olan operatorümü vodafone a geçirsem bana ne gibi avantajları oluyor? yani vodafone ne veriyor?

• 6 ay boyunca her 20tl ve üstü yüklemene her yöne 100 dk veriyor..başka bi extrasını bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemoryRemains
    şuanki türkcell olan operatorümü vodafone a geçirsem bana ne gibi avantajları oluyor? yani vodafone ne veriyor?

ben bir bucuk ay önce 6 senelik turkcell hattimi vodafoneye tasimistim. Sana deneyimlerimi anlatacak olursam: turkcelle oranla daha ucuza konusursun. Interneti hen paket olarak hem de standart olarak cok ucuza kullanirsin. Cekim sorunu yok gbi bisey.
    Simdi dezavantajlarini sayayim: olurda mus. Hizmetlerini ararsan hicbi halttan anlamayan temsilciye denk gelme ihtimaliniz var ve sinirlerinizin alt-ust olma ihtimali var. Bn her seyden memnundan ama bnim hattimdan kendilignden dusen bakiye icin cözum bulamadilar, daha dogrusu surekli gecistiriyorlar. Isin özü bi sorunla karsilasirsaniz basinizin cok agirmasi muhtemel olabilir.
  • Babam her yöne 55 TL tarifesinde.Oturduğumuz bölgedeki sabit hatları arayamıyor eksik veya yanlış numara çevirdiniz diyor.
    Aynı numarayı benim hattımla arıyoruz (hattım Turkcell) sorunsuz arıyor.
    Arada bir böyle sorunlar oluyor Vodafone da göz önünde bulundur derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mobile geçsem mi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.