Şimdi Ara

Vodafone a numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone a numaramı taşımak istiyorum SMS ve dakika pek kullanmıyorum onlardan az miktarda olup bol İnterneti olan paketleri hangileridir yardımcı olabilecek birileri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Kolay Paket'leri önerebilirim. Buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Ağustos 2020; 21:29:20 >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece 28 günlük yazıyor bunlar

• Evet, 30 günlük değiller. Fiyatlara TKÜ dahil.

Hocam 28 günlük ama 12 ay üzerinden mi yoksa tek bir sefer 28 gün mü orasını tam anlayamadım

• Tek seferlik. Zaten faturasız bunlar.

Ben 2 aydır kullanıyorum. Bittikçe yeni paket alıyorsunuz. Birine de bağlı değilsiniz, ben o ayki ihtiyacıma göre farklı bir 'Kolay Paket'e geçiyorum. Bi' 12 GB'lığı alıyorum, diğer ay 8 GB'lığı. Birine bağlı kalma durumu yok.

Vodafone a numara taşıma

Vodafone a numara taşıma

Ben geçiş yaptığımda fiyatlar daha uygundu, bana hâlâ eski fiyattan sunuyorlar paketleri.

Bu arada; bu paketler bakiye ile alınmıyor, paketi direkt olarak almanız gerekiyor. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Ağustos 2020; 21:53:56 >

Evet sizdeki fiyatlar daha uygunmuş.Ayrıca bana 20gb üzeri İnternet gerekiyor. Yeni hat alanlar için kampanyalar güzel ancak hat taşımaya pek güzel kampanyalar yok bilemedim.. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahilintegral -- 18 Ağustos 2020; 18:57:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O halde Vodafone Red tarifelerine bakın derim.

Buradan ilgili konuya ulaşın. Konu sahibi kişi, Vodafone Red'e geçiş işlemlerini de yapıyor.

Bunu inceledim 59 liralık 20gb iyi gibi ama attığınız süper kolay paket 25gb 30 liraya bayağı bir iyiymiş. Olmadı hattımı kapatıp yeni hat alayım.

• Bildiğim kadarıyla, o paket sürekli alınamıyor. İlk 3 ay alınabiliyor diye biliyorum.

• cahilintegral C kullanıcısına yanıt
    Hocam siz genede pek güvenmeyin paketi bir baktınız vodafone kaldırmış öylece ortada kalırsınız işleri belli olmuyor pek cünkü.Biraz kolay paket deneyin,bir çekim gücü,internet hızı vs test edin faturasızda.Memnun kalırsanız red paketlerinden birine geçersiniz.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız benim de aklıma o gelmişti. Bir konuda görmüştüm 18 gblık paketi üç kez olmak üzere 54 GB tanımlıyoruz diye o bayiye özel bir şey midir?

Hocam onlar illegal, yasadışı yani pek sağlıklı değil. Vodafone'un açığından yararlanıp yapıyorlar.

Kısacası güven vermeyen yerlerden yaptırmayın uygulamanız dan veyahut resmi bayiler den paket, tarife yaptırın.

• Anladım, tahmin etmiştim teyit etmiş oldum. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Rica ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.